|
.
Sada je: 25 tra 2026 06:07. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 06:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
InFlames20
|
Naslov: Mod za početnika Postano: 21 srp 2014 20:41 |
|
|
Pozdrav ekipa, Parim već, bit ce 10 dana  Malo, znam, ali evo vec 10 dana nisam zapalio normalnu cigaretu vec parim i parim  E sad, koristim onu početničku ecigaru ego nešto, ne znam kako se zove točno. I zadovoljan sam, samo što me živcira malo što ne znam koliko ce mi jos baterija trajat i onda kad ostanem bez baterije moram cekat da se napuni (a dodatna baterija mi dodje skoro ko cijela ecig), moram refilat tekucinu 2-3 puta dnevno, ne znam jel to normalno ili ja previse parim, ali bilo bi super kad bi imao malo veci spremnik za tekucinu. Ne znam kako kod ostalih ali tu i tamo mi se zaleti tekucina u usta kad povucem (mrvica al svejedno), ne znam ni to dal je normalno. Pa ako mi možete preporučiti nešto malo naprednije, a opet jednostavno za početnike, i što će bit kvalitetno i potrajat. Znači s izmjenjivim baterijama, podesivom voltažom VV/VW ?, malo vecim tankom, moze i s digitalnim displayom (ali nije obavezno), da se ne moram zajebavati sa namotavanjem zica na grijac i sl i.. Ako ima koja onako malo neobična izgledom  Ova koju imam je dugacka, elegantna, ali onda kad vidim nesto ovako http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... oltage-modi http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... attage-modi slicno, izgleda cool  a tek ovako nesto, wow http://image.dhgate.com/albu_464571965_ ... -e-cig.jpghttp://g02.s.alicdn.com/kf/HT1RK2RFL8dX ... gOFbXg.jpghttp://g03.s.alicdn.com/kf/HT1j2GIFKJdX ... gOFbXr.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-4o7eXfvTVPY/U ... 34-mod.jpgBtw tu u Rijeci ne vidjam bas previse e-pušača, kad dimim na otvorenom, dok cekam autobus, ili dok sam u kaficu ljudi dosta znatizeljno gledaju, sta to ovaj radi, drogeras neki sto posto 
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 21 srp 2014 21:08 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
" ali tu i tamo mi se zaleti tekucina u usta kad povucem (mrvica al svejedno), ne znam ni to dal je normalno" tekućina u ustima, na hlačama, po tastaturi... you name it  . I sve je to normalno  . Ništa ti se neće dogoditi, pogotovo ako ispljuneš "da se ne moram zajebavati sa namotavanjem zica na grijac i sl i" sumjnjam da ćeš ovo izbječi. Dva razloga: cijena presloženih grijača je niža (višestruko), kvaliteta presloženih grijača je veća (isto višestruko  )
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
InFlames20
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 21 srp 2014 23:04 |
|
|
Dobro, a jel moze neke preporuke? Za Vamo v5 SS vec znam, ajmo dalje, ima netko nesto dobro iz rukava? 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 21 srp 2014 23:22 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 21 srp 2014 23:49 |
|
|
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 21 srp 2014 23:52 |
|
|
Citat: Pa ako mi možete preporučiti nešto malo naprednije, a opet jednostavno za početnike, i što će bit kvalitetno i potrajat. Znači s izmjenjivim baterijama, podesivom voltažom VV/VW ?, malo vecim tankom, moze i s digitalnim displayom (ali nije obavezno), da se ne moram zajebavati sa namotavanjem zica na grijac i sl i.. Ako ima koja onako malo neobična izgledom  Batali izgled, Vamo ti je best buy i točka, izgledom češ se kasnije baviti. Nabaciš nekog Kayfuna gore (klon ili original) zavisi od kupovnih mogučnosti i teraj. Display ti neće pomoći oko premotavanja grijača  . A i to nije nikakva znanost, prvih par puta je malo pipkavo al kasnije ga složiš na žmirečki. Ako ti se baš-baš neda onda razmisli o ovim novim Kangerovim Aerotankovima, ili možda o Aspire Nautilusu. Ili na kraju ako baš-baš imaš novaca onda uzmi ovo što ti je kolega Majka predložio 
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 22 srp 2014 00:02 |
|
|
Citat: Znači s izmjenjivim baterijama, podesivom voltažom VV/VW ?, malo vecim tankom, moze i s digitalnim displayom (ali nije obavezno), da se ne moram zajebavati sa namotavanjem zica na grijac i sl..... sve ljepo pise a vi bacate RBA attye i mehaniku uzmes protank i vamo tamo, svd, itd.... ili ako imas viska love provari ili semovara i to ti je to
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
InFlames20
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 22 srp 2014 00:10 |
|
|
Majka je napisao: Majko hvala na prijedlozima, tolko para ipak nemam  Silver Storm je napisao: hehe, najradije bi si uzeo jedan maxi za po doma, i jedan normalni za okolo  Darian je napisao: Batali izgled, Vamo ti je best buy i točka, izgledom češ se kasnije baviti. Nabaciš nekog Kayfuna gore (klon ili original) zavisi od kupovnih mogučnosti i teraj. Display ti neće pomoći oko premotavanja grijača  . A i to nije nikakva znanost, prvih par puta je malo pipkavo al kasnije ga složiš na žmirečki. Ako ti se baš-baš neda onda razmisli o ovim novim Kangerovim Aerotankovima, ili možda o Aspire Nautilusu. Ili na kraju ako baš-baš imaš novaca onda uzmi ovo što ti je kolega Majka predložio  Ok, za sad dilema između Vamo v5 i Nemesisa, i na to Kayfun atty (jel pase na oba?). Btw vidim da svi spominju SS, zar ostali materijali aluminum, brass ili copper nisu dobri iz nekog razloga?
|
 |
|
InFlames20
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 22 srp 2014 00:18 |
|
|
mravak je napisao: Citat: Znači s izmjenjivim baterijama, podesivom voltažom VV/VW ?, malo vecim tankom, moze i s digitalnim displayom (ali nije obavezno), da se ne moram zajebavati sa namotavanjem zica na grijac i sl..... sve ljepo pise a vi bacate RBA attye i mehaniku uzmes protank i vamo tamo, svd, itd.... ili ako imas viska love provari ili semovara i to ti je to Vamo tamo?  jel to Vamo v5?  Baci linkove pls jer ima puno modela.. Iskreno ne kuzim se jos toliko u sve te dijelove, kako šta i zašto funkcionira, zato bi jedan dobar di se ne bi morao previse zezati oko svega toga, a onda kasnije mogu uzeti nesto naprednije na cemu cu se nauciti malo bolje, a dok ucim i pohvatam sve to da imam jedan koji mi je dobar i radi  Jel onda idealan odabir Vamo v5 + Kayfun? Da rezimiram i potvrdim, dakle Vamo v5 je mod tj samo tijelo/baterija s regulacijom voltaze/snage, i onda mi jos treba samo neki dobar atty za to koji se sastoji od grijaca i spremnika/tanka za tekucinu?
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mod za početnika Postano: 22 srp 2014 00:27 |
|
|
InFlames20 je napisao: Baci linkove pls jer ima puno modela..
ovisi di kupujes ukucaš u search Vamo i izbaci ti modele ...V5 je valjda zadnji pa je logicno da uzmes najnoviji Citat: Jel onda idealan odabir Vamo v5 + Kayfun? neki bi rekli da je Ithaka bolja....(valter) inace sve je vec bezbroj puta napisano pa nije lose malo pregledati po forumu
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 06:07. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 06:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |