Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Molim pomoć pri odabiru
 Post Postano: 21 kol 2014 10:18 

Znači, uzeo bih nešto od ova 2 ili nešto treće po vašoj preporuci....

Innokin Cool Fire 1

ili

Kanger EMOW ??

Joyetech eGo ONE XL

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Molim pomoć pri odabiru
 Post Postano: 21 kol 2014 13:29 

Nisam neki iskusan parioc, ali mogu reci da kad sam kupio kanger emow preporodio sam se. Bio sam na onoj najobicnijoj ce4 i emow je cudo usporedjujuci je s tim.

No međutim, s vremenom shvatiš da nije ni ta epljuca bez mana. A po meni nekako joj je najveća mana grijač. Istina, najviše ovisi o tome koliko pariš i koju vrst tekućine stavljas, ali kod mog slucaja grijace mijenjam u prosjeku od 4-5 dana. Ne izdrze vise, jadnici se samo pregrijavaju i ne daju vise ni priblizno istu kolicinu pare ni arome kao sto su davali na samim početcima. Lako se održavaju, no za temeljni remont totalno su zajebani (promjena vlakana, coila) jer prilikom otvaranje zaštitnog dijela grijača lako dolazi do pucanja, a onda si ga možeš za vrat stavit.

Ne govorim da je kanger emow loš, daleko od toga. Ako ti je to prva ecigareta s kojom krečeš u svijet parenja, svakako preporučujem!! Uz komplet dobivas i 5 grijača s kojima si miran poprilično dugo, a kad svi vrisnu i odu u viječna grijačka lovista - novi nisu skupi 20-30kn komad.

Nadam se da sam pomogao! :D

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Molim pomoć pri odabiru
 Post Postano: 21 kol 2014 15:34 

kanger grijaći koji su okej za rebuild i rade savršeno u EMOW
http://mtmstore.eu/zamjenski-grijac-za- ... ki-grijac/

kanger grijač novi tip i jebada su za rebuild dolaze uz EMOW i sve novije isparivače
http://mtmstore.eu/grijac-za-kanger-aerotank-mega-mini/

uskoro izlazi BVC varijanta ovog najnovijeg Kanger grijača po uzoru na Aspire i to će biti jebada za rebuild

drž se EMOWa, radi dobro

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 kol 2014 20:01 

Bez nekog iskustva preporucujem protank 3 mini sa nekom baterijom kojoj mozes navrtati voltazu , uvijek je isti, grijac s pranjem bude 15 dana, nema zajebancije oko dotoka zraka, velika prednost po onom sto sam dosad probao a to su aerotank i emow
Znam da nisi to pitao ali zamijenio sam s kolegom aerotank za emow na jedan dan i poslije dva sata odustao i navrnuo protank, desava mi se kao na aerotanku, stalno podesavam zrak da nadjem kako mi pase, opterecuje me to bezze, protank radi posao

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club