Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pitanje u vezi opreme
 Post Postano: 09 ožu 2014 20:54 

pozzz svima... ovako, imam ego-t 1100 mah c 4 (bar mislim da je), pa me zanima dali se da nešto drugo našarafit na tu bateriju, tj neka druga vrsta tog "clearomizera" a da valja , jer mislim da je vrijeme za nešto drugo, pare ima al okusa slabo. Pa ako netko zna neka mi nešto preporuči, ili bi mi se više isplatilo promijenitit i bateriju i kupiti sve novo zajedno.... hvala :blje:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Moj savjet za opremu početnika
 Post Postano: 09 ožu 2014 20:58 

Mini protank, t3s, mt3s moj prijedlog..

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2014 21:02 

danchyy18 je napisao:
pozzz svima... ovako, imam ego-t 1100 mah c 4 (bar mislim da je), pa me zanima dali se da nešto drugo našarafit na tu bateriju, tj neka druga vrsta tog "clearomizera" a da valja , jer mislim da je vrijeme za nešto drugo, pare ima al okusa slabo. Pa ako netko zna neka mi nešto preporuči, ili bi mi se više isplatilo promijenitit i bateriju i kupiti sve novo zajedno.... hvala :blje:

C4 nikako ne valja jel koliko je meni poznato ne postoji mogućnost zamjene grijača, za tu bateriju uzmi Kangerov T2 na kojem možeš mjenjati grijač ili možda još bolje Kangerov Evod ili T3s koji imaju grijač na doljnjoj strani pa ih nije potrebno tiltati da bi tekućina došla do grijača.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2014 21:09 

Darian je napisao:
C4 nikako ne valja jel koliko je meni poznato ne postoji mogućnost zamjene grijača, za tu bateriju uzmi Kangerov T2 na kojem možeš mjenjati grijač ili možda još bolje Kangerov Evod ili T3s koji imaju grijač na doljnjoj strani pa ih nije potrebno tiltati da bi tekućina došla do grijača.

mogu mjenjat jer sam si već promijenio grijač, e dok sam bratiću kupio istu takvu kakvu i sebi, i danas mu baš idem rastavit i napravit dry burn i neda se rastavit... a kupio u istoj trgovini i isto tolko platio kolko i svoju... tak da mi nije jasno kak a na kutiji piše C4...

E hvala na preporuci ;)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 ožu 2014 21:13 

A nebi mali prvo pogledal na forumu a? Jesi uopce pokusal il si tolko lijen? Da si minutu pogledal na pocetnu stranu vidio bi FORUM ZA POCETNIKE! Pa nekom logikom tu pogledao post dva,a ima ih sto sa tim tvojim pitanjem! Forum se lagano pretvara u nenamjerno spamanje i 90% novijih tema je isto,sto uzet,di i za koliko

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 09 ožu 2014 21:28 

vulja je napisao:
A nebi mali prvo pogledal na forumu a? Jesi uopce pokusal il si tolko lijen? Da si minutu pogledal na pocetnu stranu vidio bi FORUM ZA POCETNIKE! Pa nekom logikom tu pogledao post dva,a ima ih sto sa tim tvojim pitanjem! Forum se lagano pretvara u nenamjerno spamanje i 90% novijih tema je isto,sto uzet,di i za koliko

čitam stalno po forumu ali nisam našo ono što me zanima, a ja kolko znam forum zato i postoji da se pitanja postave i ako netko zna odg, i sad si ti našo pametovat, ako te ne zanima nemoraš čitat a ni odg

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2014 21:30 
Moderator

Imaš bateriju i atty , ego bateriju i c4 atty i o tome ima milion postova, inače ta baterija i taj atty su dvije godine stara tehnologija pa pretraži malo starije postove za informaciju o njima, a da ih ima - ima ih hrpa ... ;)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pitanje u vezi opreme
 Post Postano: 09 ožu 2014 22:25 
Moderator

samo bez nervoze, za početak bi bilo dobro da u profil napišeš od kuda si. (lokacija)
drugo, mi volimo pomoći svakome, ali stvarno se malo potrudi i pročitaj o npr. evodu koji bi ti mogao pasati
postoji i pretražnik da ti olakša posao
dečki su ti i odgovorili već, ako možeš mijenjati grijač onda to nije C4 nego mislim C6.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pitanje u vezi opreme
 Post Postano: 09 ožu 2014 23:42 

ima neka verzija ce4 v3 na kojoj je promjenjiv grijač, ako se ne varam paše od vivica i sličnih, koje se isto tako daju premotat

evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2
Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light

Povratak na vrh 

[ 9 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: