|
.
Sada je: 27 tra 2026 14:29. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
urlicics
|
Naslov: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 01:02 |
|
|
|
Pozdrav ekipa,
Nakon 40-ak dana otkada sam prešao s običnih cigareta na e-cigarete došlo je vrijeme da zamijenim postojeći „device“. Trenutno koristim onaj vulgaris Virginia White koji služi više-manje dobro no htio bi kupiti nešto bolje. Prvi pick je Joyetech eGo AIO jer koliko vidim po recenzijama i ocjenama korisnika na netu radi se o vrlo dobrom proizvodu.
Sad me zanima vaša preporuka da li je možda bolje kupiti nešto drugo ili bi ovaj eGo AIO zasada bi dovoljan? Također me zanima da li se s njim mogu koristiti ove Virginia White tekućine ili je bolje preći na neku drugu tekućinu? Hvala puno na pomoći.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 11 ruj 2016 01:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Odlican izbor, mozes koristiti istu tekucinu ako ce ti odgovarat, sano nemoj se cuditi ako nece, cim bolji atomizer tim bolje osjecas tekucinu (okus). A nekad to tekucina nemoze pratiti
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
urlicics
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 03:05 |
|
|
|
Hvala puno na odgovoru. Za tekućinu ću vidjeti hoće li biti OK ili ću morati preći na drugu.
Još me zanima Joyetech eGo AIO ima više verzija – Pro, Pro C, D16, D19 (originalni AIO), D22… pa ne znam koju da kupim. Pretpostavljam da se radi o raznim varijantama što se tiče dimenzija, a da su zamjenski grijači isti.
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 07:26 |
|
|
|
Za te oznake neznam, ali govorili su ljudi da 1.5ohm grijaci za ego ne rade tj baterija nema force za ih gurat. Gledaj da uzmes 0.6 grijac.
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 08:16 |
|
|
|
Pro C ima zamjenjivu 18650 bateriju ako se ne varam i malo drugacije dizajniranunkontrolu zraka. Kod ostalih su samo dimenzije. Za aio grijace od 0.6 i eventualno 1.0. 1.5 nikako uzimat jer nece raditi kako treba.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 09:11 |
|
|
|
Radi se o istim grijačima, razlike su uglavnom u dimenzijama i kapacitetu baterije... AIO koristi 0.6 ohm grijače, te se prilično razlikuje u načinu rada u usporedbi s onim što koristiš... Preporuka je svakako isprobati prije kupnje...
Prednosti: jednostavnost, zaštita od curenja, zaštita za djecu (otvaranje), passthrough opcija, lako punjenje, puno više pare, bolja aroma... u tom cjenovnom rangu, super uređaj, mali i praktičan
Mane: glasniji način rada, u jednom komadu-nezgodno ako se razbije jer se ne može promijeniti samo staklo ili tank, zbog načina punjenja (odozgo) događa se da se skupi višak tekućine (treba ga otresti kao toplomjer i pobrisati ispod driptipa ili okrenuti naopačke i nakratko stisnuti fire tipku)
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 11:56 |
|
|
|
D22 XL ma jaču bateriju (2300 mAh) i veći tank (3,5 ml), ostalo je isto, a Pro C ima izmjenjivu bateriju i još veći tank (4 ml).
|
|
 |
|
 |
|
urlicics
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 20:45 |
|
|
|
Hvala svima na pomoći.
Mislim da ću kupiti D16 verziju nekako mi najviše odgovara oblik, iako mi je i PRO C verzija interesantna zbog izmjenjive baterije, no koliko vidim baterija ne dolazi u kompletu.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 22:20 |
|
|
|
Nisu batke skupe, a isplati se imat jos jednu u djepu. Ali to povlaci i kupnju punjaca.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Preporuka za kupnju novog uređaja Postano: 11 ruj 2016 22:35 |
|
|
urlicics je napisao: Hvala svima na pomoći.
Mislim da ću kupiti D16 verziju nekako mi najviše odgovara oblik, iako mi je i PRO C verzija interesantna zbog izmjenjive baterije, no koliko vidim baterija ne dolazi u kompletu. kvalitetna baterija - recimo LG HG2 3000mAh ti kod nas dođe oko 65kn, ali bar znaš da imaš kvalitetnu bateriju unutra a ne da neznaš šta je unutra pa da si na oprezu cijelo vrijeme (oćel grunut, jel dovoljni kapacitet, oće li ti trajat cijeli dan...). Iz mog iskustva, ako se može, išao bih na tu opciju. Još ako se baterija može sigurno punit na tom uređaju, mojoj sreći ne bi bilo kraja. ma i punjač da kupiš, za 1 bateriju, opet ti za 5-6 sati napuni tu bateriju, pa makar da puni s 0.5A - a to si ti jeftini i na svakom piše. ali ako je taj s izmjenjivom baterijom osjetno skuplji, onda se ne isplati naravno da se mene pita, uvijek bih išao na nešto što ima izmjenjivu bateriju. ako niš drugo, zato što ima dana kad se pari dosta više (fešte i sl) i onda prifali.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 14:29. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |