| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 11:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Nakon milion pitanja i odgovora i hrpe razgovora i pp-a koje sam imao sa početnicima u parenju odlučio sam se zaletiti u svoju furdu i pronaći nešto: - jednostavno - pouzdano - jeftino - lagano za održavanje što bi mogao preporučiti početnicima kao prvi set bez potrebe da su završe fakultete strojarstva i elektronike da bi ga mogli koristiti. Izbor je pao na:  Dvije ego baterije ( po mogućnosti twistice ), dva carto tanka i usb punjač. Ako znate što bolje jednostavnije ili jeftinije pišite ... Ako vam nešto nije jasno o ovom setu pišite, pitajte i ja sam postavio milion pitanja dok nisam štogod naučio ... Slobodno replay-ajte, pišite pitajte, komentirajte ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 12:38 |
|
|
 od svega s čim se početnici upoznavaju (čitaj uvale im ce4,5...)ovo je daleko najbolje...i najmanje problema uzrokuje radi kojih početnici čupaju dlake na glavi...
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 14:26 |
|
|
Evo ja se, kao onaj koji je proša najgore početničke muke slažen u potpunosti 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 14:30 |
|
|
Nije to loše ali bojim se da će bit liquida posvuda 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 15:08 |
|
|
Dadach je napisao: Nije to loše ali bojim se da će bit liquida posvuda  Ja nikad nisan ima ni jedan problem sa dct tankon...pogotovo s curenjem...za tankanje koristit iglu i sve 5
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 15:15 |
|
|
vapeman je napisao: Dadach je napisao: Nije to loše ali bojim se da će bit liquida posvuda  Ja nikad nisan ima ni jedan problem sa dct tankon...pogotovo s curenjem...za tankanje koristit iglu i sve 5 Nisam ni mislio na tankanje i za to uopće ne treba igla, nego hoće se poplavit ako malo jače potegneš.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 15:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dadach je napisao: Nisam ni mislio na tankanje i za to uopće ne treba igla, nego hoće se poplavit ako malo jače potegneš. Ja nisam imao takav slučaj mada dosta dugo koristim tank ?? Što se točno desilo? 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 15:47 |
|
|
Kad jako povučeš osim pare vučeš i tekućinu iz tanka u cart,grijač ne može skurit tolko tekućine u tak kratkom vremenu i poplavi se centralni dio za zrak pa procuri na bateriju. To se može izbjeć lakšim povlačenjem ali početniku (kao meni) se lako može dogodit 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 01 srp 2013 19:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Oko twistice i eGo punjaca mislim da cemo se svi sloziti. Ja bi ipak predlozio neki klasican kartomizer za pocetak.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Jednostavan početnički set Postano: 06 srp 2013 18:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |