|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:44. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
jedan
|
Naslov: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 11:48 |
|
|
|
Pitam iskusnije što da kupim, Kayfun ili Kanger Subtank Mini. Kayfun bih kupio klon a ovo je original. Molim pomoć.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 12:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Nema to veze s original ili ne, to su dvije potpuno različite filozofije perenja. Sve ovisi šta ti paše. Subtank u principu ima puno zraka, i pari se da se vuče direktno u pluća. Moj savjet ti je da ako negdje možeš isprobaš prvo oba, a za početak nabavi kayfuna.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
jedan
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 12:29 |
|
|
Max_ZG je napisao: Nema to veze s original ili ne, to su dvije potpuno različite filozofije perenja. Sve ovisi šta ti paše. Subtank u principu ima puno zraka, i pari se da se vuče direktno u pluća. Moj savjet ti je da ako negdje možeš isprobaš prvo oba, a za početak nabavi kayfuna. Onda Kayfun bez razmišljanja, hvala na pomoći.
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 12:36 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
|
Subtank nemam, niti sam ga probao. Ali kao korisnik Kayfuna mogu reći da što se tiće slaganja setupa je vrlo jednostavan. Nakon kratkog vremena se privikneš i složiš setup u 3 minute. Aroma mu nije jača strana što se tiće boljih, slojevitih tekućina. Ali kao neki standardni atty svakako je preporuka. Nabavi dobar klon koji ne curi i miran si.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Postano: 21 ožu 2015 15:09 |
|
|
|
Kayfun ima bolju aromu od subtanka definitivno. Subtank koristim samo povremeno, tipa jednom, ne znam ni sam zasto iskreno. Kayfun 4 mi je daily vape, a kf lite mi je za isprobavanje
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 15:20 |
|
|
imao kayfune-lite i lite+, 3.1 i russian v2. subtank sam probao, malo parit na njemu, ali njega možeš koristit samo ako vučeš direktno u pluća šta meni osobno ne odgovara. Kayfuna kako god složiš on radi i zgodno ga je imat u kolekciji, pogotovo za početnika, + setup složiš u 5min. Kod njega jedino trebaš pazit pri punjenju preko top-capa 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 17:38 |
|
|
Fyla je napisao: Subtank nemam, niti sam ga probao. Ali kao korisnik Kayfuna mogu reći da što se tiće slaganja setupa je vrlo jednostavan. Nakon kratkog vremena se privikneš i složiš setup u 3 minute. Aroma mu nije jača strana što se tiće boljih, slojevitih tekućina. Ali kao neki standardni atty svakako je preporuka. Nabavi dobar klon koji ne curi i miran si. Sloziti setup na subtanku je jos jednostavnije, netribas niti savijat zicu oko vide vec je samo polegnes ispod i zategnes 
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Kayfun ili Kanger Subtank Mini Postano: 21 ožu 2015 17:42 |
|
|
sinamaster je napisao: Fyla je napisao: Subtank nemam, niti sam ga probao. Ali kao korisnik Kayfuna mogu reći da što se tiće slaganja setupa je vrlo jednostavan. Nakon kratkog vremena se privikneš i složiš setup u 3 minute. Aroma mu nije jača strana što se tiće boljih, slojevitih tekućina. Ali kao neki standardni atty svakako je preporuka. Nabavi dobar klon koji ne curi i miran si. Sloziti setup na subtanku je jos jednostavnije, netribas niti savijat zicu oko vide vec je samo polegnes ispod i zategnes  ovisi o debljini zice, ako je zica tanja onda ju seraf ne obuhvati
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Sada je: 25 tra 2026 07:44. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |