MOže li mi netko objasniti zašto mi se na ego one tanku sa joyetech NI atomizerom i postavkama:
230c, W 60, otpor 0,21 oma ništa ne događa... praktički nema pare a grije ko lud... osjetim kako je vruće... no vučem i vučem ko kreten

al nema skoro pa ništa pare... ono malo što izađe je užasno vruče ali izađe valjda 10% od onog koliko bi trebalo...
Dođe mi da sve bacim u onu stvar i vratim se na dobru staru olovku odvrni natoči, zavrni i pari i bok bez ikakvih jebenih filozofija
Ono ja samo želim pariti a ne boriti se sa postavkama, sa skupim sranjima koja ne rade i za koje ono moraš na jebeni tečaj da bi skužio kako pariti
Nisam kao mnogi koji vole sami slagagati, mixati... ja ne uživam u izgradni vlastitih atomizera i sl. niti u isprobavanju raznih sprava, ja uživam u isprobavanju raznih tekućina, jebemu volim pariti a ne drkati po jebeno skupoj spravi koja je gora i koja me živcira milion puta više od od proklete olovke za 150 kuna

Neko mi je nekad rekao "kad pređeš na neku malo bolju spravu doživjet češ sasvim novu dimenziju parenja"... da, hoću, jesam... dimenziju kad više ne natočim i parim nego natočim, drkam, pa drkam, pa narihtavam, pa pizdim i šizim po možda negdje između svega toga nešto malo i parim

Sorry ali čekam već par tjedana novi tank i nove grijače i kad mi napokon stigu, kad se poveselim opet ništa ne radi...
Opet drkam po netu, isporbavam postavke, čitam 1001 filozofiju i ništa i ništa i ništa... i fakat sam već očajan

Jebemu mater najrađe bi evic mini, tron i eone tankove, 3 titan grijača i 5 nikal grijača dam prodam nekom za 250 kuna i kupim si još jednu olovku...