Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: S kojim tekućinama ste počeli pariti?
 Post Postano: 17 tra 2014 10:50 

Hei ljudi :) neželim trovat druge teme a kako je ova za početnike mislim da je najbolje gnjaviti vas ovdje .. Želim čuti vaša iskustva s aromama kad ste počeli pariti, osobno planiram krenuti s neduhanskim tekućinama jer čak i ako mi bude teže neka .. želim napraviti cap :) i apsolutno zaboraviti sve vezano za smrdljivice
Koje tekućine (neduhanske) koristite, a da neoštećuju parilicu i gdje ih uopće kupujete? Baš tekućine :hmm: nije moguće da svi mixate

Vidjela sam po forumu da ste preporučivali g. S no izgleda da se nešto promijenilo ? pročitala sam i negativno iskustvo,njega čak ni nema ovdje više u biti i pp sam poslala pa neodgovara tak da :conf: njega ćemo prekrižiti .......

Povratak na vrh 

Naslov: Re: -VODIČ ZA TOTALNE POČETNIKE- (2013)
 Post Postano: 17 tra 2014 10:54 

Vamperica je napisao:
Hei ljudi :) neželim trovat druge teme a kako je ova za početnike mislim da je najbolje gnjaviti vas ovdje .. Želim čuti vaša iskustva s aromama kad ste počeli pariti, osobno planiram krenuti s neduhanskim tekućinama jer čak i ako mi bude teže neka .. želim napraviti cap :) i apsolutno zaboraviti sve vezano za smrdljivice
Koje tekućine (neduhanske) koristite, a da neoštećuju parilicu i gdje ih uopće kupujete? Baš tekućine :hmm: nije moguće da svi mixate

Vidjela sam po forumu da ste preporučivali g. S no izgleda da se nešto promijenilo ? pročitala sam i negativno iskustvo,njega čak ni nema ovdje više u biti i pp sam poslala pa neodgovara tak da :conf: njega ćemo prekrižiti .......

Imaš Valtera na forumu, samo mu pošalji pp i sve ćeš dobiti za par dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 11:08 

Hvala !!

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 11:14 

Moje je mišljenje kako je pogrešno krenuti sa neduhanskim aromama. Prvenstveno zato jer su okusi još dobro spaljeni od cigareta pa se više osjeti kod duhanskih.

g. S ima dvije najbolje neduhanske arome. Jagoda (sa šlagom) i Borovnica. Probao sam dosta raznih voćaka i ove dvije su mi bile najbolje. Ne samo najbolje od njega nego općenito.

Ja nemam nešto posebno veliki izbor neduhanskih. Uglavnom je to Cinnamon cookies i nekoliko koje nalete tu i tamo. Recimo Banana Nut Bread.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 12:15 

Valter je napisao:
Jagoda (sa šlagom) i Borovnica. Probao sam dosta raznih voćaka i ove dvije su mi bile najbolje.

I sad mi vrag ne da mira pa pućkajući sa uživanjem Cinnamon Cookies i Banana Nut Bread..zamišljam kako bi bilo lipo probat te dvi gore navedene (Strawberry Cream i Blackberry) u izvedbi VJuice.. :D :dru:
Zašto si ih spomenuo uopće..grrrrr :D

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 12:43 

Silver Storm je napisao:
Valter je napisao:
Jagoda (sa šlagom) i Borovnica. Probao sam dosta raznih voćaka i ove dvije su mi bile najbolje.

I sad mi vrag ne da mira pa pućkajući sa uživanjem Cinnamon Cookies i Banana Nut Bread..zamišljam kako bi bilo lipo probat te dvi gore navedene (Strawberry Cream i Blackberry) u izvedbi VJuice.. :D :dru:
Zašto si ih spomenuo uopće..grrrrr :D

sad je i meni tesko ...

slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 12:52 

jabuka-cimet FA

Povratak na vrh 

Naslov: Re: S kojim tekućinama ste počeli pariti?
 Post Postano: 17 tra 2014 16:07 
Administrator

Preslozio sam ovo u novu temu jer moze biti zanimljivo.
Poceo sam s ovim redom:

DK USA mix 60ml 24mg
Elda Evertop Turkish tabacco 10ml 24mg
DK set od 10x10ml 24 mg
FA Latakia 100ml 24mg
... i onda je krenulo s mixanjem baza i aroma :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 16:27 

USA mix Dekang 24mg, prve dane po 20-30 ml dnevno ali preživio sam iako sam se vračao na cigarete. Što je najgore ništa to nisam osjećao pa bi uzeo neko voće isto Dekang da nešto osjetim, znam da voće nisu imali od 24 mg pa mi je bilo kao da vučem zrak. Sada samo para iako povremeno sanjam cigarete.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 16:29 

Počeo s dekangom USA mix, 18 mg pa još onih dekangovih, red mix, i štajaznam od 24 mg, pa se nastavilo sa RY4, 7 leaves i desert shipom od SM mixa, nešto inawera (nije mi legla nikako) dalje je legenda :) došao do negdje između 12 i 18mg (kako kad), sve na VG....

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club