Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: VAMO V5 ss
 Post Postano: 01 tra 2014 21:13 

Guglam, lajkam, surfam i jednostavno nailazim na gomilu nelogičnosti. Želim si kupiti VAMO V5 i nevjerojatne su razlike u cijenama (npr. proizvod je u lokalnom shopping centru 180kn skuplji nego u istoj firmi online, u nekim slučajevima i obratno) - govorim o kompletu! MOLIM VAS....gdje tražiti i sl.....svi savjeti dobrodošli! HVAAAALAAAAAA! :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: VAMO V5 ss
 Post Postano: 01 tra 2014 21:30 

Svaka firma s bilo kojom vrstom proizvoda koja ima webshop u pravilu daje popust za on line kupovinu

NI DIOS NI AMO

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 tra 2014 21:41 

Ako ti se ceka 20 dana uzmi na fasttecha,ako ne vidim ekipa voli mtmstore koji dolazi za dan dva doma ako se ne varam,sve je to isti vamo,samo marza i ostalo ima svoje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: VAMO V5 ss
 Post Postano: 01 tra 2014 21:42 
Moderator

Beeblebrox je napisao:
Guglam, lajkam, surfam i jednostavno nailazim na gomilu nelogičnosti. Želim si kupiti VAMO V5 i nevjerojatne su razlike u cijenama (npr. proizvod je u lokalnom shopping centru 180kn skuplji nego u istoj firmi online, u nekim slučajevima i obratno) - govorim o kompletu! MOLIM VAS....gdje tražiti i sl.....svi savjeti dobrodošli! HVAAAALAAAAAA! :plus:

Svaki trgovac ima svoje cijene tako da moraš postići kompromis između cijene i roka isporuke.

BTW kupovina "kompleta" je recept za katastrofu, najbolje ti je uzeti pojedinačno:

Vamo
2 x NCR18650B baterije
nitecore i2 ili i4 punjač

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 tra 2014 19:32 

spavle je napisao:
Beeblebrox je napisao:

Svaki trgovac ima svoje cijene tako da moraš postići kompromis između cijene i roka isporuke.

BTW kupovina "kompleta" je recept za katastrofu, najbolje ti je uzeti pojedinačno:

Vamo
2 x NCR18650B baterije
nitecore i2 ili i4 punjač

HVAAAAALA...dobar savjet zlata vrijedi...e sad..koji bi tank bio najbolji za ovo? Hvala puno na pomoći! :brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 14:18 

ako ne mislis sam premotavat te grijace, uzmi si kanger aerotank. dual coil je i ima onaj airflow ventil.. tako da ti on sluzi kao zastita za los navoj na vamu, a i super je da si mozes regulirat ulaz zraka. meni grijac radi vec 3 tjedna. 5 komada ti kosta oko 8$ pa racunaj dali ti se vise isplati kupovat ili da ih sam radis. meni se neda zajebavat s tim.. malo je uzi od vama, ali mozes ga stavit na neku uzu bateriju da izgleda ok. tako da ti ne trebaju 2 tanka. ja si mozda uzmem neku malu bateriju za po vani i vidio sam neke slike.. izgleda ok na tim spinnerima i sl., dok neki siri mozda nebi.

ja sam jucer narucio frendu s ebaya. oko 22$. vamo v5 ss na fastechu nades. nemoj uzet onu b verziju, jer nesto ljudi kukaju..
ja bi si uzeo i4 punjac. za 5$ vise, nema smisla, a garant ces kad tad imat vise od 2 baterije i neces ih sve moc sravit punit...

a ove panasonic baterije imas za oko 19$ 2 kom. fasttech ne salje baterije. tamo su jos jeftinije.

http://focalecig.com/Product/3400mAh-NC ... Pack--9161

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 14:50 

Može pojašnjenje što je sa B verzijom i koje su razlike?

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 14:54 
Moderator

Gorički opet ti o baterijama, ovo nije tema o tome

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 16:14 

kaj je ovo, lov na gorickog??? ko divlju svinju love gorickog. samo sto ne pucaju!!!

pa covjek pita, sigurno mu je bitno.. a i forumas prije je sugerirao punjac i bateriju.. ma joj :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2014 16:17 

mateo je napisao:
Može pojašnjenje što je sa B verzijom i koje su razlike?

ima na fasttechu tema.. nesto sa onim pinom sta vec.. nemam pojma, ali nisam htio narucivat jer onaj "obicni" je fakat dobar pa sam i frendu tog uzeo. ono sto bi trebali napravit je onaj navoj uvuc unutra i gumb dignut gore sto vise. recimo displej prebacit "sa strane" a gumb di je displej...

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club