Pozdrav,
Nekako sam se slučajno tijekom tjedna našao u situaciji da počnem pariti ne znajući baš ništa o tomu a počelo je zato jer sam odlučio nakon puno godina krenuti putem koji vodi ka putu izlaska iz duhanske ovisnosti.
Već s samim početkom sam skužio da je zamisao ostvariva. S tekućinom od 24mg nemam potrebu da si zapušim. Jedino mi se čini da je trošim "malo više" nego su mi rekli

Uglavnom, radi se o stroju C4 koji je bio u tipičnom blister pakovanju s USB punjačem.
Već drugi dan sam osjetio garež a i tekućina mi je posmeđila uz jako smanjeno parenje a začas je i prestalo uopće. Odoh po drugi atomizer, našarafim i opet sve OK. Ali nakon 24 sata opet problemi i nakon još par sati pregori opet grijač.
Rastavio sam tada oba i vidim da je oko grijača i sam grijač na oba uređaja sav crn.
Fitilj je isto skoro sav pregorio a rezerve nemam kao ni žice za motat.
Kriza drma ali ja ližem e-liquid, oprezno kao koza što liže sol

Izgleda da i to funkcionira unatoč tome što sam pročitao da se e-tekućina nikako ne bi smjela gutati.
No, pitanje je:
Je li normalno da atomizer/grijač odu svaki dan i da li išta mogu napraviti da to traje bar 10-15 dana jer moram priznati da mi se već počelo sviđati.