Ovako, kupio sam u electronic cigarettes onaj komplet sa evod baterijom i mt3 clearomizerom, sve radi ok ali mene grlo ubi, prvo dok pusim ponekad imam osjecaj da mi se steže grlo, žari, kao da imam neku knedlu koju ne mogu progutat. Sljedece jutro sam se probudio kao jutro nakon izlaska, alkohola i popusene kutije i pol cigareta. Prejako mi je, previše me grebe po grlu, nešto mi ne paše i trebam savjete.
Prvo, uz ecig sam dobio besplatno 10ml tekucine, problem je sad taj sto na toj bočici nista zivo ne piše i nemam pojma koliko ima nikotina te dali je 50/50 ili neki drugi omjer. Samo piše "bla bla bla Made in Kina".
Htio bih da što manje osjetim, da me nista po grlu ne grebe pa razmisljam da odem uzeti neku tekućinu sa bazom VG da isprobam, te ne bih veću dozu nikotina od 12 jer mislim da ova trenutno ima 24 uzasno mi je jaka.
Pusio sam inače pola kutije do kutiju dnevno light cigareta.
Može li mi netko konkretno preporučiti koju tekućinu i gdje uzeti? Nalazim se na trešnjevci blizu placa. Toliko ih ima... od dekanda, flavorarta, euliqid, johnsons creek, e-liquid factory... :/
Ovo ne mogu pušiti ovako, ako nešto ne promijenim, bojim se da cu cigaretu zapalit.

Fala unaprijed.