|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:49. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Kayfun setup??? Postano: 02 pro 2014 12:25 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Ok, stigo mi kayfun sa FT pa me interesira sta je bolje vata ili silica, zica 0.20 ili 0.30 znam sve je vec napisano, ali ako netko ima volje za napisati koji redak o tome, bit cu mu zahvalan. Poz...
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 02 pro 2014 12:41 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Imam osjećaj da se više koristi sa vatom nego silicom. 0,2 žica za obični, 0,3 za mikro coil. Otpor 1,3-1,6 ohm, a ovisi i o mod-u. Naravno sve to može i više, manje, duže kraće...  Treba potrošiti malo materijala i vremena i naći što ti najbolje paše, ne postoji kraljevski put u zemlju vapera...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 02 pro 2014 12:52 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
To moras sam odluciti dal vata ili silica ili oboje. Ja parim na braided silica 2mm i 0.2 ncr zici, dvije paralelno silike ili osmica, nema neke razlike, kod osmice ima manje mjesta za protok zraka pa se cini da je aromaticnije al to je ok, i jedno i drugo. Otpor oko 2 ohma mi je najbolji, ne znaci da ce biti i tebi, ja parim ako imam vremena sat dva bez prestanka i meni pase da je lijepa aroma i miris, th nije ni u drugom planu, malo nek ga ima a i ako ga nema nije propast Ono sto nisam nigdje vidio a radim je motanje zice oko glave vijka pa onda.stezanje, tako dobijem stabilniji coil, nema potrebe za nikakvim prepravkama, ne moze da se pomjeri, nastimas ga tako kako ti hoces.i zategenes i to je to. Isprobaj sve pa nadji sta ti najbolje pase i onda to usavrsavaj, glupo je to sad da se pise jer nece ti pomoci cak ce te zbuniti, uglavnom jednom kad ti legne tako radis i to je to, ja ga imam relativno kratkoa vise nista ne isprobavam sto se tice setupa, cak ni ne pomjeram vijak za zrak, ono ustimao sam ga
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 02 pro 2014 13:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
krki je napisao: Ok, stigo mi kayfun sa FT pa me interesira sta je bolje vata ili silica, zica 0.20 ili 0.30 znam sve je vec napisano, ali ako netko ima volje za napisati koji redak o tome, bit cu mu zahvalan. Poz... Najbolje je, kad sve načine isprobaš, izabrati onaj koji tebi najbolje paše i tako pariti. Jesam ti pomogao? Znam...znam...ne moraš mi zahvaljivati...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 02 pro 2014 13:48 |
|
|
i moj savjet je da isprobavaš sam pa ćeš vidit što ti najbolje odgovara tvom stilu parenja. Uzmi barem metar od 0.2, 0.25, 0.30 i isprobavaj. Za sad meni najviše odgovara 0.25mm kantal 6 namotaja oko fastech šarafcigera i MC, +vata, to mi ispadne nekih 1.3-1.5ohm. Volim da je odaziv kratak. Deblja žica se spojije zagrijava. Nekima to odgovara meni ne. S time da silicu još nisam probao. Šta ne znači da neću opet isprobavat. Samo čekam višak slobodnog vremena. Oprat pa isprobavat. I da. Na kayfunu što se tiče vate, manje je više. To sam otkrio nakon 2 mjeseca tek. Ali dobro je kod kayfuna da šta god napraviš radi zadovoljavajuće. Vjeruj, znam iz prve ruke  Bar je tako meni bilo, ipak sam s vivi nove prešo na kayfuna 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 03 pro 2014 07:35 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Ja radim otpore od 1 do 1.3 ohm, twisted 0.25 kanthal oko 3x2mm silice 4-5 namotaja. A zadnjih par tjedana ga furam na mesh, znaci umjesto silice je mesh unurra, u to mi je savrseno, manji th, malo manje pare nego na silici, ali zato puno vise arome 
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 03 pro 2014 18:54 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
ja cu banit vamo, koliki je najbolji otpor grijača za 3.7 napon ili 4.2? 3.7 V na grijaču od 2.8ohm je slaabo.. treba 2 sek dok se počne parit uopće pa sad moram motat opet
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 03 pro 2014 18:59 |
|
|
|
Nicr 0.32 ,microcoil ,0.9 oma i mehanika...kohendo vata se pokazala najbolja...imas arome i pare,th... Ali svakako moras isprobati vise nacina jer ono sto pase jednom drugome moze biti bezveze
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 08 pro 2014 15:56 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Ok, najprije hvala svima na pomoci i savjetima. Nakon kraceg iskusavanja sa zicam, imam samo, 0.20 A1 i nicr te 0.32 nicr, najbojle mi je sjela kombinacija koju koju sam prvu napravio a to silca 2 mm osmica sa 5 pet namotaja, ispalo tocno 2.0 ohma na 8 i 9 W sta da kazem, miran sam poduze vrijeme. Sljedece eksperimentiranje sa setupom mozda na ljeto. Poz...
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kayfun setup??? Postano: 08 pro 2014 16:02 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
U svoj setup umjesto silice možeš komotno staviti i vatu. Lakše je dostupno, čak i jeftinije, a setup ne moraš mijenjati svako malo. Samo promijeniš vatu. Jednostavnije je.
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 07:49. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |