Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Joyetech EVIC VTC Mini Mod
 Post Postano: 01 svi 2016 22:54 

Pozdrav!
Ako si uzmem sve, i mod i atty i sve ostale stvari što trebam, koliko ću kasnije morati trošiti na njega? Koliko se često tu mijenjaju grijači ili bilo što drugo, stvarno sam početnik, ali želim parit nešto dobro. U korak s najboljim. :D
Kako to ide, što moram raditi? Koliko trošiti izuzev tekućine?
Hvala na strpljivosti vas iskusnih...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod
 Post Postano: 01 svi 2016 22:57 

Do sada sam kupovao attyje za 20-30 kn, imam Virginiu White. Tako da sam skroz zbunjen.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2016 23:10 

Nakon što kupiš mod,baterije punjać baterija i atomizer što će te koštati 70$ cca, troškovi su minimalni.
Ako kupiš atty u kojem sam radiš grijace ispadne te skoro besplatno, kupiš 10metara žice za 15kn i paket vate za isto tako negdje 15kn to je sve što ti treba za izradu grijača i traje ti dobro preko godinu dana.
Ako kupiš atomizer u kojem se koriste kupovni grijači ispadne skuplje zato što se moraju mijenjati svakih 1-3 tjedna i koštaju otprilike 30kn.
Što se tiće tekučina ja koristim fekine i mililitar me košta 13kn. U mjesec dana 130kn.
Ako hoćeš još jeftinije možeš raditi svoje tekučine i ispadne te mililitar manje od kune.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2016 23:17 

Antess je napisao:
Nakon što kupiš mod,baterije punjać baterija i atomizer što će te koštati 70$ cca, troškovi su minimalni.
Ako kupiš atty u kojem sam radiš grijace ispadne te skoro besplatno, kupiš 10metara žice za 15kn i paket vate za isto tako negdje 15kn to je sve što ti treba za izradu grijača i traje ti dobro preko godinu dana.
Ako kupiš atomizer u kojem se koriste kupovni grijači ispadne skuplje zato što se moraju mijenjati svakih 1-3 tjedna i koštaju otprilike 30kn.
Što se tiće tekučina ja koristim fekine i mililitar me košta 13kn. U mjesec dana 130kn.
Ako hoćeš još jeftinije možeš raditi svoje tekučine i ispadne te mililitar manje od kune.

Ajde, može li preporuka oko attyja? Tekućine mislim sam raditi, to mi je skroz fora, da ne zaboravim kemiju. Samo da si ne otopim ruke dok to budem miješao :D.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 svi 2016 23:23 

Ja koristim ovaj https://www.fasttech.com/products/1848806 kayfun lite plus v2 i zadovoljan sam, a imas 100 postova s preporukama pa si pogledaj kaj ljudi preporucuju.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 svi 2016 23:34 

Kayfun lite plus v2 ne uzimaj...valjda valja al ima boljih solucija tipa tilemahos v2/ v2 plus, phenomenon lite...i meni osobnonajbolji atty kaj sam imal a da ne kosta je ubertoot v2,klon naravno,toplo njega preporucam i ne vidim razlog zast ga ne uzet

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 svi 2016 10:38 

Još jedan glas za tilemahos V2. Ja sam isto kupio VTC Mini, i Tron-S atty je bezveze. Vjerujem da ima i gorih, ali kad sam uzeo tilemahos i napravio svoj grijač sam skužio ogromnu razliku u aromi.

O tom attyu imaš ogromnu temu ovdje: viewtopic.php?f=118&t=10352

Ima jako puno informacija i fek0 je lijepo pokazao kako ga složiti. Uglavnom, tople preporuke.

Ako ti se ne čeka atty iz Kine, ima ga kod nas dimilica (http://dimilica.com/): http://dimilica.com/atty/708-atomizer-u ... tanka.html

Pogledaj prvu stranu, nude se razni popusti :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 svi 2016 12:28 

Ubertoot uta 2, lako se slaze, ne curi i ne grglja, odlican klon koji dolazi s 4 tanka i dosta oringa. Zavrsna obrada klona je stvarno super. Jedina stvar je da moras radit coil od 3mm, i tako ima taman vate da nema samse da ti procuri. Ima kontrolu protoka zraka, tak da si mozes podesit. Narucis na fasttechu, dodje ti doma zs manje od 2 tjedna, singapore post odaberes.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 02 svi 2016 13:02 

Obzirom na cijenu Ubertoot-a na FT-u,ako je tko naručivao, jel plaćao dadžbine kod nas?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 02 svi 2016 13:29 

Nema veze jel u paketu uta,evic il set nozeva,stvar je dal ti otvore paket i dal te odluce odrapit

Povratak na vrh 

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club