|
.
Sada je: 25 tra 2026 04:56. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Argon
|
Naslov: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 13:33 |
|
|
|
Znate lii možda što bi mi odgovaralo, mislim na omjer pg-vg. Do sada sam probao-Inawera, ne valja mi ništa, Fa prelagan okus, nedostaje okusa, nekako pre lagano, jedva ga osjećam, Dekang mi je odličan i 18mg a mogu čak i 12mg. Nešto bih sam probao napraviti, znate li za nekakve jače, intezivnije arome i koliko otprilike pg-vg, nešto da bude kao Dekang. Znam da svi pišete da je Dekang smeće ali mi jedino on odgovara, jedino njega osjećam po par dana, ovo sve drugo se gubi nakon 1 h parenja.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 13:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Sve se gubi nakon sata parenja. Imaj par aroma i mijenjaj svako toliko, kad izgubiš okus. A sad što tebi paše to moraš sam otkriti, sistem pokušaja i pogrešaka. Navodno Johnson Creek ima jake arome u tekučinama i mnogi ga razrijeđuju pa probaj. Imaš ih u Parilici za nabavit.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 13:46 |
|
|
|
ma nemogu nać onu temu gdje lijepo piše
1 korak
2 korak
3 korak
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 13:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Argon je napisao: Znate lii možda što bi mi odgovaralo, mislim na omjer pg-vg. Do sada sam probao-Inawera, ne valja mi ništa, Fa prelagan okus, nedostaje okusa, nekako pre lagano, jedva ga osjećam, Dekang mi je odličan i 18mg a mogu čak i 12mg. Nešto bih sam probao napraviti, znate li za nekakve jače, intezivnije arome i koliko otprilike pg-vg, nešto da bude kao Dekang. Znam da svi pišete da je Dekang smeće ali mi jedino on odgovara, jedino njega osjećam po par dana, ovo sve drugo se gubi nakon 1 h parenja. Drzi se ti Dekanga i njegove tekucine s vise nikotina. To je smece za nas ali pocetniku treba takvo smrdljivo smece koje je slicno cigareti. Za koji mjesec kad ti se organizam oporavi i pocnes osjecati ˝nove mirise i okuse˝ i to ne samo u e-cigareti nego i u hrani, okolini ... e tad je vrijeme na predjes na neku finiju tekucinu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 13:51 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Argon je napisao: Znate lii možda što bi mi odgovaralo, mislim na omjer pg-vg. Do sada sam probao-Inawera, ne valja mi ništa, Fa prelagan okus, nedostaje okusa, nekako pre lagano, jedva ga osjećam, Dekang mi je odličan i 18mg a mogu čak i 12mg. Nešto bih sam probao napraviti, znate li za nekakve jače, intezivnije arome i koliko otprilike pg-vg, nešto da bude kao Dekang. Znam da svi pišete da je Dekang smeće ali mi jedino on odgovara, jedino njega osjećam po par dana, ovo sve drugo se gubi nakon 1 h parenja. Nedavno si prestao pušiti pa ti treba više tog okusa kako bi išta osjetio. A to se dobije sa mrvicu više arome i sazrijevanjem. Dekang i JC imaju tekućine koje su pouzdano sazrele. A ostale, ne znam. Čak su i neke premium došle friške i slabe. Uglavnom, drži se dekanga dok ne vidiš da su ove koje si probao postale dobre i pune okusa.
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 14:31 |
|
|
|
Da dodam, smotao sam sam grijač 1.9 ohma i sada imam puno pare a manje okusa, što sam krivo napravio, radi se o Kanger Protank 2
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 14:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Argon je napisao: Da dodam, smotao sam sam grijač 1.9 ohma i sada imam puno pare a manje okusa, što sam krivo napravio, radi se o Kanger Protank 2 Smanji napon na bateriji i imati češ više arome.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 14:44 |
|
|
|
hvala, još nešto, na koliko vi parite, jeli to po osjećaju ili ima neko pravilo ?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 15:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Argon je napisao: hvala, još nešto, na koliko vi parite, jeli to po osjećaju ili ima neko pravilo ? Složiš atty naliješ tekućinu u njega i postepeno povećavaš napon dok ne dobiješ dobru aromu i dovoljno pare, to se u žargonu naziva "sweet spot", okolina dosta utiče na to, kad sam na moru na plaži to je onda jedan napon a kad sam na poslu recimo ujutro u bazi na minus 3 onda mi treba sasvim drugi napon, ali već sam se ispraksirao pa već znam otprilike podesiti i poslije samo malo "doštelam" napon.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Kako mixat tekućine Postano: 04 pro 2013 15:13 |
|
|
|
To je sve za sada, hvala vam svima.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 04:56. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |