Pozdrav
dakle, više manje naslov govori sve ali ajmo mi na dugo i široko... parim od sječnnja 2014. g i do pred mjesec, mjesec i pol sve mi je bilo super. eh, onda su grijači počeli crkavati nakon dana ili dva... raspitao sam se kod prodavačice koja prodaje opremu i rekla je da se dosta ljudi žalilo na upravo to i savjetovala me da se malo strpim dok ne dođe nova pošiljka. uglavnom, sreče tu nije bilo. sljedeče dvije ture grijača, dakle od njih cca 7 komada samo dva su uspjela držat više od sedam dana ali opet dosta manje od očekivanih 15-20ak dana, koliko su mi prije trajali.
ti grijači bi radili super dan i pol i onda i samo polagano počeli slabjet dok nebi totalno crkli...
vidio sam se i sa goričkim i malo vidio onaj njegov MOD. e tako bi nešto ja ali mi se neda čekat mjesec, mjesec i pol za to.. volio bih to ubost ovdje, ili na forumu neki polovni ili u trgovini neki novi.
malo sam bacio oko ali pošto mi je sve to novo, ništa mi nije jasno... jel se to kupuje u djelovima ili komplet? ovo nije pitanje, razmiljam na glas.

uglavnom, treba mi pomoč iskusnih članova pri kupnji nekog MOD-a. ono što želim je kvaliteta i pouzdanost i kasnije, (ne znam dali su svi modovi totalno konfigurabilni) kad dovoljno naučim (sad ga gledam po netu modove još sam zbunjeniji nego što sam prije bio), mogučnost da sam nešto izmodiram na njemu primjereno mojim potrebama.
onda, ekipa, oćete mi pomoć? od trgovina bi mi možda najviše odgovarala ova MTMstore (ali sam ako vi kažete da je to dobra trgovina) a što se tiće oglasnika svejedno dok je član pošten (ipak je ovo internet i tu svega ima, bez uvrede ikom). ako sam nešto izostavio, izvinajvam se i slobodno napomenite.