Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Ženski ukus u svijetu parenja
 Post Postano: 16 ožu 2014 15:07 

Prvo što želim naglasiti da ovo nije feministički pokret u svijetu parenja :) nego moje osobno iskustvo koje želim podijeliti ..možda netko ima isti problem kao što je bio moj.
Zasigurno do Vas kao i do mene dopiru kojekave informacije o elektronskim cigaretama ali jedino što sam imala prilike vidjeti su ogromne „cijevi“ u rukama muškaraca.
Odgovor je bio jedan i nepromjenjen NE nema šanse!!!!!!!!!!!!!
Moj prvi susret s kako bi je nazvala „ženskom cigaretom“ (neću govoriti o marki zbog toga jer nikog ne reklamiram) je bila puka slučajnost u prolazu.
Oduševila sam se ..bijela tanka cigareta poput light verzije klasičnih cigareta stavila mi je bubu u uho i počela sam razmišljati o pokušaju
I stvarno se dogodilo informirala sam se o prodajnim mjestima e-cigareta i s odlukom( i to trebam probati), otišla na jedno od njih i uzela jednu verziju cigarete samo da isprobam kako će to kod mene funkcionirati ( to je ona verzija „cijevi“ koju sam isporobala doma da me nitko ne vidi :D ) i gle uspjelo je
Ne mogu govoriti o dugom stažu parenja jer brojim cca dva mjeseca ali jedno je sigurno ne bi se vratila na klasičnu cigaretu zbog niza razloga koje možete pročitati na forumu iz iskustva parioca( smrad, kašljanje, otežano disanje,financijski izdaci itd.)
Stoga samo hrabro bitna je odluka ,sve ostale informacije ćete posle ionako istraživati i tražiti što je za Vas najbolje jer na ovoj stranici naići ćete na bezbroj ljudi koji će Vam izaći u susret i informirati Vas u svemu u ćemu ste nepoućene(stvarno imaju strpljenja) :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Ženski ukus u svijetu parenja
 Post Postano: 16 ožu 2014 18:51 

slika

slika

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2014 21:52 

Javljam se samo da, kao zensko, podrzim temu.
Nemam zapravo kaj reci, jer meni se dopadaju te "ogromne cijevi u rukama muskaraca". :oops:
Problem je mozda jedino transporta i toga sto naprosto s takvim necim u rukama nisam decentna, pa mozda ne izgledam kao dama (iako se tako osjecam). :conf:
No, zato imam spinner... koji mi je super za posao i trenutke kad me ulovi zenstvenost. :mrgreen:
A postoje i razni modeli e-cigareta, tanji, sareniji, veseliji... a tu su i folije, futrole, torbice, vezice...
I da, slazem se s Veki... vaperi su vrlo pristupacni i voljni pomoci... rekla bih, bez obzira na spol. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2014 23:44 

Od kad sam klinka voljela sam šokirat ljude,o svojim mladim danima bolje da šutim :D
Svega sam se naslušala u ovih 5 godina parenja.Od bijele cijevčice,do lave i v-maxa.Nikad mi nije bilo neugodno.Zanimljivo mi je slušat komentare.Muž mi nikad ne veli MOD,nego: Jesi uzela kalašnjikov :) Nije da ne bi po izgledu radije imala neku egicu ali me ne zadovoljava.
I imaš pravo,cura je puuuno manje,možda i zbog toga jer si nisu ženstvene :kam:

p.s.Dečki s foruma? Da bi čovek reč rekel :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 13:54 

Meni nije izgled toliko bitan koliko performanse. Naginjem "cjevčugama" jer bolje rade, a tanke i "ženstvene" baterijice sam odavno odbacila. Je, torba je teža sa dva moda u džepu i dva tanka od nehrđajućeg čelika, al bar se imam čime obraniti ako me netko u mraku zabunom napadne :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2014 19:21 

Evo i ja se javljam da podržim ženski dio!

Još uvijek tražim tekućinu koja mi potpuno odgovara.
Kako sam prešla sa motanog duhana (Golden Virginia) na parilicu, uzela sam najjaču nikotinsku bazu. A probala sam do sada DK - Goliath, Tobacco, USA Mix, vjerojatno još nešto.. zaboravila sam što..
Sad nakon mjesec dana primjećujem da mi je tih 24mg previše, pogotovo ujtro.
Frend mi je dao Tihomirov Honney od 12mg, i jako je ugodan ujutro, a nekad ga pomješam sa ovom mojom jačom DK...

Sestri sam maznula malo Lique neki dan - Bright Tobacco 12mg i sviđa mi se kako pari, ne znam da li sam zabrijala ili je to stvarno nekako mi se učinilo da se lakše pari.. od DK..
S obzirom da mi je najbliža tekućina 50km udaljena, malo sam razočarana s time da mi nije baš dostupno isprobavat tekućine ili skoknut do štanda/dućana, pa onda trošim što imam prije nego odem u novu nabavku tekućina..

Sad znam da u petak idem po Liqua-u Bright Tobacco 18...

Ono što je također malo nespretno jest, naručivanje poštom jer tu ima masu poštarine i doplataka radi preporučene pošiljke. Pogotovo kada naručiš 2 bočice, onda praktički pošti/pošiljatelju ostavljaš cijenu jedne bočice na taj paketić.

Ali dobro znam da moram nać idealnu kombinaciju za parenje, dobro se obskrbit, imat rezervnih dijelova i onda je parenje čisti užitak.
Inače sam čin parenja :D mi se sviđa pogotovo kada je sve čisto i uredno i taman sklopljeno, a dim je najkvalitetniji.
Simpatično je gledat ekipu kako oko 2 ujutro ostaje bez cigara, a ti i dalje pariš, bezbrižno...

:sanja:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2014 11:44 
Moderator

Evo i fasttech ima nešto za ovu temu:

slika

i rozo i vv :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 21:44 

pa da. za vaperice kojima su izgled i estetika bas toliko vazni, evo sasvim ok kompleta za pocetak... a kasnije za javna mjesta i sminku. :mrgreen:

slika

za moj ukus, malo pre-purple... ali uvjerena sam da postoji i u rozoj boji. :rotfl:
takodjer sam uvjerena da se i sanji svidja. :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 21:49 

:D za po vrtu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 22:58 

bas mi je zal da nemrem postavit fotku svoje zenstvene masinerije :D kao spavletova roza baterija a evodov tankic za tri nijanse tamniji...boja fuksije ;) :D i jos da se objedine nijanse, folija s apstraktnim motivom u pet nijansi ruzicaste po sredini baterije...e to je to ;) :D
naravno da imam posebni sklop u boji cimeta za Valterov cc
i jedan stainless steel za new captain ;)

:alexis:

slika

slika

Povratak na vrh 

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.