|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:10. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Giks
|
Naslov: Savjet kako zapoceti Postano: 06 tra 2017 21:46 |
|
|
|
Pozdrav, prije par godina sam se koristio e cigaretom kojih 2 mjeseca dok mi nije do kraja riknula, namjeravam se vratit u te vode na prijedlog kolege koji je pusio 20 godina i zadnjih 3 godine roka samo e cigaretu
Doslovno sam noob u svemu ovome, i ne zelim kupiti neku glupost od 200 - 300 kn (stick) nego me zanima kako zapoceti, sta gledati kada se kupuju dijelovi sa setup, nigdje na netu ne mogu nac bas beginner tutorial da pokrije sve osnove
Uglavnom pusim kutiju na dan i vec sam sit toga bacanja para u vjetar zbog nicega, ne znam koliko je ovo zdravije ali covjek se uci kroz zivot, vidio sam neku temu na forumu u kojoj pricaju kako se ljudi bolje osjecaju, jednostavno sam ocajan i zelim prestati s cigaretama zauvijek
Kupovao bi do kojih 500 - 600 kn, ako moze ispod toga zadovoljan sam, ako ne opet dobro jer mislim da bi htio dobro ulozit i prestati zauvijek sa cigaretama
Hvala unaprijed
|
|
 |
|
 |
|
cimeries
|
Naslov: Re: Savjet kako zapoceti Postano: 06 tra 2017 22:56 |
|
|
Giks je napisao: Pozdrav, prije par godina sam se koristio e cigaretom kojih 2 mjeseca dok mi nije do kraja riknula, namjeravam se vratit u te vode na prijedlog kolege koji je pusio 20 godina i zadnjih 3 godine roka samo e cigaretu
Doslovno sam noob u svemu ovome, i ne zelim kupiti neku glupost od 200 - 300 kn (stick) nego me zanima kako zapoceti, sta gledati kada se kupuju dijelovi sa setup, nigdje na netu ne mogu nac bas beginner tutorial da pokrije sve osnove
Uglavnom pusim kutiju na dan i vec sam sit toga bacanja para u vjetar zbog nicega, ne znam koliko je ovo zdravije ali covjek se uci kroz zivot, vidio sam neku temu na forumu u kojoj pricaju kako se ljudi bolje osjecaju, jednostavno sam ocajan i zelim prestati s cigaretama zauvijek
Kupovao bi do kojih 500 - 600 kn, ako moze ispod toga zadovoljan sam, ako ne opet dobro jer mislim da bi htio dobro ulozit i prestati zauvijek sa cigaretama
Hvala unaprijed 1. zaboravio si se predstaviti (sad će ekipa) 2. stavi lokaciju, možda ti netko iz blizine može pomoći 3. želiš li približan dojam cigarete onda traži nešto za MTL
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Savjet kako zapoceti Postano: 07 tra 2017 19:01 |
|
|
|
Joytech vtc mini ili J. V-two mini 400kn 34$+eventualno pdv, na FT trazi authentic Lg hg2 smedja baterija 60kn, nkon.nl oko 6$ Aspire nautilus X polovni 150kn 20-25$ Grijaci za nautilusa 25kn kom 1,5$ kom Ovo u kn je za kupovinu u hr, a $ za fasttech.com
Ovo je setup za duge staze, ako budes u buducmosti imao zelje za boljim, promjenis nautilusa za neki atomizer za pravljenje vlastitih grijaca na kojima je bolji udar na grlo-throat hit, bolji okus i bolji dozivljaj parenja. Baterije moze i samsung 25r, sony vtc 5 ili 6.
Za pocetak ti je najbitnije da sve sljaka kako treba, zato nautilus sa gotovim grijacima.
Na miniju mozes komotno punit bateriju preko USBa, siguran je. Moj prvi je ziv vise od godine i pol, drugi vec 8 mjeseci, tako da, pouzdan mod..
Ili
Endura t22 na erevocucija, al to u buducnosti nema za upgrade, nego sve namovo kupovat
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Savjet kako zapoceti Postano: 07 tra 2017 20:59 |
|
|
|
@buje: od kd fast salje baterije? Koliko ja znam ne salju jer sam im slao mail za power bank pa su napisali da ne salju. A i kada izaberes bateriju i ides narucit nisi mogao birat kojom postom da salju
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Savjet kako zapoceti Postano: 07 tra 2017 21:37 |
|
|
@lima sam napisao za batku nkon.nl, ne fast 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Sada je: 25 tra 2026 11:10. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |