| Autor |
Poruka |
|
DejanLinjakovic
|
Naslov: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 11 vel 2014 22:19 |
|
Pridružen: 11 vel 2014 09:19 Postovi: 21 Lokacija: Nova Gradiška
|
Pozdrav,trebam pomoć i pokoji savjet u vezi miješanja tekućine. Nakon dugo pretraživanja i čitanja po raznim forumima obilaženjima i usporedbi cijena gotovih e-liquida odlučio sam miksati sam i podijeliti par informacija sa svima na forumu,nadam se da će biti od velike pomoći.Ovim putem se ispričavam ako možda ponavljam ovakav ili sličan post  Znači ovako:Uzimam tekućine iz Elde jačine 18Mg koje su 35kn i to mi je totalno neisplativo. Pronašao sam sve potrebne sastojke po možda najpovoljnijoj cijeni kod Poljaka na www.ego2.pl Pošto parim 18Mg i to mi skroz odgovara uzeo bi slijedeće. 1. VG Bio Baza 36Mg 100mL 2.Baza Atmos Lab PG 0Mg 100mL 3.E-Aroma TPA 10mL (dvije bočice) Recept: VG 36MG (100Ml) 50% + PG 0MG (100Ml) 40% + Aroma Tpa 10%=VG/PG 18MG (200Ml) Ova tri sastojka koštaju 21 Euro zajedno sa dostavom. Sad vas molim ako je netko već uzimao kod njih ili se malo više kuži u proizvođače da mi pomogne i da savjet da li je ovo sve Ok što sam smislio.Ako je nadam se da će nekom koristiti i da će proći puno jeftinije nego kod nas. Puno Hvala 
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 11 vel 2014 23:25 |
|
|
Ja uzimao onomad, i bazu i arome, kapnos, cinamon cookies, karamelu, meni sve bilo super, i dan danas su mi arome te dobre, doduše njihova baza se čuje malo (ima neki miris koji meni nije bio loš) za razliku od valterove koja je ko švicarska neutralna  pa svaka aroma lipo u njoj stoji, ali pošto sam ja svejed meni je sve bilo lipo. Tako da eto  eh da, atmos lab, ove ostale nisam probavao
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 11 vel 2014 23:34 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
 |
|
 |
|
DejanLinjakovic
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 00:26 |
|
|
Hvala na odgovorima znači omjeri su ok a i baze se čine dobre...što je sa aromama...Kakve su vam Inawera arome...mislim uzeti možda Tabbaco i Kavu pa radit kombinaciju?? neki prijedlog (ovo za Kemigov PG sam negdje pročitao i kažu ljudi da nije baza baš ok jer nije za te svrhe?? nemam pojma sam PG nije ni ovdje skup...naravno čisti sa 0Mg dođe 10 kn 100ml 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 00:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Do dada sam napravio nekoliko litara baze sa Kemigovim Vg- om, a neki i par desetaka litara, i nije bilo nikakvih problema .... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
DejanLinjakovic
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 00:36 |
|
|
spavle je napisao: Do dada sam napravio nekoliko litara baze sa Kemigovim Vg- om, a neki i par desetaka litara, i nije bilo nikakvih problema ....  Onda je kriva informacija,gdje uzimaš onda bazu sa nikotinom? Povoljno 
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 03:02 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ovo lijepo nabaviš u Kemigu i miran si godinu dana samo povremeno kupiš malo baze: 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 11:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Pravilna izrada tekućina za parenje uključuje sjedinjavanje svih sastojaka i "hlapljenje" otapala iz nikotinske baze i arome. Idealno bi bilo da smiješana tekućina odstoji batem tri tjedna u otvorenoj posudi sa šikokim grlom ( recimo dobro oprana tegla odd krastavaca ) otklopljena na tamnom i čistom mjestu. Da bi se obavile sve reakcije hlapljenja i sjedinjavanja. Ja nisam u takvoj mogućnosti pa sa pumpicom za akvarij forsiram aerizaciju gotove baze. To radim barem 5 dana u komadu i onda još ostavim thedan dva bazu da se "smiri".  Kada dodam aromu u bazu te gotove tekućine ostavim još barem 20-tak dana na toplom i hladnom mjestu da potpuno sazriju. miješanje:  poslije sazrijevanja:  Ovo nije hobi za neprecizne i nestrpljive
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mixanje Tekućine ego2.pl Postano: 12 vel 2014 12:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
spavle nesto ti se poduplalo 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |