Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: eGo-V V3 Mega+Aerotank mini
 Post Postano: 20 lip 2014 00:31 

Kontam da narucim s fasttecha opremu iz naslova, onako pogledao sam po yt, hvale taj aerotank airflow pa bih htio da probam a nek protank 3 mini bude rezerva. Jel to dobra kombinacija baterije i atomizera? Takodje bih narucio i grijace s fasttecha pa kontam da uzmem kakve sto mogu i na Aerotank i na Protank 3 mini
Svi prijedlozi dobrodosli

Povratak na vrh 

Naslov: Re: eGo-V V3 Mega+Aerotank mini
 Post Postano: 20 lip 2014 10:59 

Pozdrav

Nemam iskustva s Ego-V V3 ali imam iskustva s prethodnom verzijom (V1) I radila je OK dok se nije raspao konektor za USB a to se dogodilo nakon otprilike 2 mjeseca laganog koristenja. Ipak, dok je trajala, bio sam jako zadovoljan.
Sto se tice aerotanka poprilicno sam zadovoljan ali ne I ekstatican. Kontrola zraka je fenomenalna stvar. Mali je problem sto premotavanje dual coil grijaca bas I nije jednostavno. Sto se tice protanka 3 mislim da ti je bolja opcija evod 2:
http://www.fasttech.com/product/1673906
Ja sam nekako zadovoljniji evodom 2 nego protankom 3.
Evo nadam se da je pomoglo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2014 11:22 

imam protank 3 mini, htio bih jos uzeti aerotank 3 mini i tako neku fora bateriju sa displayom, ne mora biti v3, nisam stigao jos sve da razgledam, v3 je dugacka, najidealnija bi mi bila da bude dimenzijama kao aerotank, al htio bih da ima tu promjenjivu voltazu pa da vidim sta se s tim desava, glupo mi da sve pitam na forumu
i kontam da narucim 5 pakovanja po 5 grijaca i onda sam miran neko vrijeme, za te neke nove grijace sto imaju rupe na masci kazu da ne valjaju, znaci ove sto koristim u protanku

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 lip 2014 11:44 

Ma uzmi si neku varijabilnu sa regulacijom na dnu (twist, spinner...), šta će ti display na takvoj bateriji.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 20 lip 2014 12:33 

Darian je napisao:
Ma uzmi si neku varijabilnu sa regulacijom na dnu (twist, spinner...), šta će ti display na takvoj bateriji.

Slazem se. To je bolja opcija. Spinner:
http://www.fasttech.com/product/1694700
ali onda nemoj uzimati aerotank jer je on puno siri. Mozes uzeti mini aerotank ali je taj po mojem misljenju za sada preskup. Ja bih stvarno preporucio EVOD 2. A I protank je OK.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lip 2014 16:51 

moram imati 2 seta, pravo sam se navukao :)

znaci imam protank mini i imam bateriju iz umbrella kompleta 900mAh, bude mi 9-10 h ta baterija, treba mi jaca baterija i jedan atomizer, pa sam htio aerotank mini, oko 25 dolara je cini mi se al dodje s 2 grijaca i rezervnim tankom

i jedno 20-ak grijaca uzmem za rezervu koji mogu i u protank i u aerotank i onda sam miran, mada sam uzeo zicu pa da motam single coil u protank 3 al sto bih to radio kad je 5 grijaca 5 usd, koja je razlika u parenju sa 1,5 ohm i sa 2 ohma, ne znam koje da uzmem

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 21 lip 2014 11:22 

Giza je napisao:
Darian je napisao:

Slazem se. To je bolja opcija. Spinner:
http://www.fasttech.com/product/1694700
ali onda nemoj uzimati aerotank jer je on puno siri. Mozes uzeti mini aerotank ali je taj po mojem misljenju za sada preskup. Ja bih stvarno preporucio EVOD 2. A I protank je OK.

http://www.fasttech.com/products/1637401
odlucio sam se za ovu jer je 14mm kao i protank i aerotank mini pa ce ljepse izgledati nego da je od 16mm
jel ima neko pravilo koliko ohma grijace stavljati na ovakvu bateriju, sta bih ja dobio da umjesto 1,5 ohm stavim 2 ohma u aerotank mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lip 2014 11:50 

jel ima neko pravilo koliko ohma grijace stavljati na ovakvu bateriju, sta bih ja dobio da umjesto 1,5 ohm stavim 2 ohma u aerotank mini

Veći otpor grijača,manja snaga struje,znači manje grije.Ali ako kupiš varijabilnu bateriju nema veze,jer pojačaš kak ti paše...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lip 2014 13:33 

Ok, malo je jasnije sad, znaci uzimam 1.5 i na 4.8 bi trebala biti toplija i jaca para

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lip 2014 17:07 
Moderator

veljo_81 je napisao:
Ok, malo je jasnije sad, znaci uzimam 1.5 i na 4.8 bi trebala biti toplija i jaca para

Ne mora značiti osim otpora ovisi i o fizičkoj geometriji grijača wickanju vanjskoj temperaturi tlaku sastavu tekućine .....

Povratak na vrh 

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club