Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 131 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :)
 Post Postano: 08 lip 2014 13:22 

Dan drugi sa digitalom, patim se i palim Ronhill Light, ne znam zasto, slabiji je ustima al nekako godi grlu pa moram da trazim savjete, procitao sam ono da pobacam sve od duhanskih proizvoda al jbg, nocas u 2 sam otisao do benzinske da kupim :(
E ovako, kupio sam u apoteci Umbrella Prestige sa 900 mAh (nadam se da sam dobro napisao oznaku), uz nju mi dosao neki vocni okus Flavor Art 24 mg, zaboravio sam koji, bolili su me krajnici grlo i glava al sam izdrzao dan nekako, onda sam kupio jos par tih aroma, sve taj Flavor art jer drugo nema i sve su PG, mijenjao, solidan mi bio Cuban Supreme al mi 8mg slabo, sve sam to pobacao i kupio kaze apotekar ronhill aroma, oznaka RY4 18mg, najbolja od svih ovih do sad al nesto jos nedostaje, da napomenem da sam pusio oko 2,5 kutije na dan a nekad i 3
Trebao bih par savjeta, dal ta cigareta valja ili da kupujem bolju, ovjerili su mi garanciju na 2 god, kazu na sve dijelove al ona nema nekih dijelova, baterija-atomizer, ne moze da se izvadi grijac??? Sta s tim tekucinama, gdje je tu flavor art, jel ima nesto osjetno bolje da se kupi da narucim online...
Htio bih ostati na digitali, imam zdravstvenih problema i svaka pomoc da bacim duhan mi je dobro dosla, unapred zahvalan

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :)
 Post Postano: 08 lip 2014 13:25 
Moderator

Za početak nam napiši od kuda si i to upiši pod lokacija u profilu.
Lakše ćemo ti pomoći.
Gdje to ima u apoteci kupiti e cigarete?

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 13:43 

100 km od tebe pa preko granice, Kostajnica, BIH, upisano u profil
Kod mene imaju samo 2 apoteke, jedna privatna, daje garanciju mjesec dana i druga poludrzavna 25 mjeseci, ali imaju samo Umbrella i Flavor Art, nije mi to toliko bitno ako ta cigareta valja necem kupicu jos jednu dvije da imam rezerve a ovo hoce uzeti u garanciju ili nece ne znaci mi toliko s obzirom na zdravlje i koliko sam para trpao u klasicne cigarete
Masa ljudi ih je kupila i nakon 5 dana odustala al skim sam god pricao nije mijenjao arome nego pusio sta je doslo uz cigaretu a volio bih sto prije naci neku aromu koja ce me drzati sto dalje od klasike, ne trazim ja da ih bacim 100% odmah ali postepeno da ih bacim bio bih zadovoljan

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 13:56 
Moderator

Nisam baš upoznat s tom vrstom e cigarete ali siguran sam da nije neka sreća.
Mi ti uvijek govorimo da što više slići na cigaretu manje valja.
Obično je dobro imati dvije baterije. Dok se jedna puni drugu pariš, pogotovo što 900mAh nije baš veliki kapacitet.
Također je dobro imati atomizer, to je ono u šta ljevaš tekućinu, sa promjenljivim grijačem. On, ovisi o količini poparene tekućine ima rok trajanja, nakon čega se od gareži i tekućine zamaže i začepi pa daje loš okus te ga treba zamijeniti.
Sve u svemu periodično ga treba mijenjati ili kako mi to radimo namotati ponovo. Dakle bolje je i jeftinije promijeniti samo grijač nego mijenjati cijeli atomizer.
Dobro bi bilo da malo pročitaš forum, pogotovo dio za početnike.

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:09 

procitao sam i to da ne treba da lici na cigaretu zato sam i kupio ovu
ovo je kutija, samo sto sam uzeo 900mAh jer jace nije bilo trenutno
http://www.shopmania.rs/elektronske-cig ... ck-4017686
a ovako izgleda cigareta
http://apotekaonline.rs/elektronska-cig ... ige-energy
atomizer za nju je 9 km = otprilike 35 kn
ako bi mi neko iskusan potvrdio da je to ok oprema kupio bih jos jednu sa najjacom baterijom

sta sa Flavor Artom, na vise mijesta sam vidio da hvale Joytech, jer to stvarno tako ili stvar navike
i da li da trazim te VG arome, grlo me vise ne boli, malo jos glava i sinusi ili ce i to proci dok jos malo previknem

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:23 

Baterija se čini u redu. Trebaš bolji atomizer tipa protank mini 2 ili 3, tekućinu sa više vg-a i spreman si! I naučiti premotavati grijače ali to naučiš sa you tuba za pola sata a imaš i po forumu objašnjenja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:37 
Moderator

oni napisali:
Prestige ENERGY se prepočuje pušačima koji zahtevaju najbolje, poslovnim ljudima koji su stalno u pokretu i žele da u svakom trenutku računaju na svoju elektronsku cigaretu. Prestige Energy ima najsnažniju bateriju i atomizer ENERGYnajnovije generacije koji obezbeđuje pun ukus i puno dima. Baterija od 650mAh većini čak i najzahtevnijih pušača traje ceo dan a nekima i 2-3 dana bez punjenja, dok baterije od 900 i 1100mAh mogu da pruže podršku za celodnevno trajanje ili čak trajanje do 2'3 dana i najzahtevnijim pušačima. Atomizer Energy je najnovija reč tehnike u svetu elektronskih cigareta. Dupli fitilj i veliki kapacitet čine ovaj model atomizera NAJIZDRŽLJiVIJIM i zato se preporučuje extra strasnim pušačima koji žele i kvalitet i ugođaj i jednostavnost korišćenja. Puni se veoma jednostavno skidanjem crnog dela za usta i sipanjem direktno u atomizer uz unutrašnju ivicu.

Ubrzo ćeš se uvjeriti da ništa od ovog napisanog u vezi trajanja baterije nije točno. Ako kupuješ te baterije probaj kupit s max kapacitetom. Od atomizera u budućnosti probaj nabaviti Protank 2, par grijača za njega i aero glavu za protank 2. Vidjet ćeš da je razlika u odnosu na ove koje sad pariš ogromna.
FA tekućine su OK, možda za početak probaj nabaviti Dekang duhanske tekućine dobre su za početnike kojima se još osjet mirisa i okusa nije obnovio. Dekanga u HR ima svugdje neznam kakva je situacija kod vas.

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:42 

dajte mi linkove s njuskala za sve pa cu si naruciti, garant imate nekog provjerenog dilera

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:52 

Preporučam mtm store i ecigareta.hr! Ne njuškalo osim za tekućine od tihomira (tkis ili kts što ja znam)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 14:58 

http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... izer-3-5ml ($4.85 je ukupni trošak)
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... -protank-2 (dodatak koji dobro dođe ali može se i bez njega)
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... 3s-protank (izmjenjivi grijači)
nakon što grijač koristiš 3-4 tanka ne bacaš nego spremiš jer se da skoro besplatno presložiti.
Tekućina Dekang barem 16mg nikotina. Ako uzmeš više aroma večina neka bude duhanska, eventualno Coffee

Na žalost čekal budeš 30 + dana da doputuje. Za sada probaj nešto riješiti za prvu ruku. Ovo smatraj dobrim rješenjem na duge pruge.

Povratak na vrh 

[ 131 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club