|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:45. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Grimm
|
Naslov: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 12:42 |
|
Pridružen: 20 sij 2015 08:32 Postovi: 55 Lokacija: Šenkovec(Zaprešić)
|
Trenutno koristim 1100 mAH evod bateriju i obične CE4 clearove. Napravio bih mali upgrade za sad. Uzeo bi Vision spinner II 1300 mAH x 2 com,i tu sad dolazim do dvojbi oko mizera  . Kangertech T3d bdc(2,2 ml, 1.5 ohm) Kanger protank 3 (1.8ohm Dual coil,head SS tip,Pyrex Glass). To bi bilo samo za početak,ne bi htio za sad kopat po grijačima itd.Zanima me u biti koji od ova 2 je bolji i po čemu,i koja je uopče razlika između ta 2 osim u 0.3 ohma. Ujedno dobio sam na poklon Plume veil: http://parilica.hr/kartomizeri/rba-rda/plume-veil.html i Doge V2 rda: http://vapingcheap.com/competition-doge-v2-rda/. Probao sam Plume složit po uputama sa youtubea ali koristio sam žicu koja je bila origigi u paketu i običnu Lola vatu,nemam ohm metar al i bez toga mislim da sam nes sje...,jer kad sam ukopčo na običnu ego 3.2 V. pucketalo je iznutra ko ludo.Natopio sam dovoljno,okusa i pare ko ludo naprama ce4,ali i tekučina 24 mg nik desert od FA,skoro pao u nesvjest nakon prvog dima,kako to čudo uopče uvuč a da nejde direkt u pluča prvo?Jel se može stavit koji uži usnik,za ovo imam osječaj da imam pivsko grlo u ustima.I jel bi bili ti rda funkcionalni za neko vrijeme na spinnerima?
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 12:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
za dripper ti nije ego baterija, već funkcionira kako se spada na modu. protank 3 je bolji od t3d. na t3d je lakše složiti grijač, s obzirom da ima samo jedan...ali na protanku možeš isto tako složiti bez većih problema grijač i možeš ih staviti dva. osim ako dolazi sa metalnom košuljicom na grijaču, onda se nemoj uopće truditi već uzmi t3d i slaži. Svi dripperi rade na ego ili spinner baterijama...ali osim što izgledaju idiotski na njima, nisu namjenjeni za takvu upotrebu. Bez multimetra ili moda koji može pročitati otpor grijača, uopće nemoj početi slagati. Odi na link u mom potpisu i pročitaj što tamo piše.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Grimm
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 13:31 |
|
|
|
Znam pročito sam tvoj post par puta ali nebi mini protank,malo mi je premini,sad trenutno trošim 3-4 cleara 1.6 ml na dan,a kad sam na poslu malo mi je nezgodno fillat stalno. A kaj se tiče dripera,koristio bi samo doma tu i tamo gušta radi,nije za svakodnevnu upotrebu,da to zadimim na poslu otkaz momentalni,bi mislili da sam zapalio faks. Dripove mislio vjerojatno prodat.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 13:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
pa nisam ja rekao da se MORA uzeti mini protank 3...to je samo primjer. mislio sam na clearomizere općenito.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 13:57 |
|
|
|
vjerovatno imaš nisku koncentraciju nikotina pa vučeš stalno. CE4 sam koristio za na kupanje po ljeti, i u njem se okus osjeti katastrofa. Šta god uzmeš dobro je. Btw ja natezo neprestano 2 sata taj ce4 i potrošio bi max 0.3ml za to vrijeme pa mi baš nije jasno otkud uspiješ 3-4 tanka riješit. Ako digneš nikotin potrošnja liquida će ti past. Ovako, pario sam na spinneru i evodu, nije me dojmio, ali spinner i mini protank 3 je stvarno OK (uspoređujem s modovima), pogotovo sa dual coil glavama grijača s FT-a. Lako se pere, sve je odvojivo, zapremnina 1.6ml. I jeftin je, od 65 do 90kn. Samo neznam da li se i koji grijači mogu premotat.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Grimm
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 14:02 |
|
|
|
24 mg nikotin(desert/Latakia/periq)mix
|
 |
|
trek
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 20 sij 2015 14:09 |
|
|
|
Ako si već odlučio uzeti spinner II, možda bi bilo dobro da uzmeš u obzir kangertechov mow tank. On ti je za razliku od ta dva što si naveo iste širine kao spinner i male je visine. Tako da je ta kombinacija čvrsta i dobro izgleda. A i na njemu imaš kakvu takvu regulaciju zraka što će ti s vremenom biti važno. Može na njega i 1.5 i 1.8 dual coil što ti više bude odgovaralo, ali sa spinnerom je svejedno, jer oba možes namjestit da dobro rade. Kapacitet mu je oko 1.8 ml, tako da sa jednom dopunjavanjem izdržis cili posao. Imam ili sam imao sve od gore navedenog osim T3d tako da govorim iz vlastitog iskustva. Spinner i mow još uvjek ponekad koristim. Skroz je ok.
|
|
 |
|
 |
|
Grimm
|
Naslov: Re: Molim savjet. Postano: 06 vel 2015 16:43 |
|
|
|
Eto za sad sam na Spinner II i ego Twist sa EMOW,prezadovoljan i poslužit će dok ne skupim pare za Vamo i Kayu,u kombinaciji sa Valterovim tekučinama i ne pomišljam na analognu. Hvala na savjetima.
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Sada je: 25 tra 2026 07:45. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |