Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 43 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!!
 Post Postano: 23 tra 2015 14:40 

Stigla nova oprema prije 2 dana Istick 30W/lemo Drop. Odmah su padale kombinacije single coil 28 i 30 awg khantal A1 na 2 i 2,5mm 1,6 do 2,3ohma od 10w-20w sa 3 vrste tekućina vg/pg 70/30 10 nikotin, mujin pamuk.

E sad, prvo kod leme stoji da povlaćenje usta-pluća se neda nikako nariktat (nit kad ga skroz zatvorim, vjerovatno zbog šireg unutarnjeg dimnjaka, prova i sa užim usnikom ali jok) pa san primoram vući driket u pluća, para je toplija mada ne smeta i ima je dobrano više ,ne curi, nema dry hitova, rekli bi savršeno ali aroma... aroma nit blizu jačine nit okusa naspram protanka 2 na mech modu koja je drukčija i 80% izraženija.

Dali nešto krivo radim? Ili je to posljedica uvlaćenja direkt u pluća? Toliko su se raspisali o lemu glede arome da san se mislija što će to sad bit naspram protanka a ono 0 bodova. Ima li pomoći ili ide lemo u prodaju?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 tra 2015 15:19 

Mene isto zainteresirao Lemo drop, ali nisam znao da je za lung hitove... To mi nikako ne odgovara.
Što se arome tiče. Ja parim na način da provučem puff kroz nos, povučem u usta i onda uvučem u pluća.
Kad uvučem direkt u pluća onda mi th otkine grlo (18mg) a okus nije ni približan kao sa mojim 'klasičnim' načinom parenja.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!!
 Post Postano: 23 tra 2015 15:24 
Moderator

Osim što ovisi o setupu koji napraviš, da...puno zraka + velika komora = puno pare malo arome....malo zraka + mala komora = manje pare, više arome...otprilike. To što drugi kažu da ima arome na Lemo-u, ne kažu naspram čega. Naspram drugih lung inhale atomizera možda...naspram Kayfuna...lako moguće...naspram atomizera sa manjom rupom za zrak i manjom komorom...nema šanse.
Iako...naspram Protanka dvojke, trebao bi imati nešto bolju aromu...ali opet, to je Kayfunoliki atomizer, pa se ne bih okladio :D :P

Ako misliš pariti mouth to lung i imati dobru aromu, traži dalje.

Moje mišljenje, naravno.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 23 tra 2015 15:25 
Moderator

mačak je napisao:
Ja parim na način da provučem puff kroz nos, povučem u usta i onda uvučem u pluća.

Kaj gurneš driptip u nosnicu? :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 tra 2015 15:26 

A čuj ovog fek0 i kayfune koji nemaju arome, to bi značilo da kada natočim neki liquid sa aromom, ja zapravo parim bazu jer nema arome :conf: Što nije istina, meni arome ima i više no dovoljno, kako koji liquid i kako koji setup. No aroma je tu da ga je*eš. :weco:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Lemo Drop vs Protank 2 - aroma pomoć!!
 Post Postano: 23 tra 2015 15:31 

fek0 je napisao:
mačak je napisao:
Ja parim na način da provučem puff kroz nos, povučem u usta i onda uvučem u pluća.

Kaj gurneš driptip u nosnicu? :D

Hehehe... Pućnem, kao lulu. Bez toga mi nema ni pola osjeta arome.
Parim na Taifunu gt i nije mi bitan subohm ni oblaci.
Ali vidiš vidiš, treba i to probat, fino driptip u nos i šmrkanje... :-D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 tra 2015 15:33 

Prova već dosta setupa i ni jedan nit blizu protanka2, sve mi se čini da san debelo promašia tank naspram onog šta san tražia. Fala na info mala komora izgleda nužna za moje potrebe a na to uopće nisam pazia. Nije meni do oblaka ali toliki gubitak arome ipak nisam očekiva. Znači ovo se čuda neda skritat nikako za ono šta meni treba... :(
Startni tank je bio ehrpo kayfun lite v2 ali mi ovaj naletia povoljnije. Ima netko iskustva s njim glede usta u pluća? Ili je i on ista priča kao i lemo?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 tra 2015 15:42 

Imam ja taj kayfun lite i ide bez problema usta pluca. Airflow je dobar, ali ide bez problema

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 tra 2015 15:43 

A aroma naspram protank ili nekog drugog s manjom komorom?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 tra 2015 16:31 

Imam Lemo drop i to mi je jedan od drazih tankova uopce. Ima i pare i arome na bacanje.
Bitno je i koju tekucinu livas untra

Povratak na vrh 

[ 43 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club