zato što RBA atomizeri daju kvalitetniju paru. znači bolji okus, bolji TH, bolju kvalitetu pare.
to govorim za atomizere za MTL. A ako ću gore navedene karakteristike uspoređivat tako da usporedim RBA atomizere sa ovim s gotovim grijačima, ovi s gotovim grijačima su čisto sranje naspram RBA. niti ima okusa, niti daje TH. Ne mogu u njima guštat ko šta guštam s RBA. Osim toga, kad sam složiš, znaš šta si složio. Neće procurit u džepu, vrlo rijetko zagrgljat. maramice ni ne nosim sa sobom.
jedino nautilus mini daje približno dobar okus kayfunu lite + to su negdje, kaya je za nijasnu bolja. ostalo je srednja žalost. U usporedbi sa RBA attyjima.
kad sam počinjao s rba, izračunao sam cijenu koštanja 1 rba grijača. tu negdje 25 lipa. sad i manje. računaj sam, 10 metara žice je 15kn, znači metar kunu i pol. od metra žice napraviš 15 zavojnica. u 9 mjeseci sam potrošio 25kn na vatu (trećina KGD paketa - 11$) i riješavao 4-6ml tekućine na dan. to ti je računica. A time da sa svakim setupom prilagođavam jačinu TH, boljeg okusa, količinu pare i trajanje baterije, kako kad oću i kako mi se puhne.
Hrco83 je napisao:
Ne razumijem zasto neki rade grijace,kad se jeftino moze kupit u trgovini.
jako jeftino. uzmeš 5 kom za 125kn, 2 ne rade u startu, 3 rade 3 dana kako treba ostalo je navlačenje. curenje i grgljanje da ne govorim. I onda u trgovini seru da ne mogu vratit ove koje ne rade jer ja nisam ispravno koristio. Na to ih pitaš el drže kayfune, pa te pitaju šta je to. Tako je bilo prije 2 godine kad sam počinjao, nadam se da su naučili nešto.
mjenjam vatu svakim 15ml. toliko koliko tebi treba za dryburn napravit na silici, i ponovo upogonit atty da počne radit kako treba, toliko meni treba da promjenim vatu i napravim dryburn. 5-6min u prosjeku. i odma radi ko metak. jasnije?