| Autor |
Poruka |
|
dkovac
|
Naslov: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 01 svi 2016 22:54 |
|
Pridružen: 25 tra 2016 11:47 Postovi: 8 Lokacija: Slavonski Brod, Đakovo
|
Pozdrav! Ako si uzmem sve, i mod i atty i sve ostale stvari što trebam, koliko ću kasnije morati trošiti na njega? Koliko se često tu mijenjaju grijači ili bilo što drugo, stvarno sam početnik, ali želim parit nešto dobro. U korak s najboljim.  Kako to ide, što moram raditi? Koliko trošiti izuzev tekućine? Hvala na strpljivosti vas iskusnih...
_________________ Thinking is difficult, that's why most people judge. - Carl Jung
|
|
 |
|
 |
|
dkovac
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 01 svi 2016 22:57 |
|
|
|
Do sada sam kupovao attyje za 20-30 kn, imam Virginiu White. Tako da sam skroz zbunjen.
_________________ Thinking is difficult, that's why most people judge. - Carl Jung
|
|
 |
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 01 svi 2016 23:10 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
Nakon što kupiš mod,baterije punjać baterija i atomizer što će te koštati 70$ cca, troškovi su minimalni. Ako kupiš atty u kojem sam radiš grijace ispadne te skoro besplatno, kupiš 10metara žice za 15kn i paket vate za isto tako negdje 15kn to je sve što ti treba za izradu grijača i traje ti dobro preko godinu dana. Ako kupiš atomizer u kojem se koriste kupovni grijači ispadne skuplje zato što se moraju mijenjati svakih 1-3 tjedna i koštaju otprilike 30kn. Što se tiće tekučina ja koristim fekine i mililitar me košta 13kn. U mjesec dana 130kn. Ako hoćeš još jeftinije možeš raditi svoje tekučine i ispadne te mililitar manje od kune.
|
|
 |
|
 |
|
dkovac
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 01 svi 2016 23:17 |
|
|
Antess je napisao: Nakon što kupiš mod,baterije punjać baterija i atomizer što će te koštati 70$ cca, troškovi su minimalni. Ako kupiš atty u kojem sam radiš grijace ispadne te skoro besplatno, kupiš 10metara žice za 15kn i paket vate za isto tako negdje 15kn to je sve što ti treba za izradu grijača i traje ti dobro preko godinu dana. Ako kupiš atomizer u kojem se koriste kupovni grijači ispadne skuplje zato što se moraju mijenjati svakih 1-3 tjedna i koštaju otprilike 30kn. Što se tiće tekučina ja koristim fekine i mililitar me košta 13kn. U mjesec dana 130kn. Ako hoćeš još jeftinije možeš raditi svoje tekučine i ispadne te mililitar manje od kune. Ajde, može li preporuka oko attyja? Tekućine mislim sam raditi, to mi je skroz fora, da ne zaboravim kemiju. Samo da si ne otopim ruke dok to budem miješao  .
|
|
 |
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 01 svi 2016 23:23 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 01 svi 2016 23:34 |
|
|
|
Kayfun lite plus v2 ne uzimaj...valjda valja al ima boljih solucija tipa tilemahos v2/ v2 plus, phenomenon lite...i meni osobnonajbolji atty kaj sam imal a da ne kosta je ubertoot v2,klon naravno,toplo njega preporucam i ne vidim razlog zast ga ne uzet
|
 |
|
malizeleni
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 02 svi 2016 10:38 |
|
|
Još jedan glas za tilemahos V2. Ja sam isto kupio VTC Mini, i Tron-S atty je bezveze. Vjerujem da ima i gorih, ali kad sam uzeo tilemahos i napravio svoj grijač sam skužio ogromnu razliku u aromi. O tom attyu imaš ogromnu temu ovdje: viewtopic.php?f=118&t=10352Ima jako puno informacija i fek0 je lijepo pokazao kako ga složiti. Uglavnom, tople preporuke. Ako ti se ne čeka atty iz Kine, ima ga kod nas dimilica ( http://dimilica.com/): http://dimilica.com/atty/708-atomizer-u ... tanka.htmlPogledaj prvu stranu, nude se razni popusti 
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Joyetech EVIC VTC Mini Mod Postano: 02 svi 2016 12:28 |
|
|
|
Ubertoot uta 2, lako se slaze, ne curi i ne grglja, odlican klon koji dolazi s 4 tanka i dosta oringa. Zavrsna obrada klona je stvarno super. Jedina stvar je da moras radit coil od 3mm, i tako ima taman vate da nema samse da ti procuri. Ima kontrolu protoka zraka, tak da si mozes podesit. Narucis na fasttechu, dodje ti doma zs manje od 2 tjedna, singapore post odaberes.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 02 svi 2016 13:02 |
|
|
|
Obzirom na cijenu Ubertoot-a na FT-u,ako je tko naručivao, jel plaćao dadžbine kod nas?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 svi 2016 13:29 |
|
|
|
Nema veze jel u paketu uta,evic il set nozeva,stvar je dal ti otvore paket i dal te odluce odrapit
|
 |