|
.
Sada je: 25 tra 2026 17:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 17:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
kezo2000
|
Naslov: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 12:39 |
|
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 13:37 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
ovo na Fastu si potrefio izgleda najgore prodaje neko u Pero d.o.o Subtank mini za ok novce i kupiš mod tipa Evic VTC mini koji si i linko i eto ti dobar setup za malo novaca.
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 13:43 |
|
|
http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-m ... l-kit.htmlnajkvalitetniji best buy mod s dosta opcija u zadnjih godinu dana. ovo uzmi, ovaj atomizer ostavi za rezervu ili prodaj za 60-80kn. ak ti nevalja boja, nabavi futrolu za vtc-a ne uzimaj subtank style, to je klon i znaju neki i curit. bolje original. polovnim subtankovima se sad kreće cijena od 75 do 130kn sa RBA bazom i grijačima, pa se ni ne isplati kupovat klon. za baterije uzmi LG HG2 3000mAh(smeđe), bar 2 kom, te punjač za 2 ili 4 baterije. nitecore, xtar recimo. to možeš kod nas ili na nkon.nl - dođe u 10 dana, provjerene baterije. ako nema njih onda samsung 25R, glavno da su nezaštićene. ako oćeš, možeš bateriju punit i na modu, na vtc miniju je provjereno sigurno, ali sumnjam da će ti jedna baterija bit za cijeli dan ako ćeš puhat oblake. vrlo vjerojatno neće.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 14:02 |
|
|
ili u subotu na kavu viewtopic.php?f=67&t=9491 ekipa je svaku subotu tamo pa vidi što ti se sviđa, probaj i nabavi šta ti se sviđa. izbjegneš početničke greške
|
|
 |
|
 |
|
kezo2000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 14:03 |
|
|
|
Super. Hvala na odgovorima i objašnjenima. Budem uzeo onda taj pa nadokupim neki isparivač. Hvala još jednom.
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 15:22 |
|
|
buje3000 je napisao: http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-mini-vw-full-kit.html najkvalitetniji best buy mod s dosta opcija u zadnjih godinu dana.
ovo uzmi, ovaj atomizer ostavi za rezervu ili prodaj za 60-80kn. ak ti nevalja boja, nabavi futrolu za vtc-a
ne uzimaj subtank style, to je klon i znaju neki i curit. bolje original. polovnim subtankovima se sad kreće cijena od 75 do 130kn sa RBA bazom i grijačima, pa se ni ne isplati kupovat klon.
za baterije uzmi LG HG2 3000mAh(smeđe), bar 2 kom, te punjač za 2 ili 4 baterije. nitecore, xtar recimo. to možeš kod nas ili na nkon.nl - dođe u 10 dana, provjerene baterije. ako nema njih onda samsung 25R, glavno da su nezaštićene.
ako oćeš, možeš bateriju punit i na modu, na vtc miniju je provjereno sigurno, ali sumnjam da će ti jedna baterija bit za cijeli dan ako ćeš puhat oblake. vrlo vjerojatno neće. http://www.efun.top/joyetech-evic-vtwo- ... l-kit.html novija verzija. Silikon cover dobiješ u kutiji. Atty potpuno iskoristiv. =)
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
kezo2000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 15:26 |
|
|
|
Odlično. Hvala
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 15:48 |
|
|
zvorkapic.os je napisao: buje3000 je napisao: http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-mini-vw-full-kit.html najkvalitetniji best buy mod s dosta opcija u zadnjih godinu dana.
ovo uzmi, ovaj atomizer ostavi za rezervu ili prodaj za 60-80kn. ak ti nevalja boja, nabavi futrolu za vtc-a
ne uzimaj subtank style, to je klon i znaju neki i curit. bolje original. polovnim subtankovima se sad kreće cijena od 75 do 130kn sa RBA bazom i grijačima, pa se ni ne isplati kupovat klon.
za baterije uzmi LG HG2 3000mAh(smeđe), bar 2 kom, te punjač za 2 ili 4 baterije. nitecore, xtar recimo. to možeš kod nas ili na nkon.nl - dođe u 10 dana, provjerene baterije. ako nema njih onda samsung 25R, glavno da su nezaštićene.
ako oćeš, možeš bateriju punit i na modu, na vtc miniju je provjereno sigurno, ali sumnjam da će ti jedna baterija bit za cijeli dan ako ćeš puhat oblake. vrlo vjerojatno neće. http://www.efun.top/joyetech-evic-vtwo- ... l-kit.html novija verzija. Silikon cover dobiješ u kutiji. Atty potpuno iskoristiv. =) isto sr*nje drugo pakovanje  imam oba, nikakve razlike u power modu nema. a kako je isti softwer za oba... gle, staru verziju, vtc mini imam više od 8 mjeseci, još uvjek radi (padao je, koristim ga bez poklopca više od 6 mjeseci, jest da je stari model počeo zayebavat prije 3 tjedna...ali još uvijek radi. Dal sam ga staroj, njoj to ne smeta uzmi jeftiniji model. za novi neznam koliko će trajat...jer je...novi model, ne. još je i skuplji. izvana ja ne vidim niti kozmetičke promjene. meni je isti, isto radi, isto čita otpor, isti 510, isti gumbi. kuiš.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Može ocijena opreme? Postano: 13 ruj 2016 15:55 |
|
|
|
gle, računaj da će zapet na carini i da ćeš platit pdv i još 30tak kn. šta nije bolje platit pdva na manji iznos nego na veći? za praktički istu stvar. megu prodaš, mod te ispadne 200kn. isplati se. ova druga opcija se ne isplati. ako oćeš novi model, uzmi ga u hrvatskoj, doć ćeš skoro na isto. i da, računaj da je poštarina s efuna minimalno 6$ tako da i to se računa u cijenu proizvoda prilikom naplate pdv-a
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 ruj 2016 16:29 |
|
|
|
Nemora shipping ic na carinjenje,javi im da je dobio na nagradnoj igri na toj stranici,i das link i screenshot proizvoda sa cijenom sa te stranice...tak sam ja kad sam za cuboida placal,posto sam vracal vtc mini pa za njega nadoplatil razliku, nije mi se dalo objasnjavat sa carinom pa sam tako njima rekal i tak su mi racunali
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Sada je: 25 tra 2026 17:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 17:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |