Nisam neki iskusan parioc, ali mogu reci da kad sam kupio kanger emow preporodio sam se. Bio sam na onoj najobicnijoj ce4 i emow je cudo usporedjujuci je s tim.
No međutim, s vremenom shvatiš da nije ni ta epljuca bez mana. A po meni nekako joj je najveća mana grijač. Istina, najviše ovisi o tome koliko pariš i koju vrst tekućine stavljas, ali kod mog slucaja grijace mijenjam u prosjeku od 4-5 dana. Ne izdrze vise, jadnici se samo pregrijavaju i ne daju vise ni priblizno istu kolicinu pare ni arome kao sto su davali na samim početcima. Lako se održavaju, no za temeljni remont totalno su zajebani (promjena vlakana, coila) jer prilikom otvaranje zaštitnog dijela grijača lako dolazi do pucanja, a onda si ga možeš za vrat stavit.
Ne govorim da je kanger emow loš, daleko od toga. Ako ti je to prva ecigareta s kojom krečeš u svijet parenja, svakako preporučujem!! Uz komplet dobivas i 5 grijača s kojima si miran poprilično dugo, a kad svi vrisnu i odu u viječna grijačka lovista - novi nisu skupi 20-30kn komad.
Nadam se da sam pomogao!