Evo i ja se javljam da podržim ženski dio!
Još uvijek tražim tekućinu koja mi potpuno odgovara.
Kako sam prešla sa motanog duhana (Golden Virginia) na parilicu, uzela sam najjaču nikotinsku bazu. A probala sam do sada DK - Goliath, Tobacco, USA Mix, vjerojatno još nešto.. zaboravila sam što..
Sad nakon mjesec dana primjećujem da mi je tih 24mg previše, pogotovo ujtro.
Frend mi je dao Tihomirov Honney od 12mg, i jako je ugodan ujutro, a nekad ga pomješam sa ovom mojom jačom DK...
Sestri sam maznula malo Lique neki dan - Bright Tobacco 12mg i sviđa mi se kako pari, ne znam da li sam zabrijala ili je to stvarno nekako mi se učinilo da se lakše pari.. od DK..
S obzirom da mi je najbliža tekućina 50km udaljena, malo sam razočarana s time da mi nije baš dostupno isprobavat tekućine ili skoknut do štanda/dućana, pa onda trošim što imam prije nego odem u novu nabavku tekućina..
Sad znam da u petak idem po Liqua-u Bright Tobacco 18...
Ono što je također malo nespretno jest, naručivanje poštom jer tu ima masu poštarine i doplataka radi preporučene pošiljke. Pogotovo kada naručiš 2 bočice, onda praktički pošti/pošiljatelju ostavljaš cijenu jedne bočice na taj paketić.
Ali dobro znam da moram nać idealnu kombinaciju za parenje, dobro se obskrbit, imat rezervnih dijelova i onda je parenje čisti užitak.
Inače sam čin parenja

mi se sviđa pogotovo kada je sve čisto i uredno i taman sklopljeno, a dim je najkvalitetniji.
Simpatično je gledat ekipu kako oko 2 ujutro ostaje bez cigara, a ti i dalje pariš, bezbrižno...