Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Koji uređaj uzeti, pitanje je sad?!
 Post Postano: 03 srp 2017 20:11 

Pozdrav svima,

Evo ja već jedno mjesec i pol dana koristim svoj Joyetech ego aio i mogu reći da sam prilično zadovoljan s njime, to mi je prvi vape pa nemam puno iskustva, ali probao sam i puno skupljih od prijatelja i zaključio sam da je za te novce (200 kn) ovo odlična stvar za početnika, pogotovo mi se sviđa MTL na njemu, nije baš namijenjen za DTL iako je moguće i to. E sad, gledam da si uzmem neki mod, tj. najrađe bi kupio kit da sam siguran da tank i mod idu skupa dobro. Mislio sam dati nekih 500-tinjak kuna za to i vidio sam kit Alien Baby od SMOK-a skupa sa TFV8 Baby Beast tankom koji mi se sviđa na stranici dućana eRevloucija (koji mi je najpogodniji jer je najbliži i većinom mi je usput) za 499. E sad mene zanima ako neko iskusniji mi može reći je li to dobar mod i tank, isplati li se za te novce i postoji li bolja opcija za jednako novaca (ili malo više/manje, po mogućnosti u eRevoluciji ili MTM-u koji mi je isto manje više usput).

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Koji uređaj uzeti, pitanje je sad?!
 Post Postano: 03 srp 2017 21:17 

Gore si napisao da ti se svida mtl na aio. Tfv8 ti je dl. Pa se ni ne moze nesto preporucit jer se nezna tvoj tocan nacin parenja.

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Koji uređaj uzeti, pitanje je sad?!
 Post Postano: 12 srp 2017 21:12 

Ja parim već par mjeseci eleaf istic basic i odličan je za početnike,ali sam prije 2 dana naručila MM-store istic basic pico 75w,juče stigao,malo sam se informirala na forumu i gledala recenzije,namjestila mod i mogu ti reći da je odličan,naravno drugačije je parenje u odnosu na e- modove nego na mehanički mod.Uglavnom sve sto mi nije bilo jasno poslala sam poruku na MM-store-pitanja za korisnike i odmah sam dobila odgovore.Ako sam ti šta pomogla......Za ovaj babi mod nisu bili baš dobri komentari ali malo se informiraj,ima recenzija na netu jako puno o svim modovima,na tebi je da odlučiš!!!!Pozdrav i uživaj u parenju!Nadam se da sam ti malo pomogla!!!I ja sam nova u svemu ovome,možda ti se javi i netko iskusniji .I još nešto kupi odmh 2 baterije i punjač jer se brzo troše.Trose i puno tekućine ali ja si smiksam sama i grijače viklam tako da mi to nije problem!!!!Malo sam razvukla temu sory!!!

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club