|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:08. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
dkovac
|
Naslov: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 16:51 |
|
Pridružen: 25 tra 2016 11:47 Postovi: 8 Lokacija: Slavonski Brod, Đakovo
|
Evo, naslov sve govori. Imam bezveznu Virginiu White i mislim si uzet eVic VTC mini s Ubertoot UTA2 ili Tilemahos V2. Što mi sve od opreme treba? Dakle, sve ako može, da ne falim negdje. I žice, i vata i ostalo. Nadalje, naručio sam si baze i tekućine, što mi sve treba kod miješanja? Bočice one i ostalo. Također, postoji li negdje postupak miješanja objašnjen? Nisam ga našao ovdje, a googlao nisam  . Hvala! 
_________________ Thinking is difficult, that's why most people judge. - Carl Jung
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 19 svi 2016 17:24 |
|
|
|
Uzmi radije istick pico,ljepsi je od kockastog vtc
Treba ti baterija,dvije cak,pa mozda i punjac
Uzmi ubertoita,bolji izbor od tileta
Zica kanthal 0.25 il ista takva ni200,vata u sparu beuty kiss,ne pusi ove fore sa japanskim organskim,nema razlike bas
Uzmi u ljekarni sprice 2ml i 20ml,igle takodjer,bocice koje hoces 20-100ml
Uspes aromu,uspes bazu,muckas,cekas paris,nema filozofije
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 17:47 |
|
|
S picom nemam iskustva, ali izbjegavam eleaf u širokom luku  pa ću ja glasati za evic mini Također, tile ispred ute, uta je možda bolja (nekima) što se arome tiče, al po meni kompliciranija za složit... Uzmi si i deblji i tanji kanthal... čisto da vidiš kako ti s kojim ti je lakše... 0.25 i 0.32 Na što ćeš motati? a i kacavida mislim da ti treba Vata-ako već je iz dućana, onda bio, ali ja imam ebelin i nakon onih japanskih listića, moram priznati da ju je teže 'sfrkati' i provući jer se trga (vjerojatno treba prakse), no to je zanemarivo financijski...
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 17:49 |
|
|
|
Uzmi radije vtc,bolji je od ishita Treba ti baterija,4 cak,pa mozda i punjac xtar vc4 ili nitecore i4 Uzmi tileta ili kaju,bolji izbor od ubertota Zica kanthal 0.20-0,25 i 0,3 SS316,vata koh gen do,ne pusi ove fore sa dm i spar pizdarijama,ima razlike Uzmi u ljekarni sprice ,igle takodjer, za ostalo javi se sopti na PP Uspes aromu,uspes bazu,muckas,paris,nema filozofije
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 17:56 |
|
|
Ma što će mu toliko baterija, dovoljne su dvije i punjač za jednu... pa ja parim ko lokomotiva i samo ih šaltam  Za ostalo se u potpunosti slažem... za vatu pogotovo...
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 19 svi 2016 18:04 |
|
|
|
Razdore probal si pico,koristio intenzivno da to mozes rec?
Isto pitanje za sparovu vatu?
Imam doma koh gen do,muji,fiber freaks i sparovu i samo sparovu koristim jer najdulhe traje i ne raspada se ko druge, a radi identicno ostalim...za ostale po ducanima neznam,znam jedino da spar valja,lola je smece
Istick je kvalitetnije odradjen od vtc mini,imo oba,u radu su identicni
Punjac mu dovoljan za dvije baterije,a tako mu dovoljno i dvije baterije LG HG2 3000mah
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 19 svi 2016 18:09 |
|
|
|
I da,uzmi ubertoota,ne tileta,o tom nemoj ni razmisljat,iako tile daje 3,639% bolju aromu (podatak iz krugova zadrtih vejpera) ipak uzmi uta jer je sam klon bolje napravljen od klina tileta,kvalitetnije,pouzdanije i dobis brdo dodataka uz njega u setu
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 21:06 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
Vulja koja je prednost Sparove vate ispred Lola vate. za sad samo Lola sam koristio i imam je pola kile pa da znam isplatili se otici kupiti Sparovu. Neznam jeli to do mene ili vate, ali kada ju provlacim kroz coil ostane mi s jedne strane i samo iščupm dio koji držim. Nadalje zašto Ni žicu, ako su i uber i tile za mtl paranje (1.3-1.8ohma) a TC ne radi iznad 1 ohma?
|
|
 |
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: Što mi sve treba? Postano: 19 svi 2016 22:03 |
|
|
Što se tiče miksanja moja iskustva https://docs.google.com/spreadsheets/d/1agXdua8bEp8MV4z1mn3qX4AXCS4P0RxQXcy2lDa7ccc/pub?gid=7#-na ovom sajtu imaš procente aroma za skoro sve arome kojih ima,ako nema neka-google search, http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php-kalkulator za miksanje aroma,vrlo jednostavan za korištenje,savjetujem ti da nabaviš nekoliko bočica od 10 ml i prvo u njih zamješaš manje količine tečnosti pa tek kad vidiš da li ti se svidja aroma,procenat,jačina onda miksaš 100,200,500ml i više trebaće ti šprica od 2 i 10 ml i igla veća da mjeriš aromu i bazu Znači sam postupak,prvo aroma,onda baza sa nikotinom,potom baza bez nikotina(ako razređuješ bazu),dobro promućkaš,neko ostavi bočicu par sati u toploj vodi(probao sam i nigdje veze)-kao brže sazrije,ostaviš jedno vrijeme(voćne arome su dobre za već par dana a mogu i odmah,duhanske tjedan,dva). Eto ga,vrlo jednostavno
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 19 svi 2016 22:12 |
|
|
|
Lola je odvratna,aroma iskrivljena,sparova je 8kn za desetogodisnju zalihu pa probaj
Otkad tc nije za m2l ?!?!
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 07:08. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |