| Autor |
Poruka |
|
Luka00
|
Naslov: e-Liquid ne valja ! Postano: 03 srp 2021 12:02 |
|
|
Pozdrav, ispričavam se ako ovo temi nije mjesto ovdje, novi sam i nisam našao neko adekvatnije mjesto... Pa da krenemo Vejpam nekih mjesec dva dana i smorilo me da kupujem na svaka 3 dana na kiosku liquid te sam odlucio da smiksam svoj. Do sada sam skroz koristio Virginia White 12mg Energy / Mint / Vanilla 60/40 u korist PG-a. Sve je to islo na 16w s 1.2 grijacem i bilo je savrseno. Narucio sam gotovu bazu 50/50 sa vec dodanim nikotinom 12mg. Aromu sam uzeo Liqonic - Banana Custard. Sve je stiglo u paketu, pomjesao sam bazu s aromom (u postotku koji je proizvođač naveo ( 15%)), odstojalo je 3 dana (isto kako proizvođač kaže). Miris je fenomenalan ali okus u ustima je takav da mi želudac okrene svaki puta kad povucem dim. Isprobao sam razne struje sa 1.2 grijačem i opet isto... Moje pitanje za vas je jednostavno  Kako se ovo desilo ? Jel za trenutnu situaciju odgovorna losa aroma ili ? Kostalo je oko 40kn (6e) 10ml.. Jel moguce da ralika u bazi od 10% ovako sjebe okus ?
_________________ Kroma Z + Ares 2 / Legend 2 + GoMax
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 03 srp 2021 14:01 |
|
|
Luka00 je napisao: Pozdrav, ispričavam se ako ovo temi nije mjesto ovdje, novi sam i nisam našao neko adekvatnije mjesto... Pa da krenemo Vejpam nekih mjesec dva dana i smorilo me da kupujem na svaka 3 dana na kiosku liquid te sam odlucio da smiksam svoj. Do sada sam skroz koristio Virginia White 12mg Energy / Mint / Vanilla 60/40 u korist PG-a. Sve je to islo na 16w s 1.2 grijacem i bilo je savrseno. Narucio sam gotovu bazu 50/50 sa vec dodanim nikotinom 12mg. Aromu sam uzeo Liqonic - Banana Custard. Sve je stiglo u paketu, pomjesao sam bazu s aromom (u postotku koji je proizvođač naveo ( 15%)), odstojalo je 3 dana (isto kako proizvođač kaže). Miris je fenomenalan ali okus u ustima je takav da mi želudac okrene svaki puta kad povucem dim. Isprobao sam razne struje sa 1.2 grijačem i opet isto... Moje pitanje za vas je jednostavno  Kako se ovo desilo ? Jel za trenutnu situaciju odgovorna losa aroma ili ? Kostalo je oko 40kn (6e) 10ml.. Jel moguce da ralika u bazi od 10% ovako sjebe okus ? Liquonic? Nikad čuo, niš dobro ni loše, tako da si vjerovatno ubo sranje od proizvođača koji je odlučio u životu imati svoju liniju likvida a da nema pojma šta radi, samo da je proizvodni trošak čim manji. Iliti, kupio si sranje https://www.ecigareta.hr/hr/277-e-tekuc ... in-croatiaTraži Journey i samo Journey. Firma je Aeon, nećeš pogriješiti što god uzmeš. na ovoj stranici su debelo najjeftiniji. Najbolji su na tržištu u Hr. Evo ti i stranica proizvođača. https://journey-liquids.com/hr/ Ako želiš čitati detaljnije opise tekućina
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
Zadnja izmjena: buje3000; 03 srp 2021 15:10; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 03 srp 2021 14:06 |
|
|
Ovo kad je nekom, pogotovo friškom vaperu kao tebi bila dobra virginija, pa se sad čudi šta je s nekim žnj likvidom, i to ne duhanskim, nego banana custard  ja kad čujem banana custard nakon 8 godina vejpa me tjera na povraćanje, tako da ne sekiraj se, nije do tebe, drž se u početku onoga šta ti paše i šta je provjereno.
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 07 srp 2021 17:15 |
|
|
|
od 100 aroma koje sam probao....koristim jednu za all day vape, dvije za prerezat mal ml u par dana....sve ostalo bljak
nije do arome, do tebe je, ne valja ti ta aroma, i tocka
|
 |
|
Luka00
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 07 srp 2021 23:11 |
|
|
Hvala na komentarima momci, onda je do mene valda.. 10ml imam u prosjeku 4 dana, tak da cu nastavit kupovat na Tisku.. bilo je ovo jedno loše iskustvo 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 08 srp 2021 00:35 |
|
|
|
Ma imaš brate u juice doctoru aroma kakvih oš, discovery duhanska linija ludilo, imaš journeyevu stranicu, imaš i KTS, sve je to odlično, i drž se duhanskih dok ne krene priča i ne počne te tražit nešto drugo, i nema frke
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 09 srp 2021 14:19 |
|
|
|
zlatno pravilo, uvijek uz sebe imaj sto ti pase, pa sa strane uzmes nesto za isprobavanje
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 09 srp 2021 19:24 |
|
|
Luka00 je napisao: Hvala na komentarima momci, onda je do mene valda.. 10ml imam u prosjeku 4 dana, tak da cu nastavit kupovat na Tisku.. bilo je ovo jedno loše iskustvo  Okani se tih govana s tiska Meni sad da netko kaže da moram do kraja života to koristit, ošo bi odmah na kiosk i kupio šteku Koliko miligrama koristiš?
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Luka00
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 25 lis 2021 20:29 |
|
|
buje3000 je napisao: Luka00 je napisao: Hvala na komentarima momci, onda je do mene valda.. 10ml imam u prosjeku 4 dana, tak da cu nastavit kupovat na Tisku.. bilo je ovo jedno loše iskustvo  Okani se tih govana s tiska Meni sad da netko kaže da moram do kraja života to koristit, ošo bi odmah na kiosk i kupio šteku Koliko miligrama koristiš? Da vas updejtam, Pošto su me Wenax Stylus i Wiip napustili odlučio sam se za nešto malo bolje (nakon 4 mjeseca cimanja s navedenim pi*darijama). Naručio jučer Innokin Kroma Z i jedva čekam da stigne, uzeo sam par grijača raznih jačina dok ne odlučim šta mi najbolje odgovara. Tank je 4.5ml tako da mi se više ne isplati cimat sa boćicama od 10ml, morat ću isprobat nešto od gore navedenih preporuka. Već sam nekoliko mjeseci na 12 miligrama i to mi je zasad dovoljno 
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: e-Liquid ne valja ! Postano: 26 lis 2021 21:02 |
|
|
tu bananu custard nisam htio ni udjeliti nekom  ,pravac kanta za biohazard otpad 
|
 |