|
.
Sada je: 25 tra 2026 12:26. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 12:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ladislav
|
Naslov: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:07 |
|
|
Pozdrav, neki znaju, neki ne, parim evo dva mjeseca. Kupio sam komplet iTasteSVD s iClearom30, a naknadno po Vašim preporukama Kayfuna lite plus. Baš kako ste i rekli fire button na SVDu je počeo zezati, što me izuzetno živcira. Dati ću ga na garanciju, ali ako ga i poprave naravno opet će biti isto, isti dio će eventualno staviti, ili dati isti drugi mod. Naručio sam rezervni mod vamo V5, nisam pario, samo probao. Sve Ok cijena naravno, ali taj Vamo je u odnosu na SVD limen, grezo, navoji neprecizni. Opet me to živcira. Kayfum me oduševio količinom pare, aromom pa čak i izradom. Naravno govorim o Kinezu. No veselje je brzo prošlo, počeo se potapati, pa guraj više vate, pa kemijaj, i u konačnici opet me živcira. Reklo bi se da sam neki nervozan tip, ali jednostavno ne volim kada mi tehnika ne radi dobro i kada nije kvalitetno izvedena. E sada nakon dužeg uvoda moje je pitanje: Vaše preporuke za regulirani mod i ati, ali da nitko nije imao problema s njima. Da li se netko žalio na kayfuna original. Kakav je mod od svoemestoa? Molim za preporuke. Cijenovni prag može biti i ovo http://mtmstore.hr/svoemesto-komplet-1/Unaprijed hvala.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sve radi savrseno..
Samo je poanta cijele price da se ljudi moraju mijenjat.
Ovo nije kutija cigareta, izvadi zapali baci.
Ovo je hobi, uzitak u aromama okusima koje do sada nisi osjecao, ili si cak i zaboravio.
Sve radi savrseno, ako se zna sloziti.
Svako od nas ima svoje preference.. Neki su za genesis stil, neki za vatu, neki za spagu, a neki samo na driperima. Svaki od njih ima svoje prednosti i svoje mane. A ti si taj koji treba probat sve, nac ono sto mu se svidja, i onda izvjezbat to.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:20 |
|
|
|
Saša, ne govorim ja o istraživanju - isprobavanju. Tu mi nije problem, ovakav coil, onakav coil, pamuk-silca.......ova aroma, ona aroma.
Ja govorim o opremi koja ne radi dobro. Fire button šteka, kayfun (naravno kopija) curi..................
To bih htio izbjeći kupnjom kvalitetne i pouzdane opreme.
Zadnja izmjena: Ladislav; 06 sij 2015 10:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
To sigurno nije loša kombinacija pod uvjetom da ti MTM da garanciju, nedaj bože da se nešto desi. Raspitaj se kolika je, ako ne kupi ga u Njemačkoj kod ovlaštenog dilera. http://www.intaste.de/en/battery-mods/s ... =72&filter[0]=0&specialsOnly=0&minimumPrice=5&maximumPrice=220 Nekad je s tim modom bilo malo problema, no to su bile porođajne muke i koliko znam par naših članova sada ga koristi bez problema. Razmisli možda i o novom Provariju.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:27 |
|
|
|
Moj favorit u domeni modova wv je Dicodes Deni extrem slican SM a razliciti Dicodes.de Sto se tice fire gumba i Vamo zna rikavat gumbi i to dosta cesto.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 10:54 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ne postoji nešto što neće crknuti. Razlog je u visokim strujama, čestoj upotrebi a i tome što se sve mora i može rastavljati i prilagođavati.
Promjena gumica ili tankova na attyjima i gumba ili federa na modovima valja smatrati redovitim održavanjem. Valja samo odabrati nešto što je jednostavnije zamijeniti. Pod time mislim na dostupnost i brzinu eventualnog servisa.
Za attyije to uglavnom nije problem. Za hi end modove je. Nije da Semovara nitko neće popraviti u garantnom roku ali će to trajati i trajati. S Provarijem će (vjerojatno) biti još veći problem.
Jedno od rješenja bi trebala biti mehanika. I to bi odmah preporučio kada bi u mojim očima bilo mehaničkog moda koji radi savršeno. Ali zato mehanika poznata pod nazivom DM ima dobru pouzdanost, jedini gumb koji radi, pristupačan i brzi servis. Ima mana ali se rješavaju brzo ako obećaš Zlatni Pan serviseru.
Regulirani modovi sigurno kraće traju pa je najbolje odabrati nešto što je tebi lijepo i leži u ruci,malo košta, dobro radi dok radi i Medo može popraviti.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 11:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ladislave odgovori na tvoja pitanja su vrlo ... zajebani.  Osnova svega je mod. Mod mora raditi. Uvijek. Tocka. Moze mu se oprostiti da ne radi ako padne s krova ili camca. Ili mod nije kriv ako je korisnik tehnicki nepismen. Ali u svakom drugom slucaju mod mora raditi dvije ili tri godine bez problema. Ni jedan kineski klon to ne moze. U stvari moze onih 2% sto su sasvim slucajno izasli ispravni iz kineskog pogona. Rjesenje je kupiti 50 kineskih klonova i uz malo srece jedan ce biti dobar. Ili iskrcati odredjenu sumu za ono sto je PROVJERENO dobro. Atomizer je jedna sasvim druga prica. Svaki atomizer uglavnom radi dobro ali na nacin kako je predvidjeno da radi. Ili na nacin kako je tokom kineskog tehnoloskog procesa ispalo da treba raditi. I sad se postavlja pitanje dali je to MENI dobro? Dali radi onako kako to ja hocu? Kod naprednog korisnika je odgovor u 99,99% slucajeva negativan. Ostatak je cisti slucaj da se sve poklopilo kako MENI odgovara. Za primjer mogu uzeti recimo hvaljeni Taifun. To je dobar atty ali koji MENI ne valja polpizdeladnevode. A ne valja mi zato jer koristim 100% VG bazu s kojom se Taifun ne moze snaci. Ne, ne zelim mijenjati tip liquida jer je to MENI najbolje sto se moze sloziti. Kako se setupom to ne moze dovoljno dobro sloziti preostaje dremel. Postoje odlicni kuhari koji ne kuhaju kako meni odgovara. Oni su i dalje odlicni ali cu se ja primiti kuhace i skuhati onako kako meni odgovara. Drndava i smrdljiva uljara mi ne pase. Hocu li onda tociti benzin u dizlo?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 06 sij 2015 11:23 |
|
|
Kinta ako ti je Taifun trenutno tlaka...znas tko je fan i kako to kod nas dvojice ide 
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno Postano: 06 sij 2015 12:27 |
|
|
|
Jos jednom tvrdim da kajfun lite plus v2 ne curi! Imam ih 4, i svi su dobri. Za razliku od kaje 3.1 koja je ipak tu i tamo proslinila.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 12:26. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 12:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |