| Autor |
Poruka |
|
Svenstina
|
Naslov: metalan miris Postano: 29 srp 2013 18:12 |
|
Pridružen: 30 svi 2013 13:08 Postovi: 105 Lokacija: Garešnica/Čakovec
|
|
problem je takve prirode da bi najrade sve bacio,sve sam probo od dry burna,druge baterije,nize voltaze,drugi atomizer sve isto imam evod-e i ce4 i stavim bilo koju tekucinu ono je parljivo al para smrdi po metalu za popizdit makar sam i opro naknadno nakon drajbrna i opet nist! ne znam sta da vise napravim pa molim za pomoc!
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 18:25 |
|
|
|
Moguce da ti je slab dotok,ili losa tekucina
Sent from my HTC Sensation Z710e
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 18:37 |
|
|
Svenstina je napisao: problem je takve prirode da bi najrade sve bacio,sve sam probo od dry burna,druge baterije,nize voltaze,drugi atomizer sve isto imam evod-e i ce4 i stavim bilo koju tekucinu ono je parljivo al para smrdi po metalu za popizdit makar sam i opro naknadno nakon drajbrna i opet nist! ne znam sta da vise napravim pa molim za pomoc! Dali su ti skroz novi atty-i? Ako jesu moguce je da je zbog loseg kantala. Jer ja sam imao takav problem s kantalom koji sam dobio s didom, kao da se tekucina zove zeljezara Sisak. 
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 18:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Svenstina je napisao: problem je takve prirode da bi najrade sve bacio,sve sam probo od dry burna,druge baterije,nize voltaze,drugi atomizer sve isto imam evod-e i ce4 i stavim bilo koju tekucinu ono je parljivo al para smrdi po metalu za popizdit makar sam i opro naknadno nakon drajbrna i opet nist! ne znam sta da vise napravim pa molim za pomoc! Uzmi drugu vrstu grijace zice.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 18:55 |
|
|
|
Meni s prvim ce 4 bilo isto...skoro poludio i posla kvragu sve, kad sam promijenio dalje opremu sve bilo ok...s njim i ne znam šta je bilo....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Nic Junkie
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 20:07 |
|
|
|
Čovjek kaže da mu je isto na evodu i ce4 pa osim ako ne radi sam sutupe ne vidim poveznicu!
Da li si sam radio setupe na ta 2 (evod i ce4) tanka?
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 21:34 |
|
|
nope nist nisam prcko osim sto sam izvadio onaj komad špage sta se dobije u evodu,znate na sta mislim,al i sa njim i bez njega isti vrag jedino da kupim druge nisu skupi pa ono,napravio bi sam al neam materijala  Tekucine su od Tihomira koju vecina hvali pa nebi reko da su lose eto
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 21:35 |
|
|
Jole84 je napisao: Svenstina je napisao: problem je takve prirode da bi najrade sve bacio,sve sam probo od dry burna,druge baterije,nize voltaze,drugi atomizer sve isto imam evod-e i ce4 i stavim bilo koju tekucinu ono je parljivo al para smrdi po metalu za popizdit makar sam i opro naknadno nakon drajbrna i opet nist! ne znam sta da vise napravim pa molim za pomoc! Dali su ti skroz novi atty-i? Ako jesu moguce je da je zbog loseg kantala. Jer ja sam imao takav problem s kantalom koji sam dobio s didom, kao da se tekucina zove zeljezara Sisak.  e vidis,mort bi to moglo bit 
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 22:08 |
|
|
Svenstina je napisao: Jole84 je napisao: Svenstina je napisao: problem je takve prirode da bi najrade sve bacio,sve sam probo od dry burna,druge baterije,nize voltaze,drugi atomizer sve isto imam evod-e i ce4 i stavim bilo koju tekucinu ono je parljivo al para smrdi po metalu za popizdit makar sam i opro naknadno nakon drajbrna i opet nist! ne znam sta da vise napravim pa molim za pomoc! Dali su ti skroz novi atty-i? Ako jesu moguce je da je zbog loseg kantala. Jer ja sam imao takav problem s kantalom koji sam dobio s didom, kao da se tekucina zove zeljezara Sisak.  e vidis,mort bi to moglo bit  Po tvom opisu kako su oba clearomizera nova i kako nisi premotavao grijače teško (ali ipak moguće) da su i evodi i ce4 s lošim kantalom. U tom slučaju zbilja ne znam što bi mogao biti problem, ali na forumu ima puno iskusnijih ljudi od mene pa će ti vjerovatno moći pomoći.
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: metalan miris Postano: 29 srp 2013 23:01 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
probaj tekucine od drugog druida pa ak je i dalje isto, onda probas mjenjat opremu. jeftinije je isprobat drugu tekucinu i saznat jel u tom problem, nego izmjenjat 5-6 mizera ili grijaca da bi na kraju skuzio da je problem bio u tekucini.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |