| Autor |
Poruka |
|
goran.haha
|
Naslov: molim savjet... Postano: 01 vel 2014 03:10 |
|
|
|
Pozdrav ekipo,koristim t3s atomizer,i evo nakon 4 dana čini mi se da mi je poceo trošiti previše tekućine,pa neznam sta da radim,grijac je ok,nema nikakav zagoren okus ni nista slicno,ali prvih 2 dana je tank trajao puno duže nego npr.danas a ne radi se o tome da vise parim,ali tekućina se nekako prebrzo potrosi... molim savjet ako itko ima slično iskustvo...tnx...goran
Ego twist baterija,i kangertech t3s mizer,nakon sta sam stavio grijac,tekućinu,bat...itd...sve je bilo super do danas,tj.nakon 4 dana cini mi se da trosi puno više tekućine nego prije 3 dana. Mozda je stvar u grijaču,možda u t3s,neznam...molim savjet od bilo koga...pozdrav... Goran Rijekan
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 01 vel 2014 17:45 |
|
|
pozdrav kolega vapperu  evo sta mi prvo palo napamet"..Nisi navikao na Stelanje voltaze "mozda?!" pa sad kako se podesava V 3.8 - 4.8 tu i automatski vise trosi ili se igraj dok nenadjes svoj Sweetspot/zeljnu tocku il probaj razne tekucine...masu opcija!! Ako nije do toga mozda ima tko ideju....lp zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
goran.haha
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 01 vel 2014 17:49 |
|
|
|
ok,hvala ti...probat cu lagano smanjivat voltazu...pa cu vidjet kako stvari idu...pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 01 vel 2014 17:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Žac, pa ti i Goran ste susjedi, nisi li i ti negdje kod Matulja?
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 01 vel 2014 23:06 |
|
|
jest  Eto Skoro Svaki "Dan" 2-3 novi Vappera ..RECI NO CIGARI DUHANU  Ovo selo je tako brzo preraslo u Gradić'i Nestade Mirna Atmosfera"Kafića i Pekara' ima na pretek.. Zalazim "previše ih" i mogu reći da "e-cig uredjaji sve više i više za vidjet!! Sjecam se kada sam davno'drzao Mini e-cig i dobijo cudni pogleda'ajme... a sad bogme krenulo I Dobro da je!! Evo jos jedan Baci  Phyro(Smrdušu) i Super'drago mi!! kontaktirat cemo...?! ps @Goran to ti paar dana friško 'Vappaš'na Pari? Samo dalje tako i slbd.pitaj ovde i čitaj ..Dobro došao.. thema za "Predstavit" (malo o sebi i sta koristis~) da ti mozemo jos bolje Savjete i slic. dati;) Svaki Typ Attomizera clearo i.t.d se ponasa drugacije 'pitaj' sigurno je tu još nejasnoga*Lp zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 02 vel 2014 08:53 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
|
Jesi mozda mijenjao nacin parenja, dal sad uvlacis vise/manje pare kad si krenuo?
Osobno sam imao istu stvar kad sam Protank uzeo, 2 ml mi drzalo 6 sati na poslu, pa onda 4 sata, ali sam imao tekucinu sto mi bila super fina i vise sam natezao. Ako ti tank ne curi nigdje, nemas gurglanja, onda si vjerojatno krenuo malo vise ili cesce pariti pa brze ode. Plus uzmi u obzir ako paris za redom (chain vaping) onda ce se i tank malo zagrijati, viskoznost tekucnije ce se smanjiti i grijac ce dobivati malkice vise tekucine.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 02 vel 2014 14:01 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Ma kad je tekućina dobra, tako hlapi ... ni ne primjetiš 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: molim savjet... Postano: 02 vel 2014 14:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Dalmat je napisao: Ma kad je tekućina dobra, tako hlapi ... ni ne primjetiš  Ja mislim da je Dalmat pronašao pravi odgovor za misteriju tekućine koja nestaje 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |