Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Zamena za Shishu
 Post Postano: 06 srp 2017 21:15 

evo ovako ukratko. Posto Sam se navukao na Shishu ili Nargilu Kako ko zove planiram se uskoro vratiti nazad kuci uzeo Sam kao zamenu SMOK G-priv 220 with TGV8 big baby full kit. Inace Ne pusim cigarete. Sta bih mogao naci ili sam napraviti od tih tekucina. Od aroma sto bih koristio (zelena jabuka, visnja, ananas, cola) znaci priferiram vise aromu, nikotin mi nije bitan nisam navucen na njega I ovo bi koristio za relaxaciju kao I shisu sto Sam koristio . Hvala puno:)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Zamena za Shishu
 Post Postano: 07 srp 2017 08:00 
Moderator

Nikola90 je napisao:
evo ovako ukratko. Posto Sam se navukao na Shishu ili Nargilu Kako ko zove planiram se uskoro vratiti nazad kuci uzeo Sam kao zamenu SMOK G-priv 220 with TGV8 big baby full kit. Inace Ne pusim cigarete. Sta bih mogao naci ili sam napraviti od tih tekucina. Od aroma sto bih koristio (zelena jabuka, visnja, ananas, cola) znaci priferiram vise aromu, nikotin mi nije bitan nisam navucen na njega I ovo bi koristio za relaxaciju kao I shisu sto Sam koristio . Hvala puno:)

Shisha koristi jednostavne arome i ako hoćeš nešto što je slično tome najbolje ti je otići na [url]inawera.com[/url] i uzeti arome iz njihove Shisha linije.
Naravno, možeš i kupiti arome koje se kod nas nalaze po dućanima....sve je to individualno i dok sam ne probaš, teško ti netko može dati preporuke tipa "e, to i to je fantastično...to uzmi".
Ako misliš sam mješati tekućine, pročačkaj malo u dijelu foruma namjenjenom za to...sve piše.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 srp 2017 11:08 

vazi hvala ti, i to sto kazes da moram sam da isprobam da vidim koji mi najvise odgovara tako cu i uraditi :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 srp 2017 19:14 

ako ti ne treba nikotin, odi u ljekatnu i pitaj VG - biljni glicerol 1kg (800ml cca) i pol litre Propilen glikola - PGi to pomješaj i mućkaj. dobit ćeš bazu be znikotina u koju ulijevaš aromu. viewtopic.php?f=85&t=14470

ili odeš recimo na e-tekucine.eu i uzmeš gotovu bazu koja je nešto skuplja. možeš sa i bez nikotina. kako oćeš. ljekarna je jeftinija uglavnom. ako oćeš pare i dobru aromu, onda gledaj da ti baza bude VG/PG 70/30 - to su ti omjeri, 70% vga i 30%PG-a. arome su otopljene u PG-u.

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club