Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Nakon svega procitanog...
 Post Postano: 05 ožu 2014 00:04 

...u par stotina postova i tema, ja otprilike odlucio sta mi treba za pocetak a kasnije tko zna :)

Vision eGo Spinner 900mAh link
Isparivač / atomizer Kanger MT3S 3ml link
I dodatnih 2 grijaca.
Treba mi sto hitnije pa mislim uzeti ovdje sa mtm-a. 900 mislim uzeti za pocetak jer mi je boljih dimenzija za nosenje, a malo sam pogledao cijene vani (dosta povoljnije na zalost) i mislim odmah naruciti 1300 i jos neke sitnice, pa kad stigne.

Jedino sto se tice tekucine - nemam blagog pojma sto bih :( Pusim blaze (light) cigarete po kutiju, kutiju i pol i stvarno ne znam sta bi za pocetak. Naravno da cu u buducnosti probati svasta, al ovak za prvi put... Neki prijedlog?

Btw. forum i pol. Sve me nauciste :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 05 ožu 2014 00:13 

Javi se valteru za tekucine,najjeftinije a kolko cujem i dobre

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Nakon svega procitanog...
 Post Postano: 05 ožu 2014 00:18 

Valteru za tekućine, preporučam svim srcem. Ovo ostalo za početak vrlo dobro, rekao bih.... :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2014 00:25 

Dekang. Svi koji počnu trebali bi početi Dekangom :conf: To je zaaaaakon :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2014 09:26 

kreneš sa dekangom jel ti je iovako sve spaljeno od analogije :rotfl: , a kad se malo okusi vrate onda kreneš na finije stvari, moral bum se složit sa fosnom....

evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2
Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 19:31 

Mali update situacije... :)

Dakle, kao sto danas dolje pise, prestao sam pusiti prije 5 dana. To je mozda samo 5 dana, ali pusio sam 20+ godina bez prekida i ovo sto se meni danas desava je ravno cudu.
U 3 dana prije prestanka pregledao sam forum uzduz i poprijeko, procitao sve i svasta, pregledao sam tkoznakolko recenzija na youtube-u i izvrsio prvu kupnju. Znam, dapace siguran sam da se mnogi nebi slozili izborom, ali kupilo se...

slika

slika

Vec je dosta receno o eRoll-u, ali htio sam nesto sto doslovno mogu strpati u dzep i sta moze (meni) potrajati par sati. Pregledao sam i dosta review-a, i uglavnom za tako nesto sitno, ocjene iskusnih su bile vise nego pozitivne. Uglavnom, u dzep strpam komplet + 3-4 dodatna spremnika, i ja sam namiren :D

Ali za po doma, nije bas vesela kombinacija, i koji dan kasnije narucilo se ono sto sam i rekao - Vision Spinner 1300, 2 dodatna grijaca i Kanger MT3S.

slika

slika

M - R - A - K! :)
Pari se par razlicitih Dekangovih tekucina (favorit je DK4), narucilo se nesto od Valtera, i sve u svemu sretan sam ko malo dijete...
Ovo mi je trebalo odmah (pohvala MTM-u ako moze) jer sam se htio podhitno skinuti sa analogije. U 5 dana nisam imao niti najmanju zelju zapaliti cigaretu. Nema najmanje sanse da se vratim gdje sam bio.

Sa ovim ne mislim pretjerivati, mislim na kupovinu :), ali imam jedan MOD u planu, ali to definitivno moze pricekati.
Zahvalio bi svima koji su se tokom godina raspisali na ovom forumu i sto sam imao gdje sve procitati i nauciti.

I uz sve to kupljeno i naruceno, potrosio sam manje nego na mjesecnu zalihu analogije...
Eto... :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 19:42 

Bravo i svaka cast. Mene jos uvijek analogija vuce uzas, mozda jos nisam pronasao aromu koja bi me odusevila skroz osim recimo red bulla

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 20:01 

Čuo sam više ovakvih priča pa i sam sam mislio da se radi o čudu kad nakon 35+ godina nisam imao niti najmanju želju zapaliti.
Namam niti danas. Ako te komplet zadovoljava :plus: , SVE je bolje od cigarete. Uživaj :)
Ovaj dio "Sa ovim ne mislim pretjerivati, mislim na kupovinu :), ali imam jedan MOD u planu" sam isto puno puta čuo :zu:
Bumo videli 8-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 21:31 

:) drago mi je ovakvo nesto procitati. kao da citam svoju pricu (jedino kaj ja nisam kupila eroll, nego spinnera i mod i protankove). uglavnom, isto cudjenje, isto odusevljenje, isti planovi... :)
sto se kupovanja nove opreme (to se ovdje zove "spavlititis") tice, ja se za sada kontroliram (iako je to jako tesko) :zu: bacila sam se na izradu grijaca, isprobavanje raznih tekucina, pa mi je to odvuklo paznju od nekih konkretnijih troskova... i evo, nakon 24 godine, jos malo pa ce biti 2 mjeseca bez cigarete. i bez zelje za cigaretom, sto je jos vaznije.
neka nase price budu poticaj drugima. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2014 23:09 

:brav: i svaka čast, i samo nastavi, evo sad će moja godišnjica, pa spremam i ja nekakav osvrt na proteklo razdoblje... :plus:

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club