zabava prošla OK
bio u ZG
autom
clio 60ks 1.2 benzinac 6000kn nabavna cijena. tamno plavi.
utuko još 5 000 u popravke i regu i osiguranje. napravio 22 000 km na relaciji Vrbnik-Kras-Omišalj-Rijeka.
nikad vozio po ZG i nikad dalje od Rijeke. imam Hak knjižicu 200kn ak stane na cesti dobio za 100kn preko internet stranice Compare. 750kn osiguranje s 54% bonusa...s prvom regom 1. auta. 1100 bi bilo da sam osto u Croatiji. nisam idiot.
dakle. sve prošlo super. sutra objuasnim frendovima na Fejsu. većina su s ovog Foruma. dvajici najboljih već jesam. jednom naširoko, drugom...koji mu je frend, nisam. malo sam se skršio na cesti, napravio totalku 7km od kuće. spavo u autu na putu. nedam 374kn za hotel u Zg u blizini autobusnog Kolodvora. za te pare radim 3 dana u firmi. a ta firma... ex firma...je rokenroll firma. najjskiji su bez zajebancije s yebenim direktorom, 5 god starijim od mene. s kojim sam se pozdravio u mojem stilu. buje3000 stil. to je moj i samo moj stil. meni pali...jer...eto... nisam normslsn

i zivo mi se yebe za pare. glavno da JA SEBE POKRIJEM ostalo ide u bavljenje Ekonomijom. Kripto valute su Hobi. to je plus. idem se bavit nečim drugim fs mogu normslno barit žemske

frendove imam, svaki je meni genijsalsn na svoj način. pohvalit ću neke ljude ali ne tu. nego di treba. željko moje...vidimo se. caR SI