Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Čisto za provjeru: da li je ovo dobro složen kit?
 Post Postano: 17 vel 2015 00:40 

Dakle. Kupujem e-cigaretu i sad sam si ovo složil:
http://mtmstore.hr/isparivac-atomizer-k ... -stakleni/ kanger mini protank 3
http://mtmstore.hr/grijac-za-kanger-aerotank-mega-mini/ 2x grijač za protank 3 mini 1.5 ohm
http://mtmstore.hr/e-tekucina-inawera-gold-ducat/ inawera gold ducat tekučina 30 ml
http://mtmstore.hr/kanger-ipow-2-1600mah/ kanger ipow 2 1600mah baterija

I sad je pitanje, prije nego kupim išta, da se ne zafrknem: Da li ovo valja? Ako ne, što mi preporučate, s obzirom da tražim slijedeće:

1. Baterija koja može trajati cijeli dan. Mogu i 2 slabije ako nemože drugačije. Poželjno sa varijabilnom voltažom/wattažom.
2. Poželjno punjenje preko mini ili micro usb kabela-zato što kabel svugdje kupim, ego punjač baš i ne. Zato i jesam odabrao ovu bateriju.
3. Atomizer/tank oko kojeg nema puno zafrkancije, a da valja koliko-toliko. Meni i motat duhan digne tlak, tako da neke RBA fore mi ne padaju na pamet, koliko god bile bolje. Isto razlog zašto mi je odabir bio protank mini 3-jeftini grijači, koliko vidim više ga hvale nego kude.
5. Isto poželjno: kompaktno. Ova baterija nije kompaktna ali eto, micro usb punjenje, pa to prevagnulo. Gledao sam bio Eleaf istick i takvo nešto mi se sviđa.
4. Cijena do nekih 400-450 kuna za cijeli komplet. Više para nemam, da imam pitao bih što je trenutno najbolje i to kupio.

I zadnja stvar: ne kupujem izvana. Znam da je vani jeftinije, ali neda mi se čekat od 3 do 30 dana da dođe, i ako nešto nije u redu da se igram lovice. Ne fala.
Znam da naši nabiju maržu, ali barem imaju kakvu takvu garanciju, ako nešto ode da mogu da zamijenim itd. Kužite me.

Zahvaljujem unaprijed na odgovorima.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Čisto za provjeru: da li je ovo dobro složen kit?
 Post Postano: 17 vel 2015 00:52 

To je ok, ali da je rba bolji i jeftiniji, to znaš i sam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 03:32 

Za početak odličan set. No ako ikada misliš ići dalje od gotovih clearomizera, ja bih malo okrenuo ploču, pa da možeš s vremenom postupno nadograđivati. Za početak bih uzeo eGo One 2200 mAh bateriju. Isto se puni preko usb-a, i još je većeg kapaciteta. Dimenzijama će se bolje slagati sa širim atomizerima tipa kayfun i slično, a vrlo je izgledno da ćeš kasnije i prijeći na jedan. I za atomizer nešto tipa Protank 3 ili ego one atomizer te paket rezervnih grijača.
Jest da ego one nema podesivu snagu, ali za clearomizere je to manje više nebitno jer ništa spektakularno se ne mijenja promjenom snage, osim što ćeš na prevelikoj snazi imat spaljen grijač i zagoren okus u vrlo kratkom vremenu :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 09:32 

Dobro si složio. To bi ti zadovoljilo ono što želiš...
Mini protank 3 je odličan, jeftin mali tank...imam dva i još uvjek na njima isprobavam tekučine, baš je dobar...Baterija zadovoljavajuća...izdržat će ti dan i uživat ćeš pareći....

Međutim...u toj kombinaciji to jednostavno nećeš moći nositi okolo...Kombinacija je dosta duga, baterija je preteška za taj tankić i nije istog promjera, dešavat će ti se sto posto, jedno svakih deset dana, da će ti puknuti staklo na tom protanku...recimo kad ti padne na stolu bočno ili zapneš negdje u prolazu itd...taj protank je od prilično mekanog materijala, a a staklo je baš staklo i vrlo osjetljivo...

Skuplja kombinacija, al još u tvom cjenovnom rangu ti je istick + emow tank... - puno kraća kombinacija, baterija bolja i duže traje...tank tri puta čvršći i drži više tekučine, koristi iste grijaće kao mini protank 3 tako da je po perfomansama sličan... Može se nositi čak i u džepu od hlača...provjerio...skroz ok...
A i kad pređeš na RBA i dalje češ moći koristiti ovu bateriju sa svakim tankom, a očitava i otpor grijaća što će ti poslije biti recimo važno...
To ti u RH ispadne oko 400 kuna... Ako ti je puno ima i duplo jeftinijih kombinacija...al ovo mislim da je ok... i sve češ moći koristiti i kasnije...

U ovoj kombinaciji koristi grijaće 1,8 ohm, a ne 1,5 ohma.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 14:05 

Ova gore kombinacija izgleda baš odlično. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 14:16 

Ovo bi bilo idealno.. samo naravno, kad ja gledam da nešto kupim tog nema lol.
BTW, s obzirom da gledam ipak da prođem jeftinije, da li bi EVOD clearo pasao na to? Čisto gledam jer je jeftiniji.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 14:47 

Tehnički da. A vizualno, to ovisi o ukusu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 15:17 

još jedno pitanje:

Ako ipak uzmem protank 3 mini + istick, da li će mi 2.0 ohm grijači bit dobri?

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 15:35 

Bilo koji grijač na isticku će ti biti dobar, mislim da kod nas možeš kupiti od 1.5 do 2.2 ohma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2015 15:58 

Za MP3 imas 1,5 i 1,8 Ohma koliko sam ja imao prilike vidjeti kad sam ga koristio. 1,8 meni osobno bolje

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club