| Autor |
Poruka |
|
pia
|
Naslov: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 18:54 |
|
|
|
Evo opet trebam pomoc...ja i moja egica bile u setnji...spremila je u ruksak i kad smo sjedali u auto mala malo trknula nogom...nis specijalno...i dodjem doma..povucem...kao da mi voda negdje u parilici...cuje se ono klokotanje..imam ego t i onaj cartomizer koji se cijeli mijenja...Jel moguce da mi iscurio liquid u to(u onaj dio u koji ne smije)..ili sta..jel mogu sta napraviti?
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 18:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Bitno je koji je kartomizer, daj neku oznaku ili link na njegovu sliku ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 20:01 |
|
|
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 20:05 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
uuslo ti je na grijač previše liquida pa grglja sada, pari malo tako i kada sve poparis sta je usl unutra prestat ce grfljanje i opet po starom  jedino nece prestat ako ti se pomaknuo onaj silikonski cep gore pa previse ulazi cjelo vrijeme
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 20:24 |
|
|
Ok..hvala...vec je kao malo bolje...tak da vjerovatno je to u pitanju 
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 21:23 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
skini ga s baterije i iznad umivaonika jako puhni kroz usnik. tak ce visak tekucine s grijaca izac van. ponovi to nekolko puta dok ti ne prestane tekucina kapat van. stapicem za uho ocisti zaostalu tekucinu na konektoru, zasarafi na bateriju i pari. 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 21:58 |
|
|
Tnx  ..evo sve stima..kao da nista bilo nije...vec sam se prepala...deefinitivno moram nabavit rezervnu opremu..sta bi mi savjetovali da uzmem...imam taj ego t ce 4 starter kit sto se kupi u blisteru..sta sad? Pidiplat ili uzet nesto bolje? Naravno da nije cijena do neba...moze ki se opce uzet nesto bolje za par sto kuno? I nesto sto bi bilo ok za nekog poput mene(citaj nekog tko pojma nema o patenju i 25 godina zatrovanog duhanom)
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 22:00 |
|
|
|
Zaboravih reci..ovo sto imam meni je sasvim ok i te Dekang tekucine su mi cisto fine..al kad citam vas cini mi se da parim najgore sto postoji...
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 22:03 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ne, nije najgore. Samo to pari ako ti je fino. Dalo bi se o tome pisati do prekosutra ali to su OK tekučine.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Iscurio liquid u cartomizer ili? Postano: 13 lis 2013 22:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
pia je napisao: Zaboravih reci..ovo sto imam meni je sasvim ok i te Dekang tekucine su mi cisto fine..al kad citam vas cini mi se da parim najgore sto postoji... Za sada nista ne diraj. Kad ti se pocne popravljati osjet okusa i mirisa znat ces da je vrijeme za promjenu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |