Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: početak
 Post Postano: 20 lis 2016 16:49 

pozdrav. novi sam u ovome svemu ali moram priznati da nije onako kako sam se nadao. naime, kupio sam bateriju twist 2200 mAh, clearomizer aspire et-s glass bvc i tekućinu koju su mi ponudili a to je flavourtec tobacco reunite. sve u svemu očekivao sam više pare a manje rezanja u grlu. ovo mi je "prejako" iako pušim normalne cigarete. stoga molim pomoć da mi netko predloži kako da promjenim sistem da dobijem više pare i manje rezanja u grlu? hvala unaprijed :kuc:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: početak
 Post Postano: 20 lis 2016 17:11 

totti1996 je napisao:
pozdrav. novi sam u ovome svemu ali moram priznati da nije onako kako sam se nadao. naime, kupio sam bateriju twist 2200 mAh, clearomizer aspire et-s glass bvc i tekućinu koju su mi ponudili a to je flavourtec tobacco reunite. sve u svemu očekivao sam više pare a manje rezanja u grlu. ovo mi je "prejako" iako pušim normalne cigarete. stoga molim pomoć da mi netko predloži kako da promjenim sistem da dobijem više pare i manje rezanja u grlu? hvala unaprijed :kuc:

Čestitam na pari, za početak. =)

To što si kupio nije ni namjenjeno za oblake. Nažalost svi prvo idu u kupnju, a onda traže informacije. Više pare dobijaš s manjim otporima (tkzv subohm), što s ovim atomizerom nećeš postići. Ne da je to loš atty, nego jednostavno nije za to namjenjen.

Što se rezanja u grlu tiče, nisi spomenio % nikotina u tekućini. Možda ti je previše. 12-18 bi ti trebalo biti oke.
Od Flavourteca si probaj American Red, meni je ta duhanska njihova naj bila svojevremeno na sličnom setu.

Tekućine su ti hit and miss. Neke će ti odgovarati, neke ne, ali svakako se drži duhanskih za početak.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lis 2016 17:15 

Manje grebanja: e tekucina koja ima sto vise VG-a u odnosu na PG (u mojem slucaji 100% VG). Probaj 75:25 VG/PG npr. 100% VG (koji je gusci) ne mogu progutati svi atomizeri. Takodjer, manje nikotina jednako manje grebanja (throat hit). Tu nema formule jer smo svi razliciti pa nam pasu razlicite snage. Ako ti trenutna tekucina ima 12 mg/ml probaj tekucinu s 6 mg/ml. Ako ti je i to previse onda 3 mg/ml.

Sta znaci vise pare? Vise pare ces postici s vecim omjerom VGa u tekucini te s atomizerima
Najvise pare s atomizerima koji su namjenjeni za Direct to lung uvlacenje koji imaju vrlo otvoren protok zraka.

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lis 2016 19:13 

PG reže grlo. kao i preslabo natapanje (daje peckanje u grlu i na jeziku). probaj sa tekućinom koja ima omjer PG/VG 50/50, pretpostavljam da ti je sadašnja PG/VG 70/30. Probaj prvo to. dobit ćeš malo više pare i manje rezanja u grlu. ako i dalje reže grlo, smanji nikotin. ako ni to ne pomaže, onda u potragu za atomizerom koji će podržavat PG/VG 30/70 tekućine. i one s više VG-a.

možda ti je i do slabog natapanja. na bateriji spusti voltažu (kotačić na dnu) pa vidi da li i dalje toliko grebe. Taj aspire atomizer je dosta star i nije namjenjen za višu voltažu. probaj zapravo prvo ovo, ako ne pomaže onda ovo s omjerom PG/VG

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lis 2016 19:37 

hvala momci mnogo na uputstvima, znači da ganjam neku tekućinu sa drugačijim omjerom vg pg.uglavnom sam sa baterijom zadovoljan drži dosta dugo tako da sad samo experimentiram sa atomizerima i tekućinama. hvala još jednom ako netko ima još nekakve preporuke vezane za atomizere nije od viška nikakva informacija. :plus: :plus: :plus: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 lis 2016 19:45 

totti1996 je napisao:
hvala momci mnogo na uputstvima, znači da ganjam neku tekućinu sa drugačijim omjerom vg pg.uglavnom sam sa baterijom zadovoljan drži dosta dugo tako da sad samo experimentiram sa atomizerima i tekućinama. hvala još jednom ako netko ima još nekakve preporuke vezane za atomizere nije od viška nikakva informacija. :plus: :plus: :plus: :plus:

jesi možda iz Osijeka?

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.