| Autor |
Poruka |
|
danchyy18
|
Naslov: Pitanje u vezi opreme Postano: 09 ožu 2014 20:54 |
|
|
pozzz svima... ovako, imam ego-t 1100 mah c 4 (bar mislim da je), pa me zanima dali se da nešto drugo našarafit na tu bateriju, tj neka druga vrsta tog "clearomizera" a da valja , jer mislim da je vrijeme za nešto drugo, pare ima al okusa slabo. Pa ako netko zna neka mi nešto preporuči, ili bi mi se više isplatilo promijenitit i bateriju i kupiti sve novo zajedno.... hvala 
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 09 ožu 2014 20:58 |
|
|
|
Mini protank, t3s, mt3s moj prijedlog..
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 09 ožu 2014 21:02 |
|
|
danchyy18 je napisao: pozzz svima... ovako, imam ego-t 1100 mah c 4 (bar mislim da je), pa me zanima dali se da nešto drugo našarafit na tu bateriju, tj neka druga vrsta tog "clearomizera" a da valja , jer mislim da je vrijeme za nešto drugo, pare ima al okusa slabo. Pa ako netko zna neka mi nešto preporuči, ili bi mi se više isplatilo promijenitit i bateriju i kupiti sve novo zajedno.... hvala  C4 nikako ne valja jel koliko je meni poznato ne postoji mogućnost zamjene grijača, za tu bateriju uzmi Kangerov T2 na kojem možeš mjenjati grijač ili možda još bolje Kangerov Evod ili T3s koji imaju grijač na doljnjoj strani pa ih nije potrebno tiltati da bi tekućina došla do grijača.
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 09 ožu 2014 21:09 |
|
|
Darian je napisao: C4 nikako ne valja jel koliko je meni poznato ne postoji mogućnost zamjene grijača, za tu bateriju uzmi Kangerov T2 na kojem možeš mjenjati grijač ili možda još bolje Kangerov Evod ili T3s koji imaju grijač na doljnjoj strani pa ih nije potrebno tiltati da bi tekućina došla do grijača. mogu mjenjat jer sam si već promijenio grijač, e dok sam bratiću kupio istu takvu kakvu i sebi, i danas mu baš idem rastavit i napravit dry burn i neda se rastavit... a kupio u istoj trgovini i isto tolko platio kolko i svoju... tak da mi nije jasno kak a na kutiji piše C4... E hvala na preporuci 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 09 ožu 2014 21:13 |
|
|
|
A nebi mali prvo pogledal na forumu a? Jesi uopce pokusal il si tolko lijen? Da si minutu pogledal na pocetnu stranu vidio bi FORUM ZA POCETNIKE! Pa nekom logikom tu pogledao post dva,a ima ih sto sa tim tvojim pitanjem! Forum se lagano pretvara u nenamjerno spamanje i 90% novijih tema je isto,sto uzet,di i za koliko
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Postano: 09 ožu 2014 21:28 |
|
|
vulja je napisao: A nebi mali prvo pogledal na forumu a? Jesi uopce pokusal il si tolko lijen? Da si minutu pogledal na pocetnu stranu vidio bi FORUM ZA POCETNIKE! Pa nekom logikom tu pogledao post dva,a ima ih sto sa tim tvojim pitanjem! Forum se lagano pretvara u nenamjerno spamanje i 90% novijih tema je isto,sto uzet,di i za koliko čitam stalno po forumu ali nisam našo ono što me zanima, a ja kolko znam forum zato i postoji da se pitanja postave i ako netko zna odg, i sad si ti našo pametovat, ako te ne zanima nemoraš čitat a ni odg
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika Postano: 09 ožu 2014 21:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Imaš bateriju i atty , ego bateriju i c4 atty i o tome ima milion postova, inače ta baterija i taj atty su dvije godine stara tehnologija pa pretraži malo starije postove za informaciju o njima, a da ih ima - ima ih hrpa ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pitanje u vezi opreme Postano: 09 ožu 2014 22:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
samo bez nervoze, za početak bi bilo dobro da u profil napišeš od kuda si. (lokacija) drugo, mi volimo pomoći svakome, ali stvarno se malo potrudi i pročitaj o npr. evodu koji bi ti mogao pasati postoji i pretražnik da ti olakša posao dečki su ti i odgovorili već, ako možeš mijenjati grijač onda to nije C4 nego mislim C6.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Pitanje u vezi opreme Postano: 09 ožu 2014 23:42 |
|
|
|
ima neka verzija ce4 v3 na kojoj je promjenjiv grijač, ako se ne varam paše od vivica i sličnih, koje se isto tako daju premotat
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |