Pozdrav svim vaperima/cama
kako u predstavljanju rekoh, stari sam parioc kojeg su zagorjeli okusi vratili na analogiju al kako se ovih dana susretoh sa tank sistemima kojih u "moje" vrijeme nije bilo odlucih ns ponovni pokusaj ostavljanja analogije

Suocen sam sa jednom nedoumicom !
Naime, u to vrijeme prvog digitaliziranja, kada bas i nije bio velik izbor e cigareta pario sam svakakve vrste cigara ali sve sa tim spuzvicama. Tada odlucih da nabavim malo bolju cigaru i izbor pade na Boge Leo 3 baterije

Leo je bio dobar ali i on je nakon izvjesnog vremena davao zagoreni okus a i sama cinjenica da je Leov atomizer, u odnosu na ostale, bio relativno skup, odustao sam od digitale i vratio se na analogiju
Ovih dana dobijem 2 Ego baterije (jedna 650 mAh a druga 900mAh) sa tank atomizerima (H2 varijanta) i moram priznati da sam prijatno iznenadjen ....vec 3 dana nisam nijednu analogiju zapalio
Sad vwec razmisljam o kupovini nekih novih baterija jer mi ove 2 Ego batrije i nisu nesto

Bas sinoc na Ebayu pobijedim na aukciji za X9 + Aerotank za 15-tak dolara (nisam bas siguran da sam napravio dobar deal al eto)
Isto tako me Interesuje da li je dobra varijanta nabavka adaptera za moju leo bateriju, obzirom da imam 3 komada iste a za koje znam da su u dobrom stanju jer sve u svemu nisu vise od 20-tak puta punjene
Sad sto se tice adaptera tu opet nisam nacisto jer ni sam neznam koji tacno adapter trebam nabaviti ! Molio bih znalce da mi kazu moji tacno adapter trebam nabaviti i gdje, jer ovdje (Zenica) tih istih nema

ma joj imam toliko pitanja ali bi mi previse bilo odjednom pa cemo polako
lp