|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:46. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: (drip)Tips & Tricks Postano: 15 tra 2015 18:09 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 15 tra 2015 18:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Fosna, svaka čast! Kratko i jezgrovito, a ne ko ja kada pišem  Veliki plus za ovo! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 15 tra 2015 19:07 |
|
|
Ako i drugi dopišu tips i tricks, daju primjedbe na već postojeće u ovoj temi, mogla bi postati korisna. Što se mene tiče sve što sam tu napisao podložno je popravku/brisanju  . da i ovo što sada pišem trebalo bi u nekom trenutku obrisati pa molim Moderatore  kad god misle da je pravi trenutak 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 15 tra 2015 22:11 |
|
|
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 16 tra 2015 06:40 |
|
|
|
Fosna napisao si kratko i jasno ono sto se pita svatko tko je upravo krenuo s ovim prekrasnim hobijem! +1
|
 |
|
imand
|
Naslov: (drip)Tips & Tricks Postano: 16 tra 2015 07:51 |
|
|
Genijalno Fosna Ovakve teme treba zaključati prije nego fek0 počne hraniti trolove 
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 16 tra 2015 08:47 |
|
|
|
Imam dopunu glede baterija.
Znate da postoje protected i unprotected baterije. Iako se nisam zabavio s niti jednima, po onome kaj je u njima protected imaju zaštitnu elektroniku koja je ugrađena u njih. Ona služi za zaštitu od prepunjavanja, prevelikog pražnjenja, zagrijavanja itd.
Ako koristimo modove koji imaju regulaciju (tipa iStick-a) tu bi se mogli koristiti oba tipa, dok kod mehaničkih bi trebalo koristiti protected. Ako baterija nije kvalitetna, bez zaštite može doći do problema. Zagrijavanje čak i palež. Pogotovo ako grijač ode u kratki spoj.
Velim, nisam probal, ovo je iz iskustva struke na temelju opisa, pa ako neko ima druga iskustva neka me ispravi.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 16 tra 2015 10:01 |
|
|
mpix je napisao: Imam dopunu glede baterija.
Znate da postoje protected i unprotected baterije. Iako se nisam zabavio s niti jednima, po onome kaj je u njima protected imaju zaštitnu elektroniku koja je ugrađena u njih. Ona služi za zaštitu od prepunjavanja, prevelikog pražnjenja, zagrijavanja itd.
Ako koristimo modove koji imaju regulaciju (tipa iStick-a) tu bi se mogli koristiti oba tipa, dok kod mehaničkih bi trebalo koristiti protected. Ako baterija nije kvalitetna, bez zaštite može doći do problema. Zagrijavanje čak i palež. Pogotovo ako grijač ode u kratki spoj.
Velim, nisam probal, ovo je iz iskustva struke na temelju opisa, pa ako neko ima druga iskustva neka me ispravi. O toj temi ima puno detaljnije u viewforum.php?f=32pa malo tu viewtopic.php?f=6&t=3051&hilit=Baterije  f**k ima baterija po cijelom forumu. Ne znam zakaj plačamo ove moderatore Protected se nisu pokazale najbolje za regulirane modove ali to je tema za sebe Bilo bi zgodno pisati kratke tips-ove i trikove ali ono u rečenici - dvije, eventualno ih popraviti ak netko ima primjedbu ili izbrisati ak se pokaže da ne pripadaju temi
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 16 tra 2015 10:35 |
|
|
mpix je napisao: Imam dopunu glede baterija.
Velim, nisam probal, ovo je iz iskustva struke na temelju opisa, pa ako neko ima druga iskustva neka me ispravi. I za mehaniku i za elektroniku koristimo kvalitetne baterije provjerenih proizvođača . Znači ako se to tako kaže ,veća struja pražnjenja. Zaštita na baterijama uzrokuje probleme kod elektronskih modova.
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: (drip)Tips & Tricks Postano: 16 tra 2015 10:37 |
|
|
|
Isti ati na istoj bateriji radi sve lošije i lošije Navoje i kontakte baterije održavaj čistima
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 07:46. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |