Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Lud zbunjen normalan
 Post Postano: 12 srp 2014 09:36 

Pozdrav ekipi sa foruma.Kao prvo da objasnim čemu ovakav naslov.Kad sam prije desetak dana odlučio da mi je dosta cigareta (namjerno ih ne želim zvati smrduše ili analogne ili kako sve ne jer su mi bile drage, a ono što je drago srcu i tijelu u čemu si
godinama uživao treba poštovati i nakon definitivnog razvoda nositi kao dragu uspomenu) raspitao sam se za alternativu.Pronašao
sam alternativu i krenuo u akciju i realizaciju.Nema foruma nema čitanja odem direkt u dućan i pitam striku u dućanu ja bi se prikopčal na elektriku ak je ikak moguče kaj nudiš? Veli on imam evod set.Velim da pušim kutiju ipo stoše on meni 18 mg odreže duhansku aromu i da mi još jednu vočnu aromu.Sve pet.Nemam pojma o tome kak se to zove al pućkam ja tako pet dana (to mi lići na pućkanje)i neda mi vrag mira idem videti na net ima kakav forum i šta drugi kažu. Volim što ovde mogu svašta pročitati i vidjeti al bolje da nisam videl.
Bil sam lud više od cigareta i ovisnosti. Nakon što sam vas upoznal postal sam vrlo zbunjen. Imam veeeliku glavu al u nju ne stanu sve te informacije.Čitajuči forum da vidim šta je bitno za mene svatio sam da nikad neču biti normalan. Makar pojam normalan je relativan
al koliko vidim na forumu ovisnost je ovisnost. Jedino sa čim ču se morati zadovoljiti je malo manje novaca u odnosu na stošu.I
puuuno više utrošenog vremena u moju novu ovisnost. Nadam se da na forumu ima netko da me uvjeri u suprotno.

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Lud zbunjen normalan
 Post Postano: 12 srp 2014 09:43 

E ovo je pravi uvodni post.
Dobrodošao među "normalne"

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 srp 2014 10:48 

Dobrodošao!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Lud zbunjen normalan
 Post Postano: 12 srp 2014 11:39 

Ha ha ha, kad jednom nađeš što ti odgovara i ako nisi jedan od onih pokemona koje moraš skupit sve, troškovi se spuštaju na cca 150 do 200 kn mj

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 srp 2014 13:01 

150-200kn mjesečno max., meni i puno manje. I ne oduzima puno vremena kad nađeš što ti paše. Dobrodošao.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Lud zbunjen normalan
 Post Postano: 12 srp 2014 13:48 

Svima nam je tako kao i tebi, bilo i bude.
Dobrodošel, i uživaj!

Sent from my Yamaha 660

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2014 14:10 

:wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2014 14:12 
Moderator

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2014 14:46 

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2014 14:57 
Administrator

pamil je napisao:
Makar pojam normalan je relativan
al koliko vidim na forumu ovisnost je ovisnost. Jedino sa čim ču se morati zadovoljiti je malo manje novaca u odnosu na stošu.I
puuuno više utrošenog vremena u moju novu ovisnost. Nadam se da na forumu ima netko da me uvjeri u suprotno.

Ajd ja :D

Ne radi se toliko o ovisnosti koliko je rijec da nam je ovo fino. I kako smo se rijesili otrova red je da se nagradimo necim finim. A ima ljudi koji su se maknuli od parenja ili su na nula nikotina. Shvati ovo kao novi hobby, ali ako se zelis rijesiti svega mozes vec i nakon 6 mjeseci i to bezbolno.

Ima sve na forumu ali ne skodi ponoviti ukratko jos jednom. Ovisnost o nikotinu je velika glupost, jer nikotin stvara slabu ovisnost. Ovisnost o cigareti je nesto drugo i u nju se stavljaju amonijski spojevi koji ovisnost pojacavaju. Duhan je ljekovita biljka, nikotin nije stetan u nasim koncentracijama a cigareta je bojni otrov za masovno unistenje. I da, u cigareti gotovo da i nema ili uopce nema duhana.

Povratak na vrh 

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club