Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 75 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Jos jedan pocetnicki thread... :)
 Post Postano: 28 lis 2013 13:29 

Pozdrav svima :-)

Predstavio se jesam, ali mogu ponovo - godine su javne, dolazim iz Zg, trenutno u Vg, parim nesto preko 10 dana i nemam nekih problema :)

Citam forum vec par dana, ali i dalje sam pomalo izgubljen.

U jednom ducanu u Zg sam kupio ovo:http://postimg.org/image/t8qk8mi6t/ (samo slika, da ne reklamiram nikoga).

Baterija je 190 mAh, a zarac je clearomizer 510 (bar tako pise). Tekucina je Dekang, miris duhana.

E sad. Na stranu hardver, mislim da je tekucina dosta bitna - ipak se ne bi pario sa nekakvim nonejmom koji se puni u nekakvom kontaminiranom podrumu. Izgleda da su te Dekang tekucine ok po kvaliteti? Postoji li problem sa laznjacima? Jel' bolje narucivati dekanga iz vana ili kupovati kod provjerenog izvora kod nas? Aroma mi je skroz fina.

Hardver - nisam nikad probao nesto drugo, pa ne znam, ali meni ovaj set gore (uzeo sam samo jednu bateriju koju punim prek noci i 3 atomizera) skroz ok. Jedino nakon punjenja tekucinom, malo tekucine iscuri van kod parenja. Bitno mi je da stvar nije prevelika - dakle, da me vizualno i po velicini podsjeca na pravu cigaretu. Sa onim vecim modelima (probao sam malo u ducanu drzati u ruci) nemam osjecaj cigarete, psiholoski, hebiga :)

Vidim da svi preporucate evo c4 kao nekakav pocetnicki paket. Da li bih dobio sta da ovaj moj "noname" paket zamjenim za neki evo i bolji atomizer? Ako da, koji, a da po gabaritima ne odskace previse od obicne cigaretre?

Mislim da je to to za sada :) Thanks.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :)
 Post Postano: 28 lis 2013 13:32 

Ah da, jel' bi dobio sta da na ovu postojecu bateriju uzmem neki bolji cleatomizer sa istim navojem? Googlam cleatomizer 510 pa vidim dosta razlicitih modela... neki imaju spagicu u sebi, neki jezicak za pusenje...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 13:41 

sve gore navedeno za pocetnicko parenje recimo ok....ali brzo ce ti biti jedna baterija malo....što se tice tekucina home made ili ti ga kucni mixevi su po vecinu nas bolji....ako ima skepticizma onda definitivno kupuj tekucine dali kod nas ili iz vana nebitno....dekang koliko god ga ljudi preziru i nije toliko loša tekucina....da ima boljih ima....prvo kreni u istraživanje šta ti paše pa ceš sam doci do realnih zakljucaka: šta kupit, šta koristit, dal ti paše ovo ili ono.....
tu na forumu ima puno otvorenih tema o tekucinama, opremama itd....
moja sugestija....samo citaj i pitaj....za svako tvoje pitanje neko od nas ima odgovor.....lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 13:42 

Ako ti je 160 mAh dovoljno za dan, super.
e-cigareta ima ovakvih kao tvoja , većih ali i onih manjih za stealth vaping ali sa daleko boljim performanskama od spravice koju si uzeo.
Dekang je tekućina s kojom počinje većina vapera. Vremenom praktično svi za ugodniju aromu počinju gledati "drugdje".

Dakle, moja preporuka da još malo istražiš forum, postavljaš ispravne riječi u Google pretraživać uz riječ Youtbe i sve će doći na svoemesto :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 13:46 
Moderator

Sada ću te ja utješiti kao sol ranu, ali šta mogu, i ja sam na početku kupio takvu stvar i bio sam najsretniji kada sam je se riješio, ne moraš skrivati gdje si to kupio, vidi se iz aviona,

Dakle minimum minimuma za koliko toliko normalno parenje ti je twistica + evod ali i to je nategnuto, ovdje ti je opisana kombinacija koja je dovoljno jeftina i brzo stiže:

viewtopic.php?f=85&t=4516

A nikakva tekućina te ne može "spasiti" sa ovime što si postao na slici.

:(

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 13:51 

Da i rezervna baterija obavezno. Moraš imati backup jer nikad ne znaš kaj se može dogoditi s ovom opremom :dado: .

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:01 

spavle je napisao:
Sada ću te ja utješiti kao sol ranu, ali šta mogu, i ja sam na početku kupio takvu stvar i bio sam najsretniji kada sam je se riješio, ne moraš skrivati gdje si to kupio, vidi se iz aviona,
...
A nikakva tekućina te ne može "spasiti" sa ovime što si postao na slici.

Prvo, hvala svima na odgovorima. Sto se tice baterije, pred kojih pola godine sam se uspio natjerati na pola kutije dnevno, tako da taj ritam drzim i sa parilicom, zato mi i izdrzi baterija. Sto se tice arome, mislio sam da je dekang ipak malo vise na ljestvici kvalitete.

A sad na kvotani dio - i mislio sam da je tako. No, kao sto rekoh, ovaj moj kompletic mi je skroz ok za sada - ako zanemarimo bateriju, sto ti je toliko bilo uzasno na njemu, koju si razliku uocio kada si presao na skuplji komplet?

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:13 
Moderator

Marko38 je napisao:
A sad na kvotani dio - i mislio sam da je tako. No, kao sto rekoh, ovaj moj kompletic mi je skroz ok za sada - ako zanemarimo bateriju, sto ti je toliko bilo uzasno na njemu, koju si razliku uocio kada si presao na skuplji komplet?

Loš atty, nepouzdano je dovodio tekućinu i često se kvario, iskreno čim sa prešao na najobičniji ce4 odmah sam dobio pouzdaniji atty koji je stalno radio i generirao je i paru i aromu. Poslije sam vidio da je ce4 težak za održavanje iako je prema ovome meni onda bio ferrari .....

Znači:

Dakle minimum minimuma za koliko toliko normalno parenje ti je twistica + evod ali i to je nategnuto, ovdje ti je opisana kombinacija koja je dovoljno jeftina i brzo stiže:

viewtopic.php?f=85&t=4516

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:15 

Potrebno je obavezno imati backup. I backup za backup :D :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:16 
Moderator

Deckardcain je napisao:
Potrebno je obavezno imati backup. I backup za backup :D :plus:

Ili frendove koji ti ulete sa modom, tekućinom, fiberom, žicom ... kad ti je frka

VaperClub :hug:

Povratak na vrh 

[ 75 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl, Google [Bot] i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club