| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 06 svi 2013 22:57 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Dekang Dark USA Mix 16 mg 10 ml Parilica.hr eVic (4,2 V) i iClear 30 na 2,1 ohm okus neloš ako ja uopće još imam okusne pupoljke. Stoša koju redovito pušim godinama nema ništa bolji okus. Svaki puta zakašljem. Možda mi je previše 16 mg, 4,2 V ili 70% PG? To ću morati istaživati polako iako već sada mislim da bi eVic mogao bez puno napora zamijeniti stošu. Preostaje mi da probam arome koje sam naručio (Virginie Harlan i FlavourArt, FlavourArt Desert Ship). Dotle će odležati „paket“ 10x10ml koji je preporučio Siniša  i mislim da ću onda otprilike znati što mogu očekivati od vapinga. Za sada me je ugodno iznenadila "punoća" okusa  (kakav god on bio  ) jer očekivao sam vodicu atomiziranu. Reči ću vam za par dana svoja iskustva.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 06 svi 2013 23:17 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
nemoj kupovat puno tekucine od istog proizvodaca..... rade si uzmi po malo od nekoliko njih da vidis koje su ti bolje.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 07 svi 2013 11:15 |
|
|
eVic se ponaša OK. Ne slini i ne radi nikakve nepodopštine. Nakon pola dana bez analogne Manje dobro Para je malo hladnija nego što bih volio. Okus nije bog zna što Nerješeno Peckaju usnice Dobro Nema dima Nema pepeljare Nema pepela po svemu čemu se približim Nema zvocanja „smrdi.. bljak... smrdismrdi.. bljak...“ do u beskraj Jutarnja kava uz Dekang Dark USA Mix dobra Odlično Od jutra nisam ni pomislio zapaliti stošu The best Nemam želju zapaliti stošu 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 07 svi 2013 11:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Svi smo mi razliciti i razlicito reagiramo ali kako pratim neke stvari u pocetku bi vise ili manje trebale nekako ovako izgledati: Prvih mjesec dana se treba drzati krdje - dekang je zakon. Drugi i treci mjesec se mogu isprobavati razne duhanske arome ali cvrsto se drzati PG baze. Nakon isteka treceg mjeseca smo na konju i sve nam je otvoreno. Mozemo polako preci prema VG i aromama koje nisu vezane uz duhan. Nije ovo nikakav cvrsti zakon nego vise kao smjernice. Jer netko vec treceg dana uziva pareci bakine kolace. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 08 svi 2013 10:54 |
|
|
Nakon dva dana bez analognih nikakvih problema. Čak mi i ova kineska krđa počinje pasati. Jučer 240 vapova krđe 16 mg na 8 wat-a uz 2,0 ohm-a. To je valjda ekvivalent kutije analognih ili manje. Danas natankao zadnjih 3ml krđe u tank. Boja izgleda OK (k'o uzorak urina  ). Čini mi se na površini tanka tamnija nijansa. Oprao rezervne grijače u kipučoj vodi i osušio fenom. Dobro da sam pročitao da se tank ne smije „kuhati“ jer se plastika može deformirati. Parim ko lud da ispraznim tank i pripremim za Virginia FlavourArt  . Ne očekujem bolji okus, samo drugačiji. Originalnu bočicu sam oprao od krđe i osušio za budučnost. Jel' vi ponovno koristite originalne bočice dobavljača ili kupujete prazne za mixeve (ne treba mi sada ali..)  „špaga“ iClear grijača podnosti dry burn  Stoša me i dalje ne privlači 
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 08 svi 2013 13:09 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
Dobro si me nasmijao... Ja sam, kao i ti, teški n00b. 25 godina na pljugama (nikad ispod kutije i nikad ništa slabije od Marlboro light-a) Mjesec dana parim. Pola bočice dekanga Desert Ship mi je ostalo, jer se sad gušim od njega i neparljiv mi je. Drugu rundu Flavour Arta sam naručio 50/50, jer mi je TH postao prejak. Jednom tjedno, kao majmunčić, pokušam zapalit analognu. I bacim ju nakon pol dima jer se ugušim od smrada 
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 08 svi 2013 18:41 |
|
|
brewberry je napisao: Jednom tjedno, kao majmunčić, pokušam zapalit analognu. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 08 svi 2013 23:22 |
|
|
Fosna je napisao: Jel' vi ponovno koristite originalne bočice dobavljača ili kupujete prazne za mixeve (ne treba mi sada ali..)  Originalne su OK. Operi ih u toploj vodi i to je to.
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 09 svi 2013 10:33 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
@ Goran... ne baš tak, jer ovaj majmunček uživa u cigareti... 
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Dakle, n00b i prvi vap... Postano: 09 svi 2013 12:41 |
|
|
Jel' vi ponovno koristite originalne bočice dobavljača ili kupujete prazne za mixeve (ne treba mi sada ali..)  U ljekarni bočice od 10 i 20 ml po kunu, po kune, dvi....tako da..... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |