Htjela sam podijeliti s vama rezultat ove akcije, pa prenosim mail od frendice u cijelosti:
Evo da javim nastavak dogadjanja sa e-cigaretom
Moj tata, zestoki pusac koji pusi od svojih mladih dana i koji pusi 2-3 kutije dnevno nije zapalio vec 12 dana.
Kaze da me prvo slusao cisto iz pristojnosti i da uopce nije dozivljavao kaj mu imam za rec no onda kad sam mu objasnjavala sve kaj su meni objasnjavali postalo mu je sve malo zanimljivije no i dalje nije mogao vjerovat da ce prestat pusit.
Uspjela sam ga dogovoriti da ode samnom u ducan erevolucija i da si isproba tekucinu koja bi mu bila najbolja i od onda pusi samo to
Uzeo je onu Innokin endure t22 koju si i preporucila, i u ovih 12 dana je svega 2x napunio e-cigaretu sa tekucinom, sa time da je sad puna puncata i drzat ce mu par dana i punio ju je 2x na punjac.
Jos uvijek koristi isti grijac..a i nema smisla cesce mijenjat kad tak malo pusi..
Veli mi da kad ga zove da zapali, da si povuce 2 dima i to mu je dosta. Nit je nervozan nit gladan nit ima ikakve potrebe zapalit cigaretu. Da manje kaslje ujutro i da ima vise zraka

On sam nemre vjerovat da je tak lako prestao, mislio je da je to nemoguca misija i sav je sretan i ponosan na sebe. Jasno i zahvalan na pomoci.
eto..tak da znate
puno puno puno hvala i ljubim vas!
ana