Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 69 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Mini Protank 3
 Post Postano: 27 lip 2014 23:35 

Evo da i ja nešto pitam...kupio sam si (prije nekih 10 dana) Mini Protank 3...
slika

...sve ok,fin okus tekućine,para ok,ljepo pristaje uz eGicu :) ,sve 5(sve drugaćije nego na "CE9 Clearomizeru",makar i on nije loš za mene,još uvijek parim i na njemu,isto ok),ali sada nakon desetak dana nešto slabija para i okus tekućine se slabije osjeti,nije zagorijeli okus i ne smrdi,nego slabo se osjeti okus tekućine i slabija je para,nije ko šta je bilo kad sam ga kupio...napravio i "Dry Burn" ali ista stvar.
Ok,možda bi sada trebao već i zamijeniti grijač,otišao sam ja i kupio sam grijač,ali u toj trgovini di sam ga kupio(tu sam kupio i eGo-CE9 1100mAh start paket),ženskica mi dala ovaj grijač:
slika

...samo 2.0ohm-a,a grijač koji sam imao u Mini Protanku 3 je ovakav(1.5ohm-a)...
slika ?????

Sada me zanima dali će mi taj grijač pasati(ako netko zna,slični jesu,samo opet nešto drugaćiji) na Mini Protank 3,nisam ga još otvarao ni mijenjao,a vidim na YouTube da i na tom (original grijaču) rade "rebuild" i mijenjaju žicu...neznam dali bi se i meni to isplatilo radit?

http://www.youtube.com/watch?v=uWGyJKCHEz4

Hvala!

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 27 lip 2014 23:45 

Pase sve

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mini Protank 3
 Post Postano: 27 lip 2014 23:56 

444IN je napisao:
Pase sve

Hvala na info 444IN,znaći pasat će i taj grijač,nemoram ga vraćat nazat,a dali ovi ohm-i imaju kakve veze(1.5ohma original u njemu,a 2.0ohma ovaj šta sam sad kupio),koja nje razlika?

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 01:47 

A vjerojatno ćeš osjetit razliku. Grijači sa većim otporom daju manje pare, para je hladnija ali bi zato i aroma trebala biti ljepša. Ja sam svoje grijače od 1.5Ohm premotao jer su oba bili u banani, jednog sam složio na vatu na 1.3 Ohm a drugog isti setup kakav je u originalu ali sam 3mm fiberom i izašao je 1.4 Ohm. Obadva rade odlično, čak bih malu prednost dao grijaču sa vatom.

Uglavnom, štimat će ti i taj grijač, a ako ti bude premalo pare, lako premotaš onaj prvi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 10:19 

D-I-A-B-L-O je napisao:
A vjerojatno ćeš osjetit razliku. Grijači sa većim otporom daju manje pare, para je hladnija ali bi zato i aroma trebala biti ljepša. Ja sam svoje grijače od 1.5Ohm premotao jer su oba bili u banani, jednog sam složio na vatu na 1.3 Ohm a drugog isti setup kakav je u originalu ali sam 3mm fiberom i izašao je 1.4 Ohm. Obadva rade odlično, čak bih malu prednost dao grijaču sa vatom.

Uglavnom, štimat će ti i taj grijač, a ako ti bude premalo pare, lako premotaš onaj prvi.

Hvala puno D-I-A-B-L-O ...znaci ovaj grijac (2.0 Ohm-a) bi trebao davat manje pare,a vise arome,ali uglavnom pase u Mini Protank 3...to mi je bitno,ok,budem ga probao,a ovaj original grijac cu sacuvat i probat jednog dana premotat i bubnut vatu umjesto spagice.
Ok,hvala na informaciji.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 lip 2014 11:45 

I ovaj drugi ti je original,ali novija verzija dual coil-a,takozvani "upgrade". Tako da te ne buni jel' paše ili ne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 12:25 

Da uletim sa pitanjem :-)Na evodu sa namoto 7 namotaja na serafcigeru 5 mm.i daje puno pare ali dosta tople.arome isto ima,kako dobit hladniju paru?nemam sa cim izmjerit kolko je oma sad taj grijac nazalost :-(

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 lip 2014 12:28 

Ne brini o grijacina nego nadji negdje tutorial kak se mota coil u njega i koristi vatu, ja sam za kanger i vision recimo slozio setup koji je IMO za tu kombinaciju najbolji, znaci 32awg zica 9 namotaja oko 1,1mm igle, ispadne oko 2.2-4 ohma i na spineru na 4.8v radi predobro. Idealan setup za spiner jer vuce nesto malo oreko 2amp na to treba mislit kod tih baterija...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 12:32 

pa slozio sam coil sa vatom za to sam i pito :-) 0.30 zica 7 namotaja.samo mi je malo pretopla para :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 12:57 
Moderator

tomek1221 je napisao:
pa slozio sam coil sa vatom za to sam i pito :-) 0.30 zica 7 namotaja.samo mi je malo pretopla para :-)

Pa smanji napon ili snagu na modu ....

Povratak na vrh 

[ 69 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club