Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pomoć pri izboru mod-a
 Post Postano: 23 srp 2014 10:49 

Pozdrav
dakle, više manje naslov govori sve ali ajmo mi na dugo i široko... parim od sječnnja 2014. g i do pred mjesec, mjesec i pol sve mi je bilo super. eh, onda su grijači počeli crkavati nakon dana ili dva... raspitao sam se kod prodavačice koja prodaje opremu i rekla je da se dosta ljudi žalilo na upravo to i savjetovala me da se malo strpim dok ne dođe nova pošiljka. uglavnom, sreče tu nije bilo. sljedeče dvije ture grijača, dakle od njih cca 7 komada samo dva su uspjela držat više od sedam dana ali opet dosta manje od očekivanih 15-20ak dana, koliko su mi prije trajali.
ti grijači bi radili super dan i pol i onda i samo polagano počeli slabjet dok nebi totalno crkli...
vidio sam se i sa goričkim i malo vidio onaj njegov MOD. e tako bi nešto ja ali mi se neda čekat mjesec, mjesec i pol za to.. volio bih to ubost ovdje, ili na forumu neki polovni ili u trgovini neki novi.
malo sam bacio oko ali pošto mi je sve to novo, ništa mi nije jasno... jel se to kupuje u djelovima ili komplet? ovo nije pitanje, razmiljam na glas. :D

uglavnom, treba mi pomoč iskusnih članova pri kupnji nekog MOD-a. ono što želim je kvaliteta i pouzdanost i kasnije, (ne znam dali su svi modovi totalno konfigurabilni) kad dovoljno naučim (sad ga gledam po netu modove još sam zbunjeniji nego što sam prije bio), mogučnost da sam nešto izmodiram na njemu primjereno mojim potrebama.
onda, ekipa, oćete mi pomoć? od trgovina bi mi možda najviše odgovarala ova MTMstore (ali sam ako vi kažete da je to dobra trgovina) a što se tiće oglasnika svejedno dok je član pošten (ipak je ovo internet i tu svega ima, bez uvrede ikom). ako sam nešto izostavio, izvinajvam se i slobodno napomenite.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: pomoć pri izboru mod-a
 Post Postano: 23 srp 2014 11:01 
Moderator

Koliko para si spreman dat,pazi trebaju ti i bar 2 baterije i punjač.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:06 

Max_ZG je napisao:
Koliko para si spreman dat,pazi trebaju ti i bar 2 baterije i punjač.

do 100E. gore-dole 10-ak eura

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:17 
Moderator

Ja bi na tvom mjestu kupio 2-3 metra silke debljine 2 mm i isto toliko kanthala debljine 0.18 ili 0.2 mm i istrenirao prematanje grijača. Ionako si rekao da si ih već desetak kupio. Tako ćeš naučiti slagati grijače da budu baš po tvom ukusu.

Za mod ti toplo preporučam vamo jer ima sve što treba početniku, zaštitu od kratkog spoja ... regulaciju snage ... mjerenje otpora ... , a ako budeš poslije želio neki drugi mod vamo uvijek možeš lagano prodati.

Trebaju ti barem dvije baterije i tu preporučam Panasonic 18650B one daju bez problema 6 A što je više nego dovoljno.

Punjač , neki za LiIon baterije najbolje uzmi neki Nitecore jer je dobar i pouzdan i sa njime nemaš brige.

Uobicajeno pitanje .... jel paše ovo na ono .... vamo ima ego i 510 konektor i praktički na njega možeš našarafiti sve moguće attye.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:36 

i baš taj VAMO ne vidim na MTMstore-u... :/
a jel vrijedi ovo išta http://mtmstore.eu/mega-komplet-26650-4000mah/# čisto informativno pitanje jer ni ne znam na što sve moram obratit pažnju.

A ovo? viewtopic.php?f=19&t=7139 pretpostavljam da je ovo kompletan proizvod, tj ne bih morao ništa kupovat? spreman je za parenje?

Zadnja izmjena: shodan_hr; 23 srp 2014 11:39; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:37 
Moderator

shodan_hr je napisao:
i baš taj VAMO ne vidim na MTMstore-u... :/
a jel vrijedi ovo išta http://mtmstore.eu/mega-komplet-26650-4000mah/# čisto informativno pitanje jer ni ne znam na što sve moram obratit pažnju.

Ne

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:39 
Moderator

viewtopic.php?f=85&t=4516

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:40 
Administrator

@ shodan_hr plati pivu i sve vidis u zivo :belj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2014 11:43 

editirao sam post gore... pretražnik za vamo na forumu mi je našao ovo viewtopic.php?f=19&t=7139

stvar je tu tome što bih htjeo izbjeć "vanjske trgovine" jer mi se ne čeka dugo....

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 srp 2014 11:44 

Imaš vamo na ecigareta.hr za nekih tristotinjak kuna ili ako češ se strpiti iz kine u skoro pola cijene
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club