| Autor |
Poruka |
|
sonja3012
|
Naslov: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 14:40 |
|
|
Pozdrav svima! Prvo se ispričavam ako sam počela temu/pitanje koje je već bila/o. Ja sam buduća korisnica parilice ili EC, kako god i trebala bi malu pomoć tj. savjet koju kupiti, probala sam ego vision nakratko i sviđa mi se kompletna, ali me mući dali složiti po dijelovima ili kupovati paket? sutra idem u importane u "parilicu" pa ako bi mi itko mogao dati savjet bila bih Vam jako zahvalna. Ujedno me zanima i šta mi sve treba u startu; baterija, atomizer, punjač, tekučina i ? Koliko atomizera da kupim da bi bila mirna recimo 2-3 tjedna? Oprostite ako pitam gluposti ali potpuno sam neiskusna s parilicama... Hvala puno unaprijed, pozz  I koju bateriju uzeti 650 ili 1000?
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 15:36 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Pozz!
Kako sam i ja svježi parilac mogu ti prenijeti svoje mišljenje. Dakle, ja koristim komplet sa jednom baterijom i 2 clearomizera (preporučio bih ti clearomizer za početak jer je lako punjenje, korištenje i održavanje)..
Kao prvo obavezno uzmi 2 kompleta (2 baterije i 2 clearomizera) jer ćeš biti u neprilici kad se isprazni baterija a nemaš drugu za pariti dok se ova puni. Kapacitet baterije 650mAh ti je dovoljno za 1 jedan dan korištenja (možda malo više), a 1000mAh za 2 dana. Dakako, treba ti punjač i tekućina (18mg ili 16mg ako si konzumirala light cigarete). Za početak uzmi par aroma od 5ml ili 10ml dok ne nađeš ono što ti paše. Tu ti i dobro dođu 2 clearomizera pa u svaki staviš drugu aromu i isprobavaš. Neka ti u dućanu obavezno objasne kako se puni i koristi! Inače, jedan clearomizer bi ti trebao trajati oko 20 dana (ovisi o tekućinama koje koristiš i koliko pariš). Naravno, može on trajati i puno više ako ga održavaš, a na youtube ima puno videa gdje ti pokazuju kako se održava i čisti (dry burn).
|
 |
|
sonja3012
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 15:45 |
|
|
ffroms je napisao: Pozz!
Kako sam i ja svježi parilac mogu ti prenijeti svoje mišljenje. Dakle, ja koristim komplet sa jednom baterijom i 2 clearomizera (preporučio bih ti clearomizer za početak jer je lako punjenje, korištenje i održavanje)..
Kao prvo obavezno uzmi 2 kompleta (2 baterije i 2 clearomizera) jer ćeš biti u neprilici kad se isprazni baterija a nemaš drugu za pariti dok se ova puni. Kapacitet baterije 650mAh ti je dovoljno za 1 jedan dan korištenja (možda malo više), a 1000mAh za 2 dana. Dakako, treba ti punjač i tekućina (18mg ili 16mg ako si konzumirala light cigarete). Za početak uzmi par aroma od 5ml ili 10ml dok ne nađeš ono što ti paše. Tu ti i dobro dođu 2 clearomizera pa u svaki staviš drugu aromu i isprobavaš. Neka ti u dućanu obavezno objasne kako se puni i koristi! Inače, jedan clearomizer bi ti trebao trajati oko 20 dana (ovisi o tekućinama koje koristiš i koliko pariš). Naravno, može on trajati i puno više ako ga održavaš, a na youtube ima puno videa gdje ti pokazuju kako se održava i čisti (dry burn). Hvala puno na odgovoru i savjetima. Jel bilo teško potpuno prijeći na parilicu? Pušim već godinama R.mentol pa mi je prvi izbor mint aroma A koji dio je grijač koji se mijenja svakih par dana (tako su mi rekli)? 
|
|
 |
|
 |
|
max
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 16:11 |
|
|
ma ništa se kod visiona nemijenja često. traje jako dugo uz održavanje (i bez održavanja) 
|
 |
|
lumalju
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 20:11 |
|
|
|
Moj savjet bi bio e-Go Twist najjaču što imaju i vivi tank ili mini vivi ako imaju. Malo skuplje u startu ali se u konačnici isplati.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 28 ruj 2012 23:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Sonja, u Parilici je nas covjek i samo reci da si sa vapercluba. Budi sigurna da ce se posteno potruditi oko tebe i preporucit ce ono najbolje sto bi ti moglo odgovarati. Odredi si samo limit koji mislis potrositi a ostalo je njegova briga.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rann
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 30 sij 2013 17:40 |
|
|
|
evo da i ja pitam krepala mi baterija kojih više nema zanima me best buy za vivi nova tank i ce4 cartomizer
u obzir dolaze haven gifts i HC siteovi (ili neki drugi sa low shiping price + paypal) slobodno opalite kakav link
hvala
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 30 sij 2013 21:37 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 30 sij 2013 23:15 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
 |
|
 |
|
Rann
|
Naslov: Re: POMOĆ OKO IZBORA.... Postano: 31 sij 2013 21:21 |
|
|
|
ljudi krivo ste me razumjeli treba mi baterija ZA vivi novu znam da je kineska nova godina
|
|
 |
|
 |