| Autor |
Poruka |
|
valsimot
|
Naslov: Joyetech aio Postano: 03 kol 2016 17:27 |
|
|
|
Prvi post pa odmah problemi. Došao mi danas ovaj uređaj kao moj prvi i početnički. Sve sam napravio po uputama, napunio tekucinu, prije toga nakapao tekućine u coil i sve ostalo sto ide prije uporabe. SVe bi bilo ok da se usnik previse ne zagrijava , skoro toliko da ne mogu povlacit vise od recimo 2 sekunde jer bi se opekao. Ima kakvo rjesenje ili je to normalno?
Zadnja izmjena: valsimot; 03 kol 2016 18:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 03 kol 2016 17:49 |
|
|
A u biti normalno. Otvori zrak do kraja (rupa na rupi). To ce ti dat donekle hladniju paru. Ja npr sam vrsak drip tipa stavim na usne i vucem. Mogu dobrih 5-6 sec dok ne osjetim da se drip tip grije. Skuzit ces s vremenom kak se baterija prazni da te i taj efekt se smanjivati. Kad napunis opet. Mozes probat i drugi drip. On je mal duzi. U biti se zagrijava poklopac pa ta toplina prelazi dalje. Njega ne zelis osjetiti na usnama. 
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 03 kol 2016 17:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Promijeni drip tip, taj uski je los, metni onaj prozirni.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
valsimot
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 03 kol 2016 18:19 |
|
|
sranje je sto sam dobio samo jedan drip tip , i na kutiji pise da se dobije samo jedan  u nekima su dva....znaci moram nabavit onaj bez onih proreza unutra za spit back?
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 03 kol 2016 18:45 |
|
|
|
Inače dođu 2. Jedan spiralni plastični i jedan prozirni (staklo navodno). Drugi bude u kutiji gdje su grijači i kabl. Bar je kod mene tako bilo.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
valsimot
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 04 kol 2016 00:51 |
|
|
|
Ma kakvi. Samo jedan. Cu kupit novi. Koji pasu na aio? Btw, promijenio sam tekucinu i manje se zagrijava, a isto tako se manje zagrijava ako aio drzim vise vodoravno kad uvlacim. Eh...
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 04 kol 2016 06:53 |
|
|
Mislim da ti nema veze s tekućinom nego baterijom. Kad je maksimalno napunjena vjerovatno radi na cca 4V i prazni se do cca 3.3. Znači kad je maksimalno napunjena s 0,6 grijačem radi na cca 26w i kak se prazni polako pada do cca 18w iliti hladi se  Možeš eventualno probat 1.0 glavu. Meni se nije sviđalo. 1.5 clapton nemoj ni probavat - još nisam našao pozitivan komentar na aio + clapton 1.5. Mene je prvih punjenje - dva mal opekla, ali nemam više takvog efekta. Da li sam nesvjesno "naučio" koristiti da me ne pecka ili je neš drugo u pitanju, stvarno ne znam.  ali 5 sec mogu uvlačit bez problema s swirl drip tipom. Svi 510 drip tipovi idu na AIO. Probaj delrin ili staklo. Metalni nikako jer će prenosit toplinu još više. Ako pariš usta - pluća kao cigaretu traži uži, ako pariš direkt u pluća traži širi. btw, imaš tu dosta info viewtopic.php?f=127&t=12512
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 04 kol 2016 08:13 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Nije ovaj drugi stakleni nego plastični, ja sam isto primjetio da u nekima ima jedan (već na aiu) a na nekima dođe još jedan rezervni.
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 04 kol 2016 08:16 |
|
|
qark je napisao: Nije ovaj drugi stakleni nego plastični, ja sam isto primjetio da u nekima ima jedan (već na aiu) a na nekima dođe još jedan rezervni. Negdje pročitah da je staklo. Sve u svemu, deblji je od ovog spiralnog.
|
|
 |
|
 |
|
Idesh
|
Naslov: Re: Joyetech aio Postano: 04 kol 2016 13:40 |
|
|
|
Meni su se 0,6 grijaci pokazali najbolji, puno tople pare i dobra aroma 1.0 ima hladniju paru i nije mi sjelo probao sam i 1,5 nema pare, arome, nicega - izbjegavati
lp
|
 |