totti1996 je napisao:
pozdrav. novi sam u ovome svemu ali moram priznati da nije onako kako sam se nadao. naime, kupio sam bateriju twist 2200 mAh, clearomizer aspire et-s glass bvc i tekućinu koju su mi ponudili a to je flavourtec tobacco reunite. sve u svemu očekivao sam više pare a manje rezanja u grlu. ovo mi je "prejako" iako pušim normalne cigarete. stoga molim pomoć da mi netko predloži kako da promjenim sistem da dobijem više pare i manje rezanja u grlu? hvala unaprijed

Čestitam na pari, za početak. =)
To što si kupio nije ni namjenjeno za oblake. Nažalost svi prvo idu u kupnju, a onda traže informacije. Više pare dobijaš s manjim otporima (tkzv subohm), što s ovim atomizerom nećeš postići. Ne da je to loš atty, nego jednostavno nije za to namjenjen.
Što se rezanja u grlu tiče, nisi spomenio % nikotina u tekućini. Možda ti je previše. 12-18 bi ti trebalo biti oke.
Od Flavourteca si probaj American Red, meni je ta duhanska njihova naj bila svojevremeno na sličnom setu.
Tekućine su ti hit and miss. Neke će ti odgovarati, neke ne, ali svakako se drži duhanskih za početak.