Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: VAMO V2 Problem
 Post Postano: 23 vel 2014 11:09 

Pozdrav ekipa.
Eto opet moji problemi i ja...ali sto mogu kada se dogadjaju.
Ovaj put nemam problema s grgljanjem itd nego mi je krepao Vamo v2 jucer navecer...

Dakle nije mi trajao ni tjedan dana s tim da sam ga koristio svaki drugi dan...
Kupljen je s Fasttecha i cim je stigao vidio sam da nesto nije ok jer su sve tri tipkice na njemu "lelujale i zveckale", malo je izgreban - ali je uredjaj radio...
Doduse ne mogu ocjeniti da li je radio potpuno ispravno... jer imam Innokin SVD koji mi puno bolje pari nego Vamo...a na istim postavkama kao i vamo s istim mizerom - vamo sam uvijek morao potjerati za 2w vise nego SVD da bude jednaka kolicina pare...

Ok islo mi je to na zivce ali sto je tu je bar je radio...sve do jucer..
Jucer navecer sam pario i isao sam si malo pojacati w na vamu...nisam stisnuo tipku kao zivotinja, cisto lagano normalno kad ups...tipka + je odjednom nestala...
Ostao sam u soku...koji vrag se dogadja, ah nista ocito je ispala...trazim ju dobrih 20 min po podu i rekoh ma ko ga je... kasno je idem jos malo parit pa u krevet...odjednom gle cuda Vamo je mrtav i izgleda kao da mu je netko iskopao oko :)
Skuzim nece se upaliti display niti prima bilo koju tipku i pokusam ga protresti kad ono "zvec zvec" i skuzim da sam bezveze trazio po podu tipku koja je ustvari nekako ostala zarobljena u modu...a mod je mrtav i kad izvadim batt i stavljam ponovno - vise ne blicne display...totalni mrak.

E sad, da li postoji pomoc za to ili se mogu oprostiti i pozdraviti s tim Vamom?
Jel postoji mozda nacin da se on otvori nekako i da se to sve fixira na prvobitne pozicije?
Hvala i evo fotkice

slika
bilder kostenlos

Povratak na vrh 

Naslov: Re: VAMO V2 Problem
 Post Postano: 23 vel 2014 11:21 

Obično se ovakve stvari događaju kod padova. Ne mora biti ali obično je tako.

Rješenje za ovaj slučaj može biti relativno jednostavno, ali može biti i komplicirano. Jednostavno rješenje je da je elektronika otišla u stranu pa da je tipka propala, a komplicirano je da je switch ispod tipke otišao u vječna lovišta svojih predaka.

U ova slučaja treba Vamo otvoriti. To možeš sam, ali bolje je da to prepustiš nekom s iskustvom jer će biti jako teško bez oštećenja to napraviti. Treba imati "alat" za to. Ako je switch propao, onda ga valja zamijeniti. Kako se radi o V2, to je i moguće uz dobru lemilicu i ponešto vještine rukovanja njome. Kratko rečeno, treba ti iskusam elektroničar s opremom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:25 

Hvala.
Ma joj ne znam sto bih rekao - nije mi ispao ni jedamput...
iskreno dodje mi da ga pokusam nekako otvoriti...jedino sto imam od opreme su "kombinirke"...lol
Jel mi se to uopce isplati popravljati ili je financijski isplativije kupiti nesto drugo?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:30 

Zecman je napisao:
Hvala.
Ma joj ne znam sto bih rekao - nije mi ispao ni jedamput...
iskreno dodje mi da ga pokusam nekako otvoriti...jedino sto imam od opreme su "kombinirke"...lol
Jel mi se to uopce isplati popravljati ili je financijski isplativije kupiti nesto drugo?

Kombinirke nisu dovoljne. Ni izbliza.

Trebaš imati komad daske od tvrdog drveta u komem izbušiš rupu fi 22. Dasku preko pola rupe odrežeš pilom. To staviš u stegu a prethodno namjestiš glavu vama unutra. Čvrsto stegneš i cimaš stvar. Glava nakon nekog vremena popusti i izvadiš je van.

viewtopic.php?f=43&t=4339

Onda ide precizno skidanje switcha i stavljanje novog (a ne znam gdje ga nabaviti).

O financijskim izgledima ne znam ništa. Neka ti se netko javi tko bi to mogao riješiti pa vidi s njime isplati li se to ili kupovati novi. A jeftini novi se čeka.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:34 

znam znam...
a nista nek stoji u ladici i ceka bolje dane...nadam se da mi kroz par dana nece SVD krepati pa da se moram vratiti na egice...
ocito je da cu morati kupiti novi mod...ali definitivno to nece biti Vamo...stvarno mi se nakon ovoga zamjerio a i FT...mislim pa nije izdrzao ni dva tjedna, ni jedamput mi nije pao...i nisam ga cak ni tjerao preko 10w...eto to je "sreca" kad ti stigne crna ovca... u buduce kupujem negdje gjde mogu ostvariti reklamaciju itd

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:36 

Zecman je napisao:
znam znam...
a nista nek stoji u ladici i ceka bolje dane...nadam se da mi kroz par dana nece SVD krepati pa da se moram vratiti na egice...
ocito je da cu morati kupiti novi mod...ali definitivno to nece biti Vamo...stvarno mi se nakon ovoga zamjerio a i FT...mislim pa nije izdrzao ni dva tjedna, ni jedamput mi nije pao...i nisam ga cak ni tjerao preko 10w...eto to je "sreca" kad ti stigne crna ovca... u buduce kupujem negdje gjde mogu ostvariti reklamaciju itd

Odustajanje od vama je zadnja stvar koju bi preporučio. Vamo je dobar mod. Što se tvome dogodilo ne mogu znati. Ali kada SVD ode na isti način? A njemu nema spasa.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:44 

Znam da...
a nista...koliko god kupovao i da svaki mjesec kupim jedan mod... opet ne premasuje cifru koliko sam nekada trosio na cigarete... samo sto sam ocekivao da s modovima nece biti toliko problema jer npr s obicnom pisljivom egicom nikad problema...puni i pari i dan danas mi rade...a ovaj vamo sam pazio i mazio iako je dosao tako sav nikakav...i eto jucer je odradio svoje :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:48 

Zecman je napisao:
Znam da...
a nista...koliko god kupovao i da svaki mjesec kupim jedan mod... opet ne premasuje cifru koliko sam nekada trosio na cigarete... samo sto sam ocekivao da s modovima nece biti toliko problema jer npr s obicnom pisljivom egicom nikad problema...puni i pari i dan danas mi rade...a ovaj vamo sam pazio i mazio iako je dosao tako sav nikakav...i eto jucer je odradio svoje :joj:

Nema problema s modovima. Moj prvi veselo radi. Nekih godinu dana. Nije da ga nisam popravljao ali su to bili sitni popravci. Centralni pin i sl.

A svi modovi potencijalno mogu crknuti. To se događa baš svima. I onim jeftinim i onim skupljima. A ako želiš mod da bude brzo i da imaš garanciju kupi ga od domaćih prodavača. Ali cijena je veća. I kupi Vamo. Svi jeftini su kao Vamo ali su skuplji. A SVD ima svoje probleme.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 11:56 
Moderator

Zna se desiti da i FT sfuša i pošalje škart, kao redovnom FT kupcu to se desilo i meni nekoliko puta. Kada se to desi prceduraje slijedeća:

1. Poslikaš što bolje možeš to što nevalja
2. Na FT otvoriš ticket gdje opišeš problem i obavezno priložiš slike
3. Malo odgovaraš na njihove odgovore na tvoj ticket

Kad god sam napravio ovako dobio sam novu i 100% ispravnu stvar koju sam reklamirao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 12:02 

spavle je napisao:
Zna se desiti da i FT sfuša i pošalje škart, kao redovnom FT kupcu to se desilo i meni nekoliko puta. Kada se to desi prceduraje slijedeća:

1. Poslikaš što bolje možeš to što nevalja
2. Na FT otvoriš ticket gdje opišeš problem i obavezno priložiš slike
3. Malo odgovaraš na njihove odgovore na tvoj ticket

Kad god sam napravio ovako dobio sam novu i 100% ispravnu stvar koju sam reklamirao.

Hvala, ali mislim da ce i oko toga biti problema jer sam to na kuma narucio tj s njim sam to uzeo jer tada jos nisam koristio paypal... a i sumnjam da bi mi poslali novi kada je ovaj cijeli izgreban i katastrofa... rekli bi da je uzrok moj ljudski faktor...
nema veze... kupiti cu neki evic ili nesto tako skuplje malo od Vama i biti ce valjda dugovjecnije..

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club