| Autor |
Poruka |
|
DSSD
|
Naslov: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 00:14 |
|
|
|
Pozdrav,
Novi sam ovdje i početnik u korištenju e cigarete. Imam Joyetech eCab cigaretu i njihovu tekućinu.
Pokušao sam malo čitati forum i educirati se, ali većina tema i rasprava su za napredne.
Znači zanimaju me sljedeće stvari:
Kakvi su Joyetech proizvodi? Jesu li stvarno 100% VG tekućine manje štetne? Koje su najbolje 100% VG tekućine koje se mogu kupiti u Hrvatskoj? Cijena nije bitna. I koja je razlika između -kineskih, talijanskih, američkih.....? Koje certifikate mora imati "kvalitetna" tekućina? Negdje sam pročitao da je bitno na koji način se proizvodi VG odnosno PG. Kako se to može provjeriti?
Eto toliko zasada. Unaprijed hvala.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 01:35 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
DSSD je napisao: Kakvi su Joyetech proizvodi? Jesu li stvarno 100% VG tekućine manje štetne? Koje su najbolje 100% VG tekućine koje se mogu kupiti u Hrvatskoj? Cijena nije bitna. I koja je razlika između -kineskih, talijanskih, američkih.....? Koje certifikate mora imati "kvalitetna" tekućina? Negdje sam pročitao da je bitno na koji način se proizvodi VG odnosno PG. Kako se to može provjeriti?
Eto toliko zasada. Pa neka dopuni i/ili ispravi tko što ima... Unaprijed hvala. Dobri (uglavnom bolji od no name proizvoda jer je zaista ono što piše) Pa ja barem ne znam za štetnost niti PG-a samo što više tj. neki ljudi teže podnosi PG nego VG (poneki ima neke nuspojave - krvarenje desni, probavne tegobe) Najčešće korištene takve tekućine su one što prodaju najpoznatiji tvorci tj "mješaći" Siniša - (radi sa talijanskim FA) i Tihomir (radi sa USA VZ TPA) ako misliš na baze pg i/ili VG trebaju imati certifikat da je proizvod dovoljno čist tj. namjenjen za oralnu uporabu npr (Ph.Eur) http://kosarica.hr/oleoTHERAPY?sort=pd. ... ct_id=1267http://kosarica.hr/oleoTHERAPY?sort=pd. ... ct_id=1290VG - vegetable glicerin je kako mu ime kaže biljnog porijekla (glicerin može biti i životinjskog ali onda nije VG)
Zadnja izmjena: Forrest; 27 tra 2013 22:30; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 08:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
DSSD je napisao: Kakvi su Joyetech proizvodi? Jesu li stvarno 100% VG tekućine manje štetne? Koje su najbolje 100% VG tekućine koje se mogu kupiti u Hrvatskoj? Cijena nije bitna. I koja je razlika između -kineskih, talijanskih, američkih.....? Koje certifikate mora imati "kvalitetna" tekućina? Negdje sam pročitao da je bitno na koji način se proizvodi VG odnosno PG. Kako se to može provjeriti?
Odlicni. Ni jedne ni druge nisu stetne. Johnson Creek. Nikakva generalna. Ne trebas se zabrinjavati certifikatima jer sve tekucine ih imaju. Nosom. Ako je napravljen od svinjskih noseka i vuheka kao onaj 70% glicerin ˝za vanjsku upotrebu˝ iz apoteke on smrdi ko kuga i neda se pariti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
DSSD
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 10:52 |
|
|
|
Hvala na brzim odgovorima.
|
|
 |
|
 |
|
DSSD
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 12:13 |
|
|
|
Gledam malo te Johnson Creek tekućine. Kako znam koliko u kojoj ima nikotina? I općenito kod drugih tekućina kako to ide. Htio bi postupno smanjivati sa nikotinom. Trenutno je moja tekućina H:16 mg M:11 mg L:6 mg N:0 mg. Neznam dal se iz tog može isčitati koliko nikotina ima?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 12:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
DSSD je napisao: Gledam malo te Johnson Creek tekućine. Kako znam koliko u kojoj ima nikotina? I općenito kod drugih tekućina kako to ide. Htio bi postupno smanjivati sa nikotinom. Trenutno je moja tekućina H:16 mg M:11 mg L:6 mg N:0 mg. Neznam dal se iz tog može isčitati koliko nikotina ima? 16-11-6-0 miligrama po mililitru tekucine
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
DSSD
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 12:33 |
|
|
Citat: 16-11-6-0 miligrama po mililitru tekucine
A to točno znači?
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 13:08 |
|
|
|
A to znači da u 1ml tekućine ima 16 ili 11 ili 6 ili 0 mg nikotina kao što u jednoj cigareti ima ovisno o jačini 0.4 ili 0.6...mg nikotina...ne može bit jednostavnije
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 27 tra 2013 16:31 |
|
|
H - high , M - medium, L - low N - neutral.....čini mi se da tako označavaju nivo nikotina....  ako te to buni....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Jednostavne preporuke Postano: 28 tra 2013 14:41 |
|
|
|
Da ne bi bilo zabune,neki od kineskih proizvodjaca prave pizdarije oko HIGH miligramaze nikotina...
Ide otprilike ovako i NE BI TREBALO oznacavati sa High,Medium ili Low nego tacno brojkama...
24 mg 18 mg 12 mg 6 mg 0 mg
|
 |